Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Mancossy

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem csak élelmiszert osztanak, amit helikopterről dobnak le. Ha nem vagy éhes, de nincs kocsid, akkor a segély szolgálat házhoz visz neked egyet. A szállítás megoldott, és ugyanúgy dobják le, mint az előző adományokat...
Ki ne emlékezne Johnny 5-re, a hóbortos robotra... És az erős, bátor robotzsarura... Hát így néznek ki, egy filmbe :-)Jelenetekben szerepelnek jellegzetes ember szerkezetek,melyeket egybe szerkesztettek...
Nekem tetszenek ezek, mert kedveskednek. Teste recseg, meg lett szeretgetve.Tejet lefetyel nyelve hegye, s ebekkel nem egyeznek. Kedvesen nyekereg :-)..
MURUGYA-máskép(p) Elmebeteg eb 2009.11.13 16:15:00
Esze, ebnek nem rendes, mert menetszerven melyen megy, nem szeret. Kedvtelen s nem lesz gyermeknek kedvence, emme tettel.....
MURUGYA-máskép(p) Más kárán... 2009.11.12 20:12:00
Jönnek a csúszós, zúzmarás hajnalok, az ónos esős utak, jobb, ha más kárán tanulsz: "Pedig már majdnem sikerült felszórnom, amikor becsúsztam az árokba!" "Nem értem....A Ladámmal júniusban simán megfordultam itt..." "Nem megy át itt senki,…..
Mr. Mancossy 2009.11.12 20:23:19
MURUGYA-máskép(p) Érdekes....... 2009.11.12 09:32:00
Van, amikor mégsem találkoznak a párhuzamosok a végtelenben:                   És van, amikor egy hússaláta tartósabb, mint egy mosógép: ..
Előfordul, hogy az ember egy cseppel többet iszik a kelleténél. Ilyenkor nagyon erősek tudunk lenni: "Ide nekem az oroszlánt!" - rikkantotta a szafaripark szerencsétlenül járt részeg látogatója. De mesélhetnénk Petőfiről is, aki 1848 március 16.-án a Pilvaxban…..
Most mondja valaki, hogy ők nem dolgoznak meg a pénzért:..
Ha annyi disznód van már, hogy tele van vele a faszekrényed felső polca is. És már nem telik hagyományos élő desznyópásztorra, mert a sertéseid annyit zabálnak, és még egyre jobban szaporodnak is ráadásul.  NE kesedj el! Rendeld meg az új szaporodás gátló berendezést.…..
Örömmel jelenthetem be, hogy bemutatásra került a legújabb ZEBRA típusú 4 patameghajtású terep Quad. Extraként könnyű fém patkókkal felszerelve. Az előző szériát mindenki ismeri: az alsó kategóriás SZAMÁR, és a nagyobb teljesítményű ÖSZVÉR. Már ezek a típusok is…..