Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogy0

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Volga Szálló eltakarításából mindenképpen oktatófilmet érdemes készíteni. Persze érthetők a szokatlan megoldások, hiszen ekkora panelépületet nem bontottak még idehaza (kisebbet is talán csak egyet). Mindenesetre, mikor egy minirakodó szedi szét maga alatt a födémet, az…..
Nem sok mindent kell hozzáfűzni, április 1-jén jön a folytatás, addig simán be lehet pótolni az első évadot. A videó alcíme Nyersz vagy meghalsz, tessék belőle nyugodtan messzemenő következtetéseket levonni. ..
bogy0 2012.01.30 12:04:44
@horcsogpofi: a Joffrey pofozás egy kis Jóbarátokkal megbolondítva.
www.youtube.com/watch?v=zC5s6Ot6dHY
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
bogy0 2011.07.21 11:03:42
Tiga – Mind Dimension (The Bloody Beetroots Remix) Az APC kedvenc electro-punk csapata, a Bloody Beetroots alapjaiban fogja megdöngetni idei februárunkat a Best Of… Remixes c. válogatásalbumával. Chemical Brothers, Robyn, MSTRKRFT, Vitalic, Tiga és mások számaiból…..
bogy0 2011.01.25 16:26:46
Csaba vigasztalhatatlan, az Apple ugyanis nyíltan fellépett a kedvenc programjai ellen. A héten a cég kiadott egy közleményt, amiben megpróbálták pontokba szedni, milyen alkalmazásokat miért fognak kitiltani az AppStore-ból.Számtalan kritika érte emiatt korábban az Apple-t, és az…..
bogy0 2010.09.11 10:40:33
nem értem hogy jön a témához, de iPhone/iPad való filmezéshez ott az AirVideo www.inmethod.com/air-video/index.html

formátum problémám még nem volt, a feliratokat is kezeli, tudsz vele liveban streamelni az asztali gépedről, vagy átkonvertálja neked és felmásolhatod a kütyüdre.
Appleblog iPhone 4: kézben tartva 2010.06.08 16:10:00
Nem állítom, hogy az én kezem, igazából nagyon szívesen írnék már ma egy ilyen postot, sajnos a júliusi megjelenés napjáig legalább várnotok kell. Sokkal tovább viszont ígérem, hogy nem.Mindenesetre a WWDC-n a kiváltságosak tapizhatják a telefont, és ők beszámolnak az…..
az elektronikus hangszerguru Roger Linn ismét előrukkolt valami izgalmassal fiúk, lányok íme a LinnStrument katt a videóra és hagyd magad lenyűgözni a fenti demón láthatod a prototípust az alsó képen pedig azt, hogy fog majd kinézni [via Synthtopia]  ..
AudioPorn Central Melyik szám? 2010.05.15 17:31:46
új hét, új játék ha kimaradtak az előző részek akkor teleport szóval szerintetek melyik számot adja elő ez a LEGO rohamosztagos DJ duó?? kommentre fel! [fotó: Moodswim1]..
bogy0 2010.05.16 14:39:56
Magyar idő szerint csütörtök este az Apple bemutatta az iPhone OS 4.0-át. A rendszer a Flasht leszámítva már szinte mindent tud, amit a kritikusok elvártak tőle. És mivel a Flasht egyik mobil sem tudja normálisan megjeleníteni, szinte támadhatatlanná vált a rendszer. De vegyük…..
A szánalmason találtuk szerintünk minden idők leghatásosabb állateledel reklámját, ami nagyon is profilunkba vág, hiszen elképesztően cuki. Lassított felvételen láthatjuk, ahogy a különböző blökik rámozdulnak a feléjük dobott falatra. Lebegő fülek, hullámzó szőrök,…..
Az elmúlt néhány napban szándékosan kerültem, hogy a havazásról, illetve annak a MÁV-ra gyakorolt hatásairól írjak. Inkább csak megfigyeltem. De így két nappal az "ítéletidő" után engedjetek meg egy elemzést. Szombaton relatív sok hó esett, persze erről és a -20…..
Új MÁV blog Hó az IC-ben 2009.12.21 09:50:00
Lehúzott ablakkal állt, közlekedett a vonat? Senkiben nem volt annyi, hogy felhúzza az ablakokat? Ha nem a lehúzott alblak miatt lett tiszta hó belül, akkor komoly gondok vannak a komfort szolgáltatással....    Kedves megintállunkv! Épp Győr felé tartunk az 19:00s ICvel…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Bizonyára egyes olvasóimnak már feltűnt, hogy a képeken kívül még egy szót sem szóltam Frankfurtról. Ez nem azért van, mert nem akarok nyilatkozni, beszámolni, hanem azért, mert egyszerűen nem volt időm leülni és összeszedetten megírni egyben. Amikor volt némi időm, jobban…..
dob Doboslány-fétis 2008.12.14 00:08:00
"Nézzétek meg a fejét és megvan a válasz, hogy általában miért férfidobosok vannak. A torz grimasz nem a szebbik nem reszortja:)" - írta egy hozzászóló a múlt hétvégi bejegyzéshez, aminek nem titkolt célja annak bemutatása volt, hogy vannak női dobosok is a világon,…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Két sorsdöntő mérkőzést játszik az aktuális divízió 1-es világbajnokságon a magyar jégkorong-válogatott. Az egyiket történetesen a házigazda Japán ellen. Nemcsak a tét jelentékeny, hanem az érdeklődés is elsöprő, már-már nagyobb, mint amire számítottunk. Úgyhogy…..
A Formával szervzett közös játékunk mai verenyzői között többségben vannak a háilag barkácsolt kütyük. Az ilyeneknek mindig örülünk. Ne feledjétek, csütörtökig még küldhettek képeket. A részletek itt. A első és második rész pedig itt olvasható. Mai négy játékosunk…..
Kvázi szombat van, de istenigazából péntek, hiszen dolgozni kellett ma is, ideges az ember, meg ingerlékeny így öt óra táján - hátha a tévéműsor megnyugtatja zaklatott idegrendszerüket. Mi mindenképpen a Dob+basszussal kezdünk, még akkor is, ha a mai adás témája maga Kozsó, az…..
Sokáig tartottuk magunkat, nem írtunk róla, mert miért érdekes ez egyáltalán. De mivel az internet angolul beszélő felén egyszerűen már tűrhetetlen mennyiségben vannak jelen a lolmacskák, ezért némi kulturális bevezetővel szeretnénk keretet adni ennek a kétségtelenül 2007-es…..