Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winnie

0 bejegyzést írt és 490 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nigel Barker, Jay Manuel és J. Alexander is kiszáll a Top Model-ből, írta ma a deadline.com. A távozók az ősszel jelentkező 19. évadban már nem is szerepelnek, mint ahogy az kiderült Tyra Banks hivatalos Twitter üzenetéből. A változást vélehtően az idézte elő, hogy a veterán…..
winnie 2012.04.21 10:32:52
@super_mark: "Nem csoda, hogy a jóval kisseb nézettségű Project Runway fel tud vonultatni"

a PR-nek mindig is nagyobb volt a nézettsége.
Az NBC egyik legjobban várt midseason sorozatában Jason Isaacs egy olyan rendőrt alakít, aki egyszerre két életet él. Mindkettőben egy autóbaleset a meghatározó momentum, melynek következtében az egyik énje a feleségét, a másik a fiát veszti el - de azt nem tudjuk, mikor van…..
winnie 2012.02.14 17:18:03
@worxland: most komolyan, csak a vége érdekel?:) szinte ki van zárva, hogy legyen "vége" a sorozatnak. 20-ból 19 sorozatnak nem írnak befejezést és nem ez tűnik a sikerprojektnek.

szerintem a lehető leglényegtelenebb, hogy mi lesz a vége, hogy mi lenne - sokkal érdekesebb, hogy fogják kezelni ezt az alapszituációt.

azon kár izgulni, hogy kábé 6 szóbajövő befejezés közül melyikre böknének rá.
Már nemcsak inog, egyenesen düledezik az egykoron a tévé Halálcsillagaként emlegetett American Idol kunyhója. Két hete a The Big Bang Theory 18-49-ben fogta meg a 20:00-20:30-as sávban, igaz, csak egy tized ratingponttal, de múlt héten erre sikerült ráerősíteni, és míg a TBBT 5,4-es…..
winnie 2012.02.01 13:58:43
@deltaTheEnd: nem meglepő? mert tapasztalatod szerint a kiemelkedő minőségű sorozatok érik el a nagy nézettségeket?

ezen gondolkozz el.

(annak viszont örülök, hogy szerinted a TBBT parádés, valóban vannak, akik szerint nézhető - bár, ha valaki két szitkomot ismer, azokból lehet, hogy a legjobb. valójában még mindig nagyon gyenge. viszont sikeres.
Egy hét, három helyszínelés, a rajongók tort ültek, az alkalmi néző pedig megbizonyosodhatott arról, hogy Miami a múltban is ugyanolyan sárga volt, mint most, New Yorkban nem lehet kávézni anélkül, hogy az embert ne akarnák lelőni, Las Vegasban pedig Morpheus végre rálelt arra a…..
winnie 2009.09.28 20:44:22
@Pepe135: mert senkit sem izgat.
Nem mondom, hogy nem láttam előre, mert de: két epizód után a CW rohamléptekben lőtte le a The Beautiful Life című sorozatát, ami a modellvilág berkeiben játszódott, és mindenféle mocskos kis titkokat kellett volna kiteregetnie. A sorozat alapfelállása is hibás volt, hiszen a…..
winnie 2009.09.28 13:26:27
@báró Csekonics: persze, hogy volt. nem egy sorozat már az 1. rész után kasza lett.
A nyuggerparadicsomnak is titulált CBS a szerializált krimik és sármos férfi főhősök paradicsoma, itt hetente háromszor helyszínelnek, immáron kétszer tengerészetileg nyomoznak, nagyon gonosz gyilkosokat üldöznek, péntekenként meg halottakkal kommunikálnak nagyüzemben. Ami viszont…..
winnie 2009.09.24 23:15:19
@Bombadil Toma: akkor nagyon rossz helyen olvashattad, hiszen természetesen a fox-nak van a legnagyobb. már 5. éve. a cbs-t pedig az abc és az nbc is nemsokára utoléri, ami elég ciki lenne, hiszen össznézőszámban olyan szinten ver mindenkit, hogy csak na.
Van az úgy, hogy az ember megnéz egy pilotot, esetünkben egy félkész, újraforgatás előtti verziót, rosszul lesz tőle, és rá sem hajlandó nézni a sorozatra utána, csak hüledezik, hogy mi az istenért nézi négymillió amerikai a fizetős HBO-n, meg töltik ezerrel milliók Jack…..
winnie 2009.08.17 18:52:48
@eN: szinkron nélkül nézhetetlen. nem hallod hogy azok ott hogy beszélnel? brr. szinkronnal már majdnem nézhető.
winnie 2009.08.17 18:54:44
@sixx: nagyon nagy pénzeket mernék tenni rá, hogy én többet nem fogok látni TB-t:)

