Regisztráció Blogot indítok
Adatok
navigo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár még nem próbált Skype-ról smst küldeni, de Feri szerint már nem is fogunk. Az alapvető 20. századi civilizációs vívmányok megadóztatása óta a T-Mobile állítólag nem kézbesíti az ilyen üzeneteket. Más szolgáltatónál is hasonló a helyzet? Azt a tapasztalatomat…..
A Totalcar stábjának két tagja Dani és Hal Bandi. Nem nőttek fel együtt, csak most sodorta össze őket az élet. Mindketten fotóznak és operatőrködnek, de a szakmai érdeklődésen kívül a napszemüveg-preferencia is összeköti őket: mindketten oakleysok. És mindketten…..
Officespotting Nike 2011.12.19 07:00:00
Bérlő: Nike Magyarország Bérlő profilja: Ruházat, sportszerek Irodaház: Bécsi Corner Kiadó irodák Alkalmazottak száma: 33…..
navigo 2011.12.19 21:49:36
A két színész a meglehetősen közepesre sikerült Kéjjel-nappal című közös filmjüket promótálták a briteknél, ahol Jeremy Clarkson kapott az alkalmon és meghívta őket egy vendégszerepre a Top Gearbe. Mindketten beültek az Elfogadható Árú Autóba, és mentek egy kört a műsor…..
A tavalyi Titanic fesztiválon győztes Vérvonal rendezője volt az idei hasonló seregszemlén a zsűri elnöke, azaz idén az izlandi Baltasar Kormákúr hirdette ki a fesztivál fődíjasát. Az eredményhirdetéskor kicsit viccelődve megjegyezte, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon is…..