Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halies

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóink, diákjaink!Ez úton is szeretnénk nektek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni!              Kicsi gyertyák, lobogjatok föl, Bóduljunk tömjénnek szagán!... Szép dolog ez!... Így kell…..
Sziasztok!A hetedik osztályosok felvetették, hogy a Harkai Iskola Fórum fejléce lehetne valami más. Arra gondoltunk, hogy akinek van kedve, megpróbálkozhat egy fejléc szerkesztésével. A győztes pályamű boldog tulajdonosa egy Star Wars figurát kap, vagy Star Wars kulcstartót... (még…..
GalériaKedves diákok!A honlapra készített fotók eddig elkészült darabjait (ahogy ígértem) felteszem ide a fórumra is. Egyik-másik nem túl éles, sajnos elég öreg már a fényképezőgépem, de azért nem lettek (annyira) rosszak. (a képek nagyíthatóak: jobb egérgomb -…..
Sziasztok!Iskolánk honlapja mellett létrehoztunk nektek egy blogot is,  gondoltuk így könnyebben tarthatjuk a kapcsolatot.Ide kerülhetnek majd tanulói segédletek, de akár a ti munkáitok is. Ha írtok valamit bármilyen témában, csak küldjétek el a harkaiiskolaforum@gmail.com email…..
Segédlet 7. 8. osztály számára - A számítógép részegységei1. Hardware és Software (ejtsd: hardver és szoftver)Mielőtt elkezdenénk a számítógépek részegységeinek vizsgálatát, állapítsuk meg mi a különbség hardware és software között.A hardware - Fizikailag érzékelhető…..
Iskolánk novemberi és decemberi programjaKedves Diákjaink, Olvasóink!Szeretnénk kihasználni az internet adta lehetőségeket, így arra gondoltunk, hogy közzétesszük iskolánk aktuális programjait. Ezentúl minden hónapban készítünk egy ilyen kis táblázatot, minek segítségével…..