Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jeno1

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több eseményt láthatunk élőben a világ legnagyobb videómegosztóján, volt már labdarúgás, kerékpárverseny, zenei fesztivál, stb., de teniszt eddig még nem. Nos, jó hírünk van azoknak, akik nem a tévében, hanem számítógépen vagy a mobiltelefonjukon akarják nézni (na…..
A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány, holnap már a törvényjavaslat is a parlament elé kerül. Az indok? a korábbi intézkedések csak részben érték el azt a célt, hogy a leghátrányosabb helyzetben élők ne pénznyerő…..
Jeno1 2012.10.02 11:00:35
@hagyma: "Las vegas megvan de a keleti parton egy db kocsmat nem tudsz mutatni, ahol van jatekgep".

és Atlantic City? nem kocsma, de.. egy kicsit :)
Ilyen nincs és mégis van. Tájékozódom így estefelé, és nyakonvág a szalagcím: Orbán: Magyarországon nem lesz tandíj . Kattintok is serényen az egérrel, hátha valami érdekes sül ki belőle. A gyerek hamarosan egyetemérett, nem árt ha figyel az ember. Olvasom a bekezdést, ami…..
Új-Zélandon nagyon drága ám az internet. Annyira drága, hogy Magyarországon meg olcsó. Ilyen egyszerű az új-zélandi Flip reklámüzenete, meg persze ott van az érdekes hangzású, titokzatos nyelv, meg a furcsa népviselet. Mert a műszálas otthonka csak valami népviselet lehet valahol…..
"Hugh Grant benne ragadt valamelyik szerepében, és még mindig azt hiszi, hogy ő az a brit miniszterelnök, mint akit az Igazából szerelem című filmben alakított"- Pállfy  István, a parlament kulturális és sajtóbizottságának KDNP-s alelnöke Megmosolyogtató kéne hogy legyen,…..
Jeno1 2012.07.09 08:12:50
@stark: Használj UTF8-at támogató notepadot..Pl Notepad2 (www.flos-freeware.ch/notepad2.html) vagy legalább állítsd be a windows-t, hogy az UTF8-at nem támogató cuccok iso-8859-2 -re konvertáljanak, mert a nyugati kódlapon tényleg nincs ő meg ű...
Régen írtam, aminek legfőbb oka, hogy a hét közepén valóban úgy éreztem, hullámvasútra ültem, csak éppen nem lelkileg, hanem testileg. Ennek oka nyilván valamiféle vírus volt, de az is lehet, hogy a szerda este megtekintett aktuális amerikai romcom, a Várandósok váltott ki…..
A méter, mint olyan 1983-ban elfogadott meghatározása a következő: az a távolság amit a fény vákuumban megtesz a másodperc 1/299 792 458-ad része alatt. A méter önmagában egy hagyományosan kényelmes mértékegység, mivel reális összefüggésben van a többi…..
Jeno1 2012.03.15 08:37:26
@Levéltáros: Én már azt sem értem egészen pontosan, hogy hogy is van ez az idődilatáció. Mert ha én rohanok azzal a kurva zseblámpával, a fénye akkor is azonos sebességgel megy előre, nem adódik hozzá az én sebességem... vagy mi... Mert akkor törvényt sértenék :P

Namost akkor... ha én viszont fogom magam, és adott pillanatban megmérem a fény sebességét a Descartes koordinátarendszer
mindhárom tengelyén, oda és vissza irányban is, akkor ebből most én ki tudom számolni, hogy adott pillanatban mennyi volt a sebessége a "házamnak", nem a földhöz viszonyítva, nem is a napunkhoz, hanem... úgy alzusammen a mindenséghez képest?
Vagy pont a fentebb említett idődilatáció miatt pont, hogy nem tudok mérni ilyesmit? Hogy van ez?
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Jeno1 2012.02.16 12:36:41
@Pompiere: Szerintem is (mint más is említette) gyanúsan magas az az 1100 Wattos teljesítmény!
Egészen konkrétan biztosíték helyett sorbakapcsolhatsz vele egy kisebb keresztmetszetű rézdrótot. Megtenné, hidd el :)
Amúgy meg nincs az a BOSCH generátor, amit sima ékszíj meg tud hajtani úgy, hogy >1 kW-ot leadjon, alapjárati fordulattal meghajtva.
Jeno1 2012.02.16 13:06:27
@Pompiere: I beg your pardon... Elkúrtam. Nem kicsit. NAGYON :D Bocs, tényleg :)
Subba Dübörög a szabadságharc 2011.12.30 16:24:53
9:00-tól szorgalmasan dolgoztak az Országházban, 13:49-kor kezdődött a szünet, akkor állt meg a forint zuhanása. Lehet, hogy ma inkább be se kellett volna menni?!..
Jeno1 2011.12.31 11:59:57
@hamucipő: Esküszöm én is erre gyanakszom már hetek óta! Este megbeszélik, másnap reggel beköt mindenki 5-10-15 LOT-tal EUR/HUF longba, elmennek "dolgozni" délután hazamennek, pozi zár, és elégedetten dőlnek hátra. 'szkivan.
Ahogy a kép készítője, Barna összefoglalta: - Jól sikerült a táblanyomtatás, Józsi!- Igen, csak azt nem értem, hogy akkor most ez úth vagy uthca? UI: Igaz-e vagy sem? A kommentekben heves vita támadt a kép hitelességéről. Nos ha hinni lehet a hozzászólásoknak, most már nem…..
Jeno1 2011.08.23 11:33:01
@Jó Estét: Ez nem a Miskolci Egyetemenen van véletlenül?
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
Jeno1 2011.01.11 20:43:16
@Michael Knight: Klasszikus!!!!!! :D

