Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forumgirl

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor már jó ideje nem a Dunaweb ügyfele, ehhez képest a szolgáltó levélben értesítette arról, hogy tartozása van. Gábor rendes ember, személyesen befáradt az ügyfélszolgálatra hogy tisztázza a helyzetet, azonban nem járt sikerrel: az ügyfélszolgálatnak fogalma sincs, mire is…..
Dino Tibor meglátogatta a Budai Skála romjai helyén a héten megnyitott tiptop Allée-áruházat, ahol a Van Graaf ruhaboltban megcsapta a szocializmus szele. A nyitás izgalma meg az akciókra vetődő tömegek váratlanul érhették a személyzetet, úgyhogy a negyedóra/nadrágkiadás…..
Forumgirl 2009.11.16 09:35:26
@Megdobbent: megszokhattad volna, hogy a kereskedelemben TE vagy az eladóért:)
Forumgirl 2009.11.18 12:26:35
@Kitalátor feljegyzetei: köszi a kiigazítást....
Vasárnap délután 14-en, hétfő délelőtt pedig öten kaptak kipufugógáz-mérgezést az Allee-pláza Interspar áruházában. A hibát a parkoló -2. szintjéről átszivárgó gázok okozták, miután a hipermarket szellőzése lekapcsolt egy kamu szénmonoxid-riasztás miatt. A Homár nem…..
Forumgirl 2009.11.18 09:32:18
@mthrfckr: te lehet, hogy nem, de az a pénztáros aki napi 6-7 órát ül ott az biztos többet érez. de ez szerény vélemény:D
@csillagház: ne tessék itt kormánypártizni... munkahelyem pl. még mindig nincs akadálymentesítve, csak bent a folyosón van a tolószékeseknek rámpa, és a tervezés/felújítás a másik "oldal" alatt volt.
Forumgirl 2009.11.18 12:25:03
@Trojai: szerintem menjen a kasszába dolgozni az, aki a költségtervből lehúzta az ajtókat
Érthető módon mélyen érintette a mórahalmi tornacsarnok vezetőjét, hogy olyan jól szórakoztunk a plexivel védett vakírásos táblájukon. Íme itt a reakció, amit szokás szerint csobítatlanul közlünk: A mai nap folyamán az Önök internetes oldalára egy olyan cikk (foto) került…..
Forumgirl 2009.11.18 12:21:10
@Gastroger: igen, azért IS van, ha már egyszer van rajta vakok számára is olvasható írás, legyen már használható....
Nem vitás, hogy a Komjádi-Császár uszoda forint/méter aránya a legmagasabb az országban, hiszen a belépőnkért cserébe általában csak egyet használhatunk a három medencéből. KL példája mutatja, hogy ez még a szerencsésebb helyzet. Neki ugyanis egy rakás bunkóságot kellett…..
Forumgirl 2009.11.18 09:57:07
@OkoskaTo:rp: a teltház egyik oka, hogy a kerület a nyugdíjasok részére ingyenessé tette az uszoda használatot... szép gesztus, csak (mint azt már megszoktuk) ismét nem számolták ki, hogy mennyi a férőhely, hány ember fér be abba a nyomorult medencébe, stb.
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
Forumgirl 2009.11.18 09:43:23
@Lasombra: legalább könnyebben értelmezzük a kommentjeit:)
Forumgirl 2009.11.18 09:45:00
@laspalmas: nagyon szép és jó, jah hogy így tökre használhatatlan is? tényleg gigaLOL.
Forumgirl 2009.11.18 09:50:11
@ELVI: IQ teszt, látóknak....
Ha azt hittük, biztonsági őrből és ügyfélszolgálatosból már nincs lejjebb, nagyon tévedtünk. Balázst a győri Vidanetnél röhögték ki és alázták meg, mert méltányosságból gyorsabb ügyintézést kért, amit telefonon előzőleg korrektül meg is ígértek neki. És amikor a…..
Sándor szerint 11 éves fiát megpróbálták átverni a McDonald's-ban, valószínűleg nem sejtve, hogy apuka a közelben ül és nem hagyja annyiban a dolgot. Az egyedül vásároló fiú ugyanis menet közben változtatta meg a rendelését, állítólag ezért nem járt neki visszajáró.…..
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..
Amióta Homár Borisz (7) Thaiföldön gennyes fülgyulladást, Homár Miriam (6) pedig ismeretlen eredetű ragyát kapott, és kénytelen voltam megismerkedni a helyi rendelőintézetekkel, még világosabban látom, hogy a magyar egészségügyi reform propagandistái eggyel mindig elfelejtenek…..
Forumgirl 2009.11.11 16:37:08
@/tno+DA=: ismerősömnek tegnap 5 órás kis "projekt" volt kiiratni magát táppénzre. Először elküldte a háziorvos a kórházba, utána a betegirányító felküldte a sebészetre. ott ucsörgött 4 órát mire végre sorra került. a családja meg addig majd összetojta magát, mert elfelejtett telefont vinni. welcome to hungary:(
Forumgirl 2009.11.11 17:06:45
@Nikorene: ha megmaradsz akár bőrgyógyász diplomát is kaphatsz:D
Forumgirl 2009.11.16 09:42:58
@morrisal_: hát gyakran elgondolkozom ezen én is...magán a nőgyógyászom, magán a fogorvosom. ugyan annyit kérnek el mint amennyit a tébés dokinak zsebbe adnék, de így legalább IDŐPONTRA megyek, nem ülök kint 4 órát...
