Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálfi B

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legkedvesebb emlékkel nyitom meg ezt a sorozatot. Egyfajta időutazásra invitálom az olvasókat. Igencsak megkésett beszámolókat tervezünk ide olyan helyekről, ahol egykor feledhetetlen éjszakákat mulattunk át és - akkor ugyan még nem tudtuk - részesei voltunk egy korszaknak, amikor…..
Mostanában betegesen rettegetünk a vitától. Kommentekben ugyan előszeretettel gyalázkodunk, de a közösségi médiában egyre inkább burokba zárjuk magunkat, és olyan mesterséges környezetbe menekülünk, ahol nem kell megmérettetnünk érdemben saját álláspontunkat. (Mi sem jellemezhetné ezt jobban, mint…..
Egy hetet kihagyott A Dal, a hazai eurovíziós válogatóműsor, amire istenigazából kevesebb szükség van, mint pék faszán a staniclire, de mindegy már, az unokáim is látni fogják sajnos. Egyébként mint műsor, semmivel sem rosszabb, mint egy kertévés tehetségkutató, az előadók nagy része eleve onnan…..
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
Pálfi B 2015.07.23 09:52:51
@Palladrin: Egy 1.4 tdci Ford Fiestával megyek, csúcssebessége 150...
A többiben igazad van, de egyszer gyere el velem egy körre és mindjárt érteni fogod miről beszélek. Peace!:)
Pálfi B 2015.07.23 09:54:04
@ecetes torma: PONTOSAN ÍGY VAN!
Az Oldtimer Premier mérete nagyjából megduplázódott a tavalyihoz képest, ezt már sejtettük a regisztrációk száma alapján, de más ezt élőben megtapasztalni. Délelőtt állítólag az autópályáig állt a sor a Premier Outlettől, annyi autó jött és cipőkanállal kellett…..
Pálfi B 2015.04.25 22:09:17
@bestpixel: Szerintem meg K jók a képek, tök jó szeme van a csajnak, jól megfogta a lényeget!!! Biztosra veszem, hogy van egy rakat egész autós kép is, de ezek sokkal többen mondanak- szerintem... Peace! :)
Ez az éhes seggű malac mutatja meg, hogyan gyakorold a járást, ha férfi vagy és ha rajtad van a nöszési düh:   ..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Pálfi B 2015.01.26 13:40:29
@Yooha: "...mihez képest?..."
A 440Hz-hez képest (normál zenei "A" hang, kromatikus hangolásban)
Pálfi B 2015.01.26 13:42:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"... Egyszerűen képzetlen a hangja, és énekelni sem tanult eleget. Mondjuk nagyon nem is lenne érdemes tanulnia, teljesen jellegtelen hangja van.":
= Tucat Tünde, ahogyan a haverom mondaná.
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Pálfi B 2014.01.08 13:05:18
VIGYÁZAT TROLLVESZÉLY!!!: @Jossarian:
belsoseg.blog.hu/2013/12/14/az_en_trollom_okos_es_eros
Magadra ismersz valamely részében?
...vagy tényleg komolyan gondolod amiket leírsz?
Pálfi B 2014.01.08 13:27:55
@Jossarian:
Szóval te azt mondod, hogy akinek pl 1.3ccm-es Suzuki Swiftje van, illetve az autója nem gyorsul minimum 6,3mp alatt 0-100km/h-ra az autója (tehát nem "elég" erős, illetve rugalmas) annak semmi keresnivalója az autópályán?
Rossz hírem van az autók többsége ilyen, vagy ehhez hasonló. Az autópálya nem versenypálya, hanem egyfajta gyorsfolgalmi út, ahol persze létezik az akadályozás fogalma is, de az általad taglalt elmélet ezt nem fedi le!
Ki határozza meg mi mennyire erős? Te?
Pálfi B 2014.01.08 15:03:12
@Térspecialista:
Forrás: facepalm.hu/ :):):)
Régen röhögtem ekkorát. Köszönöm!
Belsőség A oszlopom már van 2011.01.15 07:50:00
Azt látom, hogy most már semmi nem ment meg attól, hogy egy tökéletesen rozsdamentes, szalonállapotú Ponton-karosszériám legyen. Bármennyit is könyörgök Csabinak. Gyári új kaszni készül - a gyárban. Az enyém annyiból jobb lesz, hogy az üregek is kapnak kezelést Ne értsenek…..
Belsőség A kút neve: Dezső 2010.11.21 08:45:00
Aki veteránautó felújításába kezd, annak többé nincs szüksége más szenvedélyre. Egy ilyen hobbi garantáltan száműzi a nőket, a piát, a kaszinót, a drogozást, a számítógép-függőséget az ember életéből. A tisztességes restaurálás tisztára nyalja a családi kasszát…..
Pálfi B 2010.11.30 21:57:05
@Leopoldika:ZSOLT!
Én meg mintha egy Fóti úti autókereskedésben láttam volna egy lepattant Pontont,

Azért az ehhez írt a duma sem semmi...:www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/190/mercedes-benz_190_190_db_ponton-4275108
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Párszor átéltem már ilyet az életben, például, amikor Sótonyi professzornak odavezethettem az általa rég elbontottnak hitt, ám a helyett restaurált öreg Bogarát a Magyar Tudományos Akadémia elé. Meg voltak más esetek is, mindig meghatódok az ilyenen, legyen akármilyen ciki is.…..