Regisztráció Blogot indítok
Adatok
natinha

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonhat éves római katolikus értelmiségi vagyok, Budapesten lakom. Minden héten járok misére, komolyan gondolom a hitem. Teljes munkaidőben dolgozom, de szüleimmel élek, mivel így rengeteg pénzt tudok félretenni. Alig pár napja jött ki a Magyar Ifjúság 2012 kutatás, mely egy…..
natinha 2013.09.23 21:47:11
@judy7: :D
Komoly hangvételű sorozat felvételén is lehet röhögni, sőt.  ..
natinha 2013.08.01 12:25:39
Ezt a képet a Facebookon találtam, a következő aláírással: „A szerelem vak.”Anélkül, hogy vitába szállnék az állítással, nekem más asszociációm támadt a képről, nevezetesen – és kissé fixáltan – a következő: „Sorskönyv nélkül.” Neked mi jut eszedbe erről az…..
natinha 2013.02.04 15:17:16
A Rozál volt a legszebb lány egész Újpesten, tudta azt mindenki az Ősz utcától a Tavaszig, tán még messzebb is, ibolyaszínű szeme után csapatostul futottak a fiúk a gyárból, de a Rozál kemény lány volt, szigorú. Meg az anyja se engedte sehova. Hogy engedte volna, a sok testvér…..
natinha 2012.12.11 18:33:38
Kedves Sigmund! Terápia 2012.12.07 08:31:48
Hogy miért örül a pszichológus társadalom a Terápia című sorozatnak, azt itt elolvashatod. Hogy miért örülök én neki, azt viszont mindjárt leírom. Először is, ha egy filmben megjelenik egy pszichológus vagy pszichiáter, az nem ritkán valami egészen gonosz, mások felett álló,…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
natinha 2012.06.21 00:15:28
@mB:
hát sajnos igazad van és amiket felajánl, a címsorok stb, azok katasztrofálisak :(
most megoldottam html-ben, soronként, de azért ez elég gáz és aki nem ért a html-nyelvhez, az szívhatja :(
Az új adminra váltás kapcsán van néhány gyakran visszatérő kérdés, ezekre szeretnénk most egyben válaszolni. Miért volt szükség új adminra? Nekem jó volt a régi! Azért volt szükség új adminra, mert a régit nem ennyi usernek, nem ekkora forgalomnak tervezték. Örülünk…..
A kormány határozata alapján közel 42 ezer egészségügyi alkalmazott kap többletpénzt. Az idén befolyt népegészségügyi termékadóból (közismert néven "chipsadóból") a pótlékra jogosult egészségügyi dolgozók a pótlékalap csaknem háromhavi összegének…..
natinha 2011.12.18 22:00:34
@Kusics Iván: megengeded, hogy ezt a remek leírást megosszam az fb-oldalamon? :)
Tejszínhabbal borított csokis muffin eperszeletekkel, gofrifalatok kivivel… Nem, nem egy cukrászdában kötöttünk ki butikmustra helyett, a fenti dolgok nem ehetőek, sokkal inkább fülbe akaszthatóak, vagy ujjra húzhatóak, és az Ötletek Boltjában leltünk rájuk a Szent István…..
natinha 2011.10.12 12:41:09
@organikusviselet: ez nagyopn pontos és igaz!
Nincs kedvem sem a blogot, sem az életemet folytatni. Az utóbbit kénytelen leszek, mert nem tehetem meg másokkal - nem veletek, felebarátaim, hanem a kölykeimmel -, hogy szimplán felkötöm magam. Különben is szarul mutatnék szederjes nyelvvel, márpedig hiú vagyok.   Egyszerűen…..
Már kezdem látni, hogy a heti egyszeri írás nem könnyű műfaj. Főleg így, hogy fejezetről fejezetre kéne eljutni valami összefüggő történethez. Még ha ugrálok is időben, (amit szeretek, mert túl nagy fegyelmet kívánna a kronológia szigorú betartása, unalmasnak is tűnik és…..