Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Juhasz

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harminckét év alatt eddig kilenc vendégnek nem ízlett a hamburger, a tizediknél viszont bezárja az Angyal utcai hamburgerezőjét a 74 éves Marika néni. A kicsi vendéglő a 32 éve alatt sok mindent átvészelt, bejött az országba a Meki, voltak más kifőzdék is a környékén, de a fiatalok akkor is, most is…..
A minielnök tanácsadója, akiről mindenki tudja, hogy tanácsadó, de mégsem az. Vagy inkább titkos. Vagyis, mégsem az. Hány dolgot tudunk összeszedni Habony Árpádról?  Miért olyan furcsa a haja? Kézzel varrott kabátban megy a szegénység miatt tüntetők közé? Kommenteljen még…..
György Juhasz 2015.04.25 21:17:36
@vNHM: Lényegében bevallották,hogy diplomataútlevéllel ment....
Szombat este a szokásosnál, vagy várnál nagyobb különbséggel (54-46 százalék arányban) nyert VV Dennis az eddig háromszor is győztes párbajról visszatérő VV Laci ellen, aki elflegmáskodta eddigi legfontosabb párbaját. Végül is, hogy a két nagyszájú gyökérből melyik került…..
György Juhasz 2015.03.01 01:22:09
Kicsit ingerülten viselik a technikai nehézségeket egy debreceni Shell-kútnál. Naiv ügyfél alig 10 perce még hibátlanul működő kártyvájával sokadjára sem tudott, készpénz viszont nem volt nála. A személyzet erre előbb rendőrt akart hívni, aztán hagyták, hogy egy közeli…..
György Juhasz 2011.06.22 16:36:40
@Viktus: Az olyan balfasz majmokra gondoltam , mint a történet szereplője, aki tankolni indul, előtte pénzt vesz fel, és mégis baszakodik a rühes kártyájával a sorban előttem.
Sokszor megfordul a fejemben hogy szájbavágom aki egy csokit meg egy üdítőt kártyával fizet a kúton,ezzel kb. másfél percet vasz el az időmből. Az anyjáéból egyen el.
Te meg kiskomám (Viktus), használd a saját pénzedet, ne a bankét,az is kamatmentes.
Belsőség A kút neve: Dezső 2010.11.21 08:45:00
Aki veteránautó felújításába kezd, annak többé nincs szüksége más szenvedélyre. Egy ilyen hobbi garantáltan száműzi a nőket, a piát, a kaszinót, a drogozást, a számítógép-függőséget az ember életéből. A tisztességes restaurálás tisztára nyalja a családi kasszát…..
A laikusok számára semmi érdekes nem történt, csupán egy újabb taxitársaság lépett színre, egy a sok közül – gondolhatnánk. Ahhoz azonban túl sokszor merült fel a Ferihegyi botrány egyik főszereplője, a Zóna Taxi neve, hogy a hazai viszonyokhoz szokott emberben ne…..
György Juhasz 2010.11.26 14:30:47
@dukeekud: Fasza biztonságos autók lennének!
  Pedig van, amivel ki lehet kergetni a világból az építőmérnököt. Például azzal a turisták és újságírók által előszeretettel feltett kérdéssel, hogy összedőlhet-e a híd? Persze megkérdezzük ezt mi is. A mérnök olyan elszántsággal válaszol, mintha csak…..
György Juhasz 2010.08.04 22:21:16
@a 3.audimnak romlik el a váltója!: Csak könyveket olvasok! Kedvencem: Hogy vegyünk háromszor szar autót, című !
György Juhasz 2010.08.05 11:56:10
@trakee: Húúúúúúúúú bazmeg!
Diplomás vagy te egyáltalán??
Nagyon kétlem! Olvasd el akkor még egyszer a hozzászólásokat! Kb. 2-szer leírtam, hogy semmi baj a hídmesternővel,meg a munkájával sem, sőt még veled is egyetértek, de a kommentek elején jópár hsz.-ban elkezdték az egekig magasztalni. Na azt nem kell, mert egyáltalán nincs miért! Érted?
 Bár magamnak sosem vennék ilyet, el kell ismernem, hogy a Corsa nem rossz. A vele egyidős autók már elkezdtek szétmállani – ha újként nem is volt túl vonzó, ezt a vonzerejét az átlagnál hosszasabban meg tudja tartani, olyan mint a legtöbb Opel: szépen öregszik. Ha…..