annyira negatív vagy semmilyen volt a tapasztalatom az eddigi részekről. meghagyom nektek inkább. nem is akarom szapulni, de 3/10 volt a részmaximum.
Magányos férfi ül egy üres bárban a pultnál „ne zavarj, iszom” pózban. A kiírásból megtudjuk, hogy Nathan Fordnak hívják, és volt biztosítási nyomozó. Mielőtt azonban igazán elmélyülhetne a pohár tartalmának megismerésében egy pasas ül le mellé. Lelkes…..
comment:com Évadzáró: Scrubs s8 2009.06.09 15:35:00
Ez a poszt jó régóta készül, eredetileg egy nekrológnak indult, minden idők legviccesebb kórházas sorozatáról, de az ABC közbeszólt, és berendelte az itthon Dokik címen ismert és - a TV2 műsorán legalábbis - iszonyatos szinkronnal agyonvágott széria kilencedik évadát is, még…..
comment:com Évadzáró: Médium s5 2009.06.09 13:39:00
Egy őszinte vallomással kell kezdenem: én egy barom vagyok. Az, mert öt éven át hanyagoltam egy olyan sorozatot, ami egy résszel olyan szinten kent kenyérre, mint mondjuk a Lost pre-air pilotja annak idején, amit az akkori angolcsoportomnak is levetítettem, mert mindenképpen el akartam…..
comment:com Évadzáró: Fringe s1 2009.06.08 15:21:00
Amikor a Fringe alapsztoriját megismertem (különleges FBI-egység megmagyarázhatatlannak tűnő eseteket vizsgálgat), mindenki máshoz hasonlóan az X-aktákra asszociáltam menten, láttunk már ilyet kilenc évadon keresztül, hagyjuk. Aztán jött a hír, hogy JJ Abrams és haverjai…..
Amerika visszainteget USA #3 2009.05.31 15:51:00
Budapestről 7:10-es indulással, gyors amszterdami átszállással otthoni idő szerint este 19:20-kor érkeztünk Chicagoba (a bejutás egyszerű volt, nem nagyon kérdezősködtek, bár nálam sikeresen lefagyott a rendszer, ezért újra fel kellett venni az ujjlenyomataimat és a…..
A nézettségi versenyben vezető RTL Klub nyárra egyelőre két sorozatot tárazott be, ami felkeltheti a sorozatfüggők érdeklődését, az első a Chuck, a második pedig a Dollhouse, amiről eddig úgy tudtuk, hogy a Sorozat+ adásán lesz látható a Life On Mars, a Mental és a Sons of…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
Érdekes megfigyelni a múlt héten lezárult filmszemle két, talán legjobb közönségfilmjeként számon tartott alkotásnak, a Kaméleonnak és a Valami Amerika 2-nek a reklámmegoldásait. A Kreatív februári számában bővebben írunk arról, hogy Herendi Gábor, a Valami Amerika 2…..
mrbay Monkot nézett, és éber volt [Update: a jelek szerint mégsem. Az egyik kommentelő visszanézte, és a 11-es játékos ellen ítéltek támadóhibát.]: Ez nem igazi félrefordítás, inkább a fordító hülyesége.. A mai (12. 12.) Monkban a Viasat3-on Natalie beállt kosáredzőnek,…..
Az év filmje: SLUMDOG MILLIONAIREDanny Boyle ezzel a remekművével – mintha egész eddigi karrierjével erre a filmre készült volna – létrehozta a tökéletes, modern-szórakoztató gesamtkunstwerket. Egy audiovizuális csoda tapasztalatról, tudásról, és az alapvető emberi…..
Geekblog Batman: R.I.P. 2008.12.16 08:02:00
A halott lovag. Soha eddig nem tapasztalt események! Minden eddiginél merészebb történet! Hatalmas titkok lelepleződése! Örökre megváltozik minden! Batman már sosem lesz olyan, mint rég – már ha egyáltalán túléli legújabb kalandját! Nagyjából ilyen, és ehhez hasonló…..
comment:com Promóvideók estére 2008.12.17 17:52:00
Négy rövid előzetesünk van mára, Life (az egyik leghangulatosabb nyomozós sorozat), Friday Night Lights (abszolut top10-es darab), CSI:NY (nem nézzük, mert már nem depressziós) és Gyilkos elmék (Spencer for prezident!).     ..