Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gérard Duchemin

94 bejegyzést írt és 2313 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyszín: egy vidéki, Dél-magyarországi nagyváros egyik szakklinikája, főszereplő: egy rangos - neves, megbecsült főorvos, aki magánrendeléseken is praktizál és naponta százakkal találkozik. Mellesleg a Koronavírus-bizottság feje és a kormánypárt egyik legmegbecsültebb helyi támogatottja a…..
Gérard Duchemin 2020.03.22 22:39:14
@Arcade Macho: Bocsáss meg ha tévedek, de az nem lehetséges hogy te egy utolsó, szar fideszes gazember vagy, aki megpróbálja a bűnözőket mentegetni? Mert ha tévedek, akkor elnézést.
  Még ma is léteznek olyanok, akik az emberi erkölcs megítélését a túlvilághoz kötik. Minden jó és kívánatos - mondják -, ami a mennyországba vezet, s kerülendő mindaz, ami a kárhozatra juttat. A magam részéről mindig furának találom, amikor valaki nagy magabiztossággal beszél a halál utáni…..
Gérard Duchemin 2020.03.03 10:33:19
@MAXVAL bircaman közíró: "A nácizmus igen, gyakorlatilag közösségi szinte végigviszi a liberális eszmét." Ez hülyeség
Gérard Duchemin 2020.03.03 10:36:37
@MAXVAL bircaman közíró: "A liberalizmus igen" Miféle gonosz alapra épül a liberalizmus?
Gérard Duchemin 2020.03.03 10:38:07
@MAXVAL bircaman közíró: "S nyilván mindenkit letaposnék ebben az esetben, hiszen ez lenne az egyetlen racionális magatartás. " Elég hülye lennél, ha liberális létedre ez lenne számodra a helyes megoldás.
A most következő bejegyzésben a hidegháború idején eltűnt, vagy vélhetően eltűnt néhány űrhajósról lesz szó. A téma nagysága miatt csak néhány érdekesebb esetet vagy személyt választottunk ki, mivel ezzel a témával akár egy 200+ oldal hosszúságú könyvet is meg lehetne tölteni...
Elgondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy te legalább százféle lila színt tudsz megkülönböztetni a kékestől a rózsaszínes árnyalatúig, míg mások ugyanazt a dolgot inkább csak kéknek vagy nemes egyszerűséggel pinknek látják? Hogy kinek van "igaza", abban sosem fogtok dűlőre jutni, ugyanis…..
Hangszórót építettek egy párnába, ami a fejlesztők szerint ráadásul nem csak a horkolás, de az álmatlanság ellen is segít. Az ötlet furcsa, a párna meglepően puha...
Gérard Duchemin 2019.02.21 09:37:26
@Phteven: "Nem szivesen aludnek egy radiojeleket kibocsajto akarmin" Nem bocsát ki rádiójeleket. Milyen butaság ez?
  Orbán Viktor és barátai pénzzé tették az országot. Mivel ez működik nekik, most azt hiszi, pénzzé tehetik a családok életét is. Pénzért szülnek majd "az asszonyok", mert szerinte minden megvehető, a születés is. Orbán közben maga a legnagyobb gátja a gyerekek megszületésének azzal a mérhetetlen…..
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
Gérard Duchemin 2018.09.10 12:59:02
@6.Lenin: "Orbán jól látja a jövő Keleten van" Faszt látja jól. Rosszul látja. És te is szarul látod.
Gérard Duchemin 2018.09.10 13:00:03
@444: "lehet mondani, hogy ez belemagyarázás." lehet mondani, sőt kell is, mert belemagyarázás. Te meg buta vagy, földbuta.
Az amerikai matematikus Andrew Granville, a számelmélet neves tudora és sokan mások is meglepődtek a Stanford egyetem két kutatója által márciusban közzétett eredményen. „Lebénultam” – mondja Ken Ono, aki már számos számelméleti sejtést bizonyított be. „Valóban gyönyörű eredmény” – kommentálja James…..
Gérard Duchemin 2017.12.16 00:27:51
