Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senta. (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat négyzetméteres lakás már szerepelt az Urbanistán - igaz azt Tokióban lehet bérbe venni. Most viszont egy hasonló méretű kéglit kínálnak eladásra a József utcában - mint azt az Ingatlan.net magazinja írja. A  2,9 millió önmagában nem tűnik soknak a "meditációs…..
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
Senta. (törölt) 2010.03.22 02:20:48
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Senta. (törölt) 2010.02.18 13:56:31
@saint555: én még ilyet nem láttam...
Modorosblog A multis prezentáció 2010.01.21 07:30:00
  Minden valamirevaló multicégnél sajnos elkerülhetetlen a szereplés, ha előbb-utóbb elismertebb munkával több pénzt szeretnénk keresni. Tetszik vagy nem, érdemes kellőképpen felkészülnünk, hogy sikeresnek bizonyuljunk akár népesebb hallgatóság előtt is!   1. A nyelv…..
Imádok a két ünnep között dolgozni. Lehet antiszociálisnak bélyegezni, de valahogy jól esik már ilyenkor egy kicsit kiszabadulni a húsz éve permanensen haldokló nagynénik gyűrűjéből, akik az éhes hiéna fürgeségével vetik rá magukat az ajándékra, két pofára zabálják az…..
Senta. (törölt) 2010.01.02 18:43:56
@ergerberger: valamint kávéskanalak, repikaják, habcsókok, szaloncukrok titkon összenyaldosása.
Nagyjábol 165 millió forint körüli összegért vesztegetik ezt a londoni kérót, szerintem nagyon fasza! Mondjuk max két hét után már tuti nagyon unja az ember, hogy az egyik szobából a másikba lépcsőn kell mennie, de mindenképpen megvan a maga…..
György ugyan először tízezressel próbálta kifizetni a százhuszas kávéját, de ez mégsem indok arra, hogy végül a visszajárót az eladó megpróbálja elfelejteni. Pedig hányszor találkozunk ezzel, 5-10-20 forintokat simán hozzácsapnának a számlához, csak mert az úgyis olyan…..
Egy elég fura, apró telek hirdetésére hívta fel a figyelmemet Csokis, amely felvet pár kérdést. Mondjuk, hogy hogyan lehet 2x40 négyzetméteres házat építeni egy 37 négyzetméteres telekre? Vagy hogy ezek szerint mindenkinek, akinek a telke sarkában egy víz-, gáz-, villamos, miegyéb…..
Nincs lánc, nincs olajos dzsuva, ami összekenhetné a női ruhadarabok lebegő szélét. A Cannondale kimondottan nőknek terveztetett holland stílusú városi kerékpárt. A Dutchess-re rengeteg olyan újítást sűrítettek a tervezők, amiről azt gondolták, hogy igazán csak a nők…..
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
Nagy-Britanniában a médiafigyelem középpontjába került az a probléma, hogy a fiatal lányok körében eddig nem sikerült vonzóvá tenni a kerékpározást. Egy országos vizsgálat szerint a fiúk átlagban 220 kilométert tekernek évente, a csajok viszont csak 38-at. Egy lányok körében…..
Senta. (törölt) 2009.11.17 23:02:48
@pittiman: Jaj dehogy fax kifogás... pl szoknyáról=szandálról le kell mondani - legalábbis hosszabb úton. Röviden még el lehet lavírozni mesztélláb, szoknya alatt bringás gatyával... nekem inkább az autók okoznak problémát, meg a rohadt macskakő. Az nagyon rüh.
Senta. (törölt) 2009.11.19 07:46:17
@Beela: Jaja, így valahogy, részemről egy bringás gatyát szoktam rántani a szoknya alá, szandál meg a csomagtartóra, ha leér a sarka. Persze könnyű nekem, pár utcányit kell csak tekeregnem. Nagyon nem kultiválom a full bringás szerelést, alapvetően nincs is. A havas képen jót röhögtem :) Na majd akkor inkább síléccel :)
Hogyan lehetne elfelejteni Mr Farkast, a mergelődő léhűtőt, aki csak kúrni akart. Új olvasóinknak szeretettel, régieknek pedig frissítés gyanánt jó pár vidám perc!           ..
Senta. (törölt) 2009.11.12 16:06:18