György Juhasz 2010.07.27 13:47:57
@kkn: "A Fabia Kombit nagynak találta"

Ennyi. Nem is kellett volna folytatnod! Ettől kezdve mindenki elképzelheti milyen viszonyban van a Nejed az autókkal!
Angéla csodás ajándékot eszelt ki nekem: beváltotta a legalább egy éve tett ígéretét és lement hídba. Tornászlány volt egykor a szentünk, pár év kihagyás után is simán hozta a gyakorlatokat. A fotókat nézve ugyan nem volt teljesen elégedett: „görbén áll a lábam, nem…..
György Juhasz 2010.05.31 17:39:05
A nagy, jellemzően közjogi méltóságoknak kijáró, temetések legalább annyi embert mozdítanak meg világszerte, mint ugyanezen emberek esküvői. Morbid vagy sem, de mindenképpen remek alkalom ez minden autóbuzi számára, hogy újfent képbe kerüljön a pompakocsi-piacot illetően. Mik a…..
György Juhasz 2010.04.19 17:42:08
Belsőség Ez nem vicc volt 2010.04.09 11:44:00
Nem vicc, bár kétségtelen, hogy az utóbbi évek egyik legjobb – enyhe szarkazmussal átszőtt – honlapja szűnt meg április elsején. A céggel együtt, amelyik mögötte van.   Bár kétségtelen, hogy a távolodó kapitalista termékek után csak zihálva kezet nyújtó,…..
Belsőség A söprögető félcápa 2010.04.08 09:25:59
  Négy ajtó, öt méter, hat henger. Vettem egy öreg luxusautót, és nem bántam meg. Vélemények az azonos című írásunkról...
György Juhasz 2010.04.08 17:34:38
@phrascarica: Ez márpedig úgy van ahogy leírtam. Csak ha esetleg megbontják , és kell utántölteni, akkor kell olaj.Amúgy meg a gyár az aut.váltóba csak egyfajta Castrol-t javasol. De nézzetek utána nyugodtan.
Rengeteg eladó autó hirdetését küldték az olvasók az év vége felé írt, totálkárossá vált Marutimmal kapcsolatos cikkemre, aminek a Totalcar főszerkesztője a 220 ezerért piros autót, valaki? címet adta. A cím kicsit megváltoztatta a várt tartalmukat, hisz eredetileg 300…..
Sokan tudják rólam, hogy nem szeretem a terepjárókat. Feleslegesen nagy, környezetszennyező, energiapazarló, kihasznál(hat)atlan vasak, amelyeknek a volánja mögött még a legszelídebb buddhista szerezetes is előbb-utóbb olyanokat mond, hogy "ha nem megy odébb, letolom", meg…..
Az utóbbi hónapok tán legpontosabban dokumentált sztorijára leltünk a tanulságok hihetetlen tárházát nyújtó Népítélet-rovatban. Pontosan, minden forinttal elszámolva mutatja be az Alfa 156 1.9 JTD-vel töltött időt, okulására mindenkinek, aki hasonló korú és típusú autó…..
  Ne dőljön be a kupé Mercedes újszerű belének, mert amikor már fizetni kéne, biztosan kiderül, hogy átvagdosták benne az alvázszámot. Vélemények azonos című írásunkról...
György Juhasz 2010.02.14 11:19:10
@Szűcslaci:" A Mobile.de 55 db-ot vet bőr belsővel, automata váltóval, max 3000 EUR-ig."
Elmondanám hogy ennyiért itt is csak egy nagy rakás szart tudsz venni!
  Női autó, most már biztos. Ezt a meredek szögben álló pedálsort tűsarkúban kell taposni. Vélemények azonos című írásunkról...
György Juhasz 2010.02.09 15:25:37
@Csumpi Hálidéj (Mk412):Ne akard a véleményed ilyen erőszakos módon ráeröltetni mindenkire! Nekem sem tetszik ez az autó.És kész.Ennyi.Szükség van ilyenekre is.Tudod a formaterv csak egy szempont.És ráadásul szubjektív szempont,nem úgy mint pl. fogyasztás,teljesítmény,ár stb.stb..
Mondom nekem sem sem tetszik,én is az ún. háromdobozos autóépítés híve vagyok.De ilyen is kell.Pár évtizede az akkori @Csumpi Hálidéj (Mk412):-ők ugyanígy utálták a FIAT500-at,BMW Isettát stb.Amúgy meg egy egy ilyen ember akit zavarna ha felírnák a km-állását az ne osztogassa itt az észt.Olyan vagy komám mint az a hülye liba,aki beírt a TC-ba,hogy látszódik a rendszáma a képen,és hogy ezt hogy képzelik stb.