@Ferenc Valenta: "Lehet, hogy a 10-es szamrendszernek is koze van a jelenseghez. Meg kene nezni mas szamrendszerekben is." Úgy vélem, számrendszerfüggetlen a dolog. Persze egy adott szám más számrendszerben felírva más számra végződik, de ettől még ez a szabályszerűség fennáll.
Pócs János, a Jászság országygyűlési képviselője mellett Szőcs László, a romániai Hargita megye Etéd községének polgármestere és Kökény Gizella, Jászivány falugondnoka érintett a facebook-on terjeszett kőrispataki disznóperzseléses gyűlöletakcióban.Jászivány 2015-ben azzal híresült el, hogy az egyik…..
Gérard Duchemin 2017.12.09 17:12:31
@libsi nóta bárki unja: "Akkor tehát jöjjön a cenzúra? " Így van. Bizonyos típusú, aljas náci dumát, mint amilyen ez is, be lehet, és be is kell tiltani. A demokráciában is. Ott pláne.
Gérard Duchemin 2017.12.09 17:13:48
@teéjesenmindegy: "Egy vicceskedő disznóölésből ezt a sok szart levezetni" Elég aljas ember lehetsz, ha ezt vicceskedő disznóölésnek látod, és nem aljas gyűlölködésnek.
Gérard Duchemin 2017.12.09 17:14:39
@kübli: "akkor miért nem szedi le onnan ez a faszfej? " Azért, mert ő nem csak faszfej, hanem náci is.
Szombat hajnalban Keszthelyen két szélsőjobboldali fiatal hátulról megtámadta és megverte egy barátomat, aki az Együtt aktivistája. Cselekedetük erkölcsileg elítélendő és a törvény is bünteti azt, azonban nem csak ők a felelősek azért, hogy ez megtörténhetett, hanem mindazok, akik politikai…..
Gérard Duchemin 2017.12.04 10:06:51
Gérard Duchemin 2017.12.04 10:07:43
@csobi2011: "Így számomra hiteltelen." Azért az számodra, mert hülye vagy.
Gérard Duchemin 2017.12.04 10:08:50
@langesz: "Viszont az összes verésről Orbán és Vona tehet Magyarországon belül és talán kívül is" Igen, így van.
Görbicz Tamás Jelmebaj 2017.08.23 15:48:56
Napfogyatkozás, veres Hold, Szűz csillagkép és a Jupiter tartja lázban a keresztény hívők babonás részét. Se szeri, se száma az őrültebbnél őrültebb magyarázatoknak, ahogyan évszámokból, a zsidó naptárból, gemátriából (héber betűk számértékének ezoterikus magyarázata), történelmi eseményekből, sőt…..
Mai posztunk picit formabontó, ugyanis nem csak egy termék, hanem egy országspecifikus szokás (vagy tévhit, döntse el ki-ki maga) kerül bemutatásra. Irány Dél-Korea! Dél-Korea (vagy hivatalos nevén a Koreai Köztársaság) a technika egyik fellegvára: folyamatosan fejlődő ipari nemzet, ahol már…..
Grandiózus, lenyűgöző, és egyszerűen: ámulatba ejtő! Ezek voltak az első gondolataim, mármint közvetlenül azután, hogy felvetődött bennem a kérdés: mi a franc ez?!? Igen, tényleg ennyire ellentmondásba kerültem önmagammal! Mondhatni: vegyes érzésekkel néztem a híres/hírhedt Vizes VB megnyitóját.....
Magyarországon majdnem egymillió panellakás van. Ezek az épületek anno azért lettek ennyire népszerűek hazánkban is, mert rendkívül gyorsan felhúzhatóak a kész beton elemekből. Akkoriban, amikor a legtöbb ilyen ház épült, az volt a cél, hogy hamar-gyorsan megszüntessék, de legalább is csökkentsék az…..
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
Gérard Duchemin 2017.04.12 09:50:56
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: "Vagy ők az álmagyarok vagy mi, a nemzeti tudatú Orbán Viktort követő valódi magyarok. " Azt nem tudom, ki az álmagyar, szerintem olyan nincs is, hanem csak a beteg agyadban létezik, de azt viszont tudom ki a gané, szar ember. Az te vagy.
Gérard Duchemin 2017.04.12 09:52:56
@Ballib Cenzúrázók Réme 10:

