Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomcs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idegen bolygóra érkezik a hajó népének jelentősebb része, Scott vezetésével. A bolygó kivételesen se nem jeges, se nem sivatagos, a légkőr belélegezhető, a növények zöldek, és bár kissé fülledt-párás a levegő, az eddigiekhez képest ez maga a paradicsom. Miközben Eli…..
Young orvosi vizsgálatával nyitunk, TJ a pár héttel korábban történt agyrázkódás nyomait keresi a kockafejű ezredesen. Én furcsálkodnék a helyében azon, hogy a pasas a vizsgálat közepén közli a ceruzalámpával, hogy milyen gyönyörű. TJ viszont egyetlen mondatnyi…..
Tomcs 2009.11.16 16:05:12
@Llew: "Az rendben, hogy a Destenynek rosszak az aksijai, de egy bazi nagy hajó teljes energia ellátásának 40%-át kissé hamar ellövöldözték. "

képzeld el mikor 2 órán keresztül nézed a lézersót csak hogy hitelesen tényleg ellövöldözzenek minden energiát :) ehh mennyi emberi sors meg lelki tragédia kiderülhetett volna közben :) na neeem jó volt így. meg az 40000L viz sem 2 szánkónyi jég volt mégsem mutatták a 8 órányi szenvedést amennyi levegőjük volt.

ami a testcserés dolgot illeti tényleg elég "vad" ebben a formában. meg kicsit zavar hogy mindenki hazajárhat asszonyt "vigasztalni" küldetés közben.
Új nap a Végzeten. Riley a saját vizeletüket ivó kínai bányászok esetével szórakoztatja Greert, aki őrségen áll a víztartály előtt. Pfuj. Igen, értjük, kevés a víz, de most kellett ezt? Greer is inkább úgy csinál, mintha nem hallotta volna, ami szokásos viselkedését…..