György Juhasz 2010.02.09 15:58:38
@Csumpi Hálidéj (Mk412):Nem sérülne az intim szférája senkinek sem,ha pl.a műszakin felírnák akm állást.Senki nem arra kíváncsi hogy mondjuk te vagy akárki mennyit vezet,és miből telik ennyi benzinre stb. Az lenne a lényeg hogy mennyit futott valójában az autó.Én elhiszem hogy te nem tekergeted vissza eladás előtt,és még vagyunk ezzel így egy páran,de nem is emiatt kellene bevezetni.
Gondolj bele!Egy átlagautós vesz mondjuk egy Ford Escortot 200.000 km-el és 205-nél elszakad a vez.szíj,dugó szelepek kuka stb. gondolom tudod...
Nem cserélt rajta szíjat mert mondjuk az csak 240-nél kellett volna.Az autóban meg 320ezer volt mondjuk.Lehet hogy a számok nem teljesen stimmelnek,de szerintem érthető mi a lényeg.Már megbocsáss,de mi a bánatos faxomat sérülne a privát szférád ezzel?Egy értelmes konkrét okot mondj!
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
György Juhasz 2010.02.03 21:10:58
@mííírmur: Én is ezen agyalok.
Átépítési eng+műszaki vizsga biztos kell.Utána átírják a teljesítményadatot a forgalmiban.
Nem tudja valaki hogy mennyi lenne egy ilyen átép. eng+műszaki dok. a megváltozott teljesítményről?
"Nekem már nem kell bizonyítanom semmit. Éppen eleget letettem az asztalra ahhoz, hogy nyugodtan élhessük az életünket a családommal."Ezt a Napi Ásznak nyilatkozta Győzike (hát ki más) azzal kapcsolatban, hogy visszatérne-e a képernyőre. Nekünk meg a fejünk fölötti…..
György Juhasz 2010.01.20 20:54:52
Belsőség Autók és gengszterek 2010.01.19 16:16:00
Amerika, 1932. A Ford Motor Company piacra dobja az első, megfizethető V8-as motorral szerelt autót (Ford B vagy Ford V8), amely azonnal nagy siker. Autóbuzik léteztek már akkoriban is és a nyolchengeres, 3.6 literes Flathead V8 65 lóereje nem számított kevésnek. Mellékszál, hogy a…..
  Egy férfi életében kell egy Zsiguli. Pont. Aki már a ballagásra kap egy új Hondát, nyugodtan lapozzon – lehet Zsiguli nélkül élni, de súlyos mulasztás volna. Vélemények azonos című írásunkról...
Egy dolog biztos. Ha az új vizsgarendszer a gyakorlatban beindul, valamivel kevesebb mozgástér marad a trükközésre. Már csak ezért is érdemes tényleg jól felkészített autóval vizsgára menni, mert az alkalmatlan minősítés összehasonlíthatatlanul rosszabb – és…..
György Juhasz 2010.01.09 17:17:39
@gnme: Én csak (M)ünchnen (A)ugsburg (N)ürnberg szerelőt tudom ismételni.
LOL
Maschinenfabrik Augsburg Nürnberg!
Tesztautót egyeztettünk a Kiával. Gondoltam, megkérdezem, mikor jön a Venga. Kia Andrea erre csak annyit mondott: - Ne is kérdezd, az egyiket már el is lopták a kettőből. Az udvarunkról, próbarendszámmal. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült, hogy valójában ez már a harmadik autó…..
György Juhasz 2010.01.06 20:57:10
Gratula a KIA-nak!
Igazán eredeti reklámfogás!
papptibinek meg
f@szkorbács,amiért megette,sőt le is írta! Ingyenreklám már megint!
De az ötlet jó!
Reggeli héttől nyolcig, aztán autóba és ki a hegy alá. Eddig frankó volt minden, süt a nap és meleg van, bár a hőmérő mínusz ötöt mutat. Aztán elkezdődött. Már tegnap is baj volt velük, szakadtak, törtek, hiányosak voltak, sokszori próbálkozásra és leokézásra is leestek,…..
Mit tehet az autóbuzi, ha már elege van a december 6-án sokadszorra leadott béna családi filmekből? Autós programot kell keresni, nincs mese.  A Mikulás Rally épp kapóra jött, a pocsék idő ellenére igazi hardcore idiótaként azon kaptam magam, hogy a sárban taposok, és az…..