Kínai boltban vásárolt trikómról mosás után levált az egyik rávasalt embléma. Egy náci embléma van alatta eredetileg. A másik jelet megkaparva, alatta is ugyan az van. Érdekes még az évszám is: 1956. Most a kínaiak hova tartoznak??? Drága  Névtelen , nem mondja, hogy…..
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..
Forumgirl 2009.11.12 12:47:31
@espadazo: igen, illik. a sims pl nekem is saját, eredeti
Forumgirl 2009.11.12 12:51:13
@CatMother: lejárt szavatosságú bébitáp? tecsóban most van ócsón;)
Forumgirl 2009.11.12 12:55:17
@CatMother: igen, annak. ócsó, használhatatlan, szóval ideális:D
Gabrielláék tavaly télen próbáltak spórolni a tartályos gázzal és kevesebbet fűteni, de minek. Mivel így egy éve nem rendelt újabb adagot a Prímagáztól, kiszámlázták neki a tartály bérleti díját, ami nem egy korrekt húzás a szolgáltató részéről. Miért kötelező…..
Egyáltalán nem lepődött meg a Homár, hogy a Vodafone mobilnet ATM-es feltöltése még a fél évvel ezelőtti árakon lehetséges, azaz csak vagy többet vagy kevesebbet lehet a számlára tenni, mint amit kellene. Az 5GB-os csomag áfaemelés során nettó 4166-ról 4400 forintra csusszant…..
Forumgirl 2009.11.11 17:03:53
@Crimson: lehetni lehet, csak gondolom durva felárral. pl. sony mobilteló hűséggel akár 100.000 is lehet, annélkül a fele.
Roberta az Index székháza mellett, a szakadó esőben találta Lédát, ezt az elkóborolt, csapzott blökit. "A dominánsan Husky márkájú kisállat a Flórián udvar környékén bóklászott, bőrig ázva, éhesen. A szerkesztőségünk egyik tagja felfigyelt a gazdátlannak tűnő…..
Megírta a Blikk, hogy Varnus Xavér perel, 25 milliót kér, mert nevét és tehetségét adta a Hal a tortán sikeréhez, erre csak azért is rosszat írtak róla az újságok. És mégis kit akar beperelni Magyarország egyetlen bulvárkompatibilis orgonaművésze? Hát a műsort gyártó Paprika…..
comment:com De mi lesz a Tv3-on? 2009.11.10 11:26:00
Most már tényleg nagyon el akarja indítani a Tv2 tulajdonosa a Tv3-at, tárgyalnak a kábelszövetségekkel és a legnagyobb cégekkel, és közben rendezték a márkanév használati jogait is. A Tv3 felvásárlása óta ugyanis a jogok a Tv2-nél vannak, amik most átkerültek a tulajdonos…..
Forumgirl 2009.11.11 16:55:05
@kkkkkk1: inkább az mint a Menykő (Benkő?:))
Alaposan megreformálta a sajtótájékoztató műfaját a Comedy Central-MTV páros, amikor a hagyományos pogácsás-üccsis-mikrofonos verzió helyett kétéltű buszos kirándulásra küldött meghívót Pöcsfejek, gyertek buszozni a Dunába! felkiáltással. Mi, pöcsfejek meg mentünk, mert a…..
Followup több budapesti Tescóban is talált két és fél hónapja lejárt Milupa komfort gyerektápszert Először a Fogarasi úton botlott bele, ahol nem is tagadták a tényeket, hanem gyorsan leszedték mindet a polcról. Bár olvasónk kérte, hogy szóljanak körbe a hálózatban, ez…..
Forumgirl 2009.11.11 16:23:20
Forumgirl 2009.11.11 16:41:03
@rennie: nálad a pont rennie.
Ace05 boldog ügyfélként írta nekünk a lenti levelet, de a történet nem ennyire egyértelmű. A szegedi Cora nem pont azt a gépet adta el, mint amit árult, állítólag a budapest Cora hibájából. És bár a lenti esetben igen korrektül kezelték a panaszt, 7 másik ügyfélnek eddig nem…..
Tottiékat a West End-ből üldözte el kelletlenségével az Office Shoes eladója, aki sem telefonálni, sem telefonszámot megadni nem volt hajlandó az éppen pénzt költeni szándékozó vevőknek. Így átmentek a Váci utcai boltba, ahol meglepetésükre az eladók maguktól ajánlották a…..
G. az A1 szerviz régi ügyfele, aki eddig meg volt elégedve a szolgáltatással, de most valahog nem sikerült elérnie, hogy megjavítsák a mosógépét. A dolog nem rajta múlt, ő kitartóan hívogatta azt őt visszhívni elfelejtő ügyfélszolgálatot, de hiába. Tisztelt Szervíz!…..
Forumgirl 2009.11.11 16:13:23
@herodes: vagy vehetett volna újat is ott:)
Egészen magyaridegen, már-már testen kívüli élményben volt része elChY-nek, aki egy 2002-es Panasonic diktafonhoz keresett drivert. Igazi mazochistaként a gyártó oldalán keresett hozzá szoftvert, ahol természetesen nem volt. Amikor telefonon kért segítséget, az ügyfélszolgálat…..