Roger Murdock: Flight 2-0-9'er, you are cleared for take-off.
Captain Oveur: Roger!
Roger Murdock: Huh?
Tower voice: L.A. departure frequency, 123 point 9'er.
Captain Oveur: Roger!
Roger Murdock: Huh?
Victor Basta: Request vector, over.
Captain Oveur: What?
Tower voice: Flight 2-0-9'er cleared for vector 324.
Roger Murdock: We have clearance, Clarence.
Captain Oveur: Roger, Roger. What's our vector, Victor?
Tower voice: Tower's radio clearance, over!
Captain Oveur: That's Clarence Oveur. Over.
Tower voice: Over.
Captain Oveur: Roger.
Roger Murdock: Huh?
Tower voice: Roger, over!
Roger Murdock: What?
Captain Oveur: Huh?
Victor Basta: Who?
Jeno1 2011.01.11 20:54:48
@jag3: Na igen, ez meg a másik!

Ha egy ország már keménykedik az IMF-el szemben, akkor legalább le szúrja tökön magát, utólag!

Apropó.. hirtelen eszembejutott egy másik dolog a hitelekkel, el(nem)törléssel és önmagunk tökönszúrásával kapcsolatban egy réééééges régi történet.. De az most inkább mégse ide való....
Jeno1 2011.01.11 21:04:35
@Add_tovább: Pontosan!

Látom legalább TE már láttál korfát. És tisztában vagy vele, hogy ami most x:y, az igenhamar minimum 0.75x : 1.25y -ra fog változni (a bal oldal a befizetői oldal - nem neked mondom, csak úgy másoknak is, az egyszerűség kedvéért).

Szóval hosszabb távon hova is tűnik majd az a most "átemelt" - hű de választékosan tudok néha fogalmazni - tétel a manyupból?

Oda. És kész, vége, nincs tovább.
Na majd AKKOR miből leszünk látványosan qrvajók?
IT guy Antwerpen 2009.02.24 15:00:00
Jó rég írtam, úgyhogy most megpróbálok beszámolni egy kicsit.A történet úgy kezdődött, hogy a hétfőn felkeltem reggel 4-kor (csakúgy... nemtudtam aludni...), felmentem Budapestre, majd hirtelen felültem a WizzAir Budapest-Brüsszel járatára.Az utazás (a repülő fél órás…..
Nem ám a levegőbe beszéltünk, amikor megígértük, hogy a héten újabb vitatémát dobunk fel. A Fórum Debrecen körül kialakult kommentcsata helyenként olyan kérdésekbe csapott át, vajon város-e egyáltalán Debrecen. A definíciók ebben az esetben elég "nesze semmi fogd meg…..
IT guy Welcome 2008.11.28 16:00:00
Üdv, kedves olvasó! Egyszer mindenre sor kerül. Saját magam webkettesítésére pont most.Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, csak győzzem leírni!Hm... Első bejegyzésnek ez kb. meg is teszi :)EOF..
Egyes híresztelések szerint még mindig nincs a helyzet magaslatán a CIB internetbankja, amióta fúzionált az Inter-Európával. Kimaradt a hardverbővítés vagymi?A díjnyertes internetbank még mindig csúcsformában van. Hihetetlen, hogy hónapok óta nem bírnak vele mit kezdeni... de…..
Sok mindent el lehet mondani a Dallasról, lehet szeretni, és köpködni is, de az vitathatatlan, hogy korszakalkotó mérföldkő volt a televíziózás történetében, és ez hazánkra is bőven igaz. Az 1978 és 1991 között vetített évadok megismertették velünk az igazi nagy cliffhanger…..