Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rdt1989

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisebb kínszenvedés után - mivel az indavideo nem volt hajlandó feltölteni - a docler-re tettük fel ezt a kedd óta halódó videót. Jó szórakozást! ..
Sok trancsírhorrort bemutattunk már, de ebben a műfajban mindig lehet újabb gyöngyszemekre akadni. A Véres telihold olyan, mint egy hihetetlenül béna tábori rémtörténet, amit egy agyonfüvezett társaság játszik el unalmában. A vérfarkas jelmezére pedig nincs mentség!..
Simon és Isys vitáznak, de Simon keményebb! EasyRider póruljár, Mexikómabéka buzul, Terry Black pedig egy igazán szívtelen alak. Ráadásul megjelennek Charlie angyalai és a góré is, hogy aztán elszabaduljon az igazi Pokol!..
Szegény Tweek teljesen kiborul, Mexikómabéka a fogait nyalogatja, Simon átöltözik, de persze továbbra is nagggyon keméééény, Isys pedig odamondja a tutit! És emellett megjelenik egy hadseregnyi zombi is, csak hogy teljes legyen a kép!..
A rémálom elkezdődött! Már nincs visszaút! Az első videóban még ne várjatok látványos részeket, egyelőre a szereplőket és magát az alapszitut mutatjuk be, csak hogy később jobban tudjatok tájékozódni (na meg mi is...). Ennek ellenére itt is találtunk jópár érdekes mozzanatot. Jó szórakozást!..
Az eddigi legszínvonalasabb film a bemutatottak között! Sokan fognak majd utálni, amiért bemutattam, és valahol igazuk is lesz, hiszen egy harcművészeti filmet nem kell nagyon komolyan venni. Az egyetlen ok, amiért én mégis megtettem, az az, hogy ez a film komolyan akarta vetetni magát, pedig egy…..
A mostani bemutatóü az Ong bak második részéről fog szólni, ami egy döbbenetesen elbaltázott film. A legrosszabb, hogy már a verekedések sem tudják kihúzni a filmet a pöcegödörből. A videóban meg annyi mindenről kellett beszélnem, hogy nem jutott időm elmondani, mennyire egysíkúak a karakterek, és…..
Már volt szó a Mortal Kombat-ról, most jöhet a második. Sajnos nem Gyöngyszem, pedig próbáltam gyermekfejjel nézni, ahogy az elsőt, de itt nem működött ez sem. A borzalmas sztori teszi rá midnenre a bélyegét, de ennél még idegesítőbb az a sok apró hiba, amik kis számban nem is lettek volna…..
Íme a lista, amit már említettem. Ezzel egy időre abbahagyom a top tizes videókat, és inkább a hagyományos bemutatókat készítem a továbbiakban. A következő alany vágása már majdnem teljesen megvan. Ez most nem olyan egyszerű, mint a Katasztrófafilm, de remélem, éppen ezért a…..
rdt1989 2009.11.10 20:34:56
@BlackSheep89: Köszönöm a gyors választ, és örülök hogy erre az oldalra találtam mert imádom a filmkritikákat és az animéket:) NA és az Akirát emiatt fogom megnézni, hogy láttam a kritikáját:)
Mindenki látta és szerintem sokan szeretitek is ezt a B kategóriás ultra-remekművet. Nem is írok ide semmit, mert nem érdemes, a videó mindent elmond. I-M-Á-D-O-M !!!..
Az első videómnak ezt választottam? Nem vagyok komplett(Kb mint a filmben szereplő csórikám)! 4 hét és megannyi agyzsibbadás után megvan a videó! El se hiszem... De sikerült!Remélem tetszeni fog mindenkinek!..
Valljuk be, a Szupersuli című förtelem után kijárt nekem egy kis pihenő. Erre pedig tökéletes volt ez a francia akcióhurrikán, melynek jellemzéséről legyen elég annyi, hogy pusztán a videó elkészítése elég volt ahhoz, hogy elfeledtesse velem a fent említett borzalmat. U.i.: Van egy félreérthető…..