Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VBasil

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a téli szünet diákoknak, tanároknak és a táli szabadság mindazoknak, akik "megtakarítottak" pár napot az év végére. Ilyenkor jön az örök kérdés: mit nézzünk a TV -ben? Persze nyilván ott van a milliónyi csatorna kínálata, de lehetünk azért kicsit kreatívabbak is és a kalandor szellem "nevében"…..
  A most bemutatott felvételek egy közelmúltban megvásárolt gyűjteményből származnak. A felvételeket készítő turistáskodó és világjáró - valahol a Villányi úton lakó - értelmiségi házaspárról alig néhány infó derült ki. A férfi,  mert a képeket valószínűleg ő…..
Folytatva a klasszikus magyar sorozatok hogyvótozását az elkövetkező néhány hétben minden szünidei matinék elmaradhatatlan darabját vesszük közelebbről szemügyre. Dacolva a kötelező olvasmány elrettentő státuszával, az alapmű a 2005-ös Nagy Könyv felmérésben az 5.…..
Vojázs, Vojázs A legnagyobbak 2011.03.28 10:52:00
Megalomán poszt következik : a legnagyobb repülőterek, szálloda, plaza, akvárium, sugárút, pályaudvar, gát, katedrális, hajó, óra és szórakozóhely.A világ legnagyobb területű repülőtere Szaud-Arábiában, Dammamtól 25 kilométerre található. A King Fahd International…..
Bár magam inkább sétapárti vagyok, de ez nem jelenti, azt, hogy ne érteném meg az autósok problémáit. Sőt, ha olykor mégsem értem meg, a hangjuknak még akkor is szívesen helyt adok. Hogy mennyire van igaza Péternek, és hogy mennyire megnyugtató az alpolgármester válasza, azt a…..
VBasil 2010.08.26 08:01:34
@Normális:

Gyurcsány politikai nagysága valóban megkérdőjelezhető, csakúgy mint mentális állapota. És bár nem értek egyet a fővárosi parkolás jelenlegi módjával, főként az abból befolyó összeg ellopásával/elköltésével továbbra sem értem, hogy miért jár ingyenes közterületi parkoló annak, aki a belvárosban vesz lakást.