"Már egy évet se kell aludni Orbán Viktor legújabb kétharmados vagy még ann´ál is nagyobb választási győzelméhez és akkor megindulhat a végső leszámolás a civilekkel. "

Kevés van már ahhoz, hogy német csapataink győzzenek a távoli keleti orosz fronton, és akkor megindulhat a végső leszámolás a zsidókkal, meg mindenkivel.

Ballib Cenzúrázók Réme 10, te egy rohadt náci vagy, akit ki kellene végezni.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Gérard Duchemin 2017.04.06 13:27:54
@ipartelep: "vagy persze NER-társutas, haszonélvező tolvaj gazember. "

A tolvaj nem helyes szó, a gyilkos igen. A tolvaj az, aki lop, a gyilkos az, aki öl. A fidesz fő bűne nem a lopás, hanem a nemzet tagjainak a tényleges, fizikai megölése.
Gérard Duchemin 2017.04.06 13:29:39
@Legeslegalja: "a Fidesz annak ellenére hogy sok tekintetben szar, ezektől ezerszer jobb. "

A fidesz és az mszp közül csak a fidesz a gyilkos, a másik nem. És mindkettő tolvaj, de a fidesz jobban. Melyik a szarab, legeslegalja ember?
Gérard Duchemin 2017.04.06 13:36:38
@Tiszteletem Brüsszelet:
"A libsiknek annyi, miénk, fideszeseké az ország és az is
marad most már."

A zsidóknak annyi, miénk, hitleristáké az ország és az is
marad most már.

Ebbe bukott bele hitler, ebbe fog belebukni orbán. Azt követően egy életen át fogod visszasírni a hitleredet.
Koppány mondja Business as usual 2017.04.04 21:03:22
Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen.-Albert Einstein, állítólag 2017. április 4 kedd este hét óra van, odakint tüntetnek a CEU-ért a Kossuth téren. Nézem a közvetítést és érzem a deja vut. Bár nem teljes: ezúttal még csak védőfelszerelés…..
Gérard Duchemin 2017.04.05 13:42:11
@MaxVal BircaMan HJCD: Hülye rohadt ávós fasiszta náci disznó vagy. Nem, dehogy haragszom rád, nagyon szeretlek, elmondtam mi vagy.
Sok minden kiderült szerdán a kormány kommunista jelképek ellen viselt harcáról. Például az, hogy nem adják fel, viszont jó időre azért félre teszik. Meg az is: vörös csillag és vörös csillag között nagyon nagy a különbség. Már ha a kormány úgy akarja...
Gérard Duchemin 2017.03.23 15:32:44
@Irbisz: "nehogy mar azert vedelmezzünk egy törvenysertest elkövetett bünözöt csak mert magyar :( " De az olyan agyhalott ember, akinek írtad a válaszod, ő is azért védelmezi a magyar történelem legnagyobb bűnözőjét, orbándisznót, mert az ő homályos szemében magyarabb, mint a többi magyar.
Gérard Duchemin 2017.03.23 15:34:02
@bbwd: A cikk írja nem írta, hanem szarfideszestől idézte, hogy vörös csillag és vörös csillag közt nagy a különbség.
Gérard Duchemin 2017.03.23 15:36:41
@Ballib cenzúrázók réme 25: "Pontosan az volt a célja a Heinekkennek, mint a hazai ballibkenek.
Nevezetesen hogy szopjanak a magyarok. "

Hogyan szopnak a magyarok? Mérgező Heinekent itatnak velük? Elveszik az életadó, gyógyhatású Csíki sört?
Az – immár sajnos magyar vonatkozással is bíró – romániai kanyarójárvány kapcsán azt gondolom nagyon sokakban merült fel a címben feltett kérdés. Mivel elég hajmeresztő dolgokat is hallani, a szekszárdi Balassa Kórház infektológusa például állítólag azt nyilatkozta, hogy az 1969 előtt születettek…..
Gérard Duchemin 2017.03.07 09:40:51
@Kelly és a szexi dög: Mondjuk nem.
Kedvenc miniszterelnökünk beszédet tartott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Most hagyjuk is, hogy megint mekkora hülyeségeket mondott, amikor a szovjet és magyar kommunisták bűneire emlékezve is a Nyugatot kezdte el ostorozni, koncentráljunk csak a mögötte lévő feliratra:  Hol sírjaik…..
Gérard Duchemin 2017.02.27 12:23:28
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Hülye fasiszta szar barom
Korábban már írtuk, hogy a Riasztás című műsor vezetője, Kisléghi-Nagy Rudolf információink szerint otthagyja a Hír TV-t, és a Mészáros Lőrinc tulajdonába került Echo TV-nél folytatja. Most ezt a hírt megerősítette a Magyar Idők a diadalmas Újabb csapás érte a Hír TV-t című cikkében, sőt,…..
Gérard Duchemin 2017.02.22 18:03:02
@NBarbieReloaded: "de voltak esszeru dolgok abba, amit mond." Már úgy érted, hogy voltak ésszerű dolgok abbaN (és nem abba), amit mond?
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Gérard Duchemin 2017.01.23 08:58:46
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: "Azért egy tévé székház ostromhoz csak összehozták őket." Össze bizony. A tanulatlan primitív csőcseléket. Tehát igaza volt a vitapartnerednek.
Gérard Duchemin 2017.01.23 09:00:15
@dunántúli gyerek: "Ennek ellenére örülök neki hogy a miniszterelnök urat újra fogjuk választani 2018ban, mert egyetértek vele a fő irányokban." Honnan tudod, hogy újra fogjátok ti választani, ti akik ostobák vagytok? Miért vagy ebben biztos? Fel sem merül benned, hogy ezt a disznó fasiszta orbánt elzavarják?
Gérard Duchemin 2017.01.23 09:01:25
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: "SZAVAZZ 2018-BAN ORBÁN VIKTORRA, HOGY UTÁNA Ö IS ELRENDEZHESSE HOGY 2030-IG HATALOMBAN MARADHASSON!"

Nem szavazok rá, kedves idióta barátom.
Annak ellenére, hogy a történelem egyik kiemelkedően súlyos természeti katasztrófája, elképesztően keveset tudunk az 1972-es iráni hóviharról. 7 évvel Khomeini forradalma előtt 4000 embert temetett maga alá a hó, és teljes falvak haltak ki az akár 8 méteres hótakaró alatt...
Gérard Duchemin 2017.01.11 14:59:35
@jobs: "Gyerek koromban" Úgy érted gyerekkorodban? :-)
Sorozatunk előző részeiben a természet jól ismert, ám máig magyarázat nélküli jelenségeiből illetve a jövőbelátás leghíresebb eseteiből válogattunk. Ezúttal a történelem és a tudomány határterületeire kalandozunk, hat rejtélyes régészeti lelet kapcsán. 1. A…..
Gérard Duchemin 2017.01.10 09:21:56
@Babóca777: "Lehet, hogy épp az Özönvíz katasztrófája alakította át a domborzatot." Sajnos nem lehet. Hisz tudjuk hogy nem az tette, hanem a kontinensek (pontosabban kontinenslemezek) vándorlása, mely lassú folyamat, és köze nincs semmilyen özönvízhez tolta fel a hegységeket. Mondd Babóca, te miért nem művelődsz? Lásd, én is hívő vagyok, mégsem hagyom, hogy buta maradjak, utánanézek mindennek, mielőtt butaságot mondanék.
Gérard Duchemin 2017.01.10 09:22:50
@lényeglátó: butaság
Gérard Duchemin 2017.01.10 09:24:50
@Idefix: Mifranc köze van a kommunizmusnak az ateizmushoz? Vannak nem kommunista ateisták is. És miért ne szólhatna hozzá egy ateista bibliai témához. Sajnos a keresztények nagy része olyan tudatlan, hogy sok ateista leiskolázza őket bibliaismeretben. Én már csak ismerem a keresztényeket, magam is az vagyok (nem buta, hanem csak keresztény :-)
"Nézz föl az égre és számláld meg a csillagokat! Ahogy azokat nem tudod megszámolni, úgy a te magod is megszámlálhatatlan lesz!" – A Teremtés könyve 15. fejezetében elhangzó kijelentés a Biblia egyik legismertebb és legtöbbet hangoztatott ígérete, ami mai napig mind a zsidóság, mind a keresztények…..