Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Direct_01

0 bejegyzést írt és 1549 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
Direct_01 2024.04.14 17:24:24
A Juventus a reményteljes kupameccs után a Vincenzo Italiano csapatát fogadja Torinóban vasárnap este, és a cél nem lehet más, mint pontok szerzése az elmúlt fordulók csalódást keltő termése után. A Juventus játékosai pár hónapja még a scudettóról álmodozhattak, ám a torinói csapat mostanra a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Michelangelo Rampulla a TvPlay műsorában beszélt a Juventusról, amely az egykori kapus véleménye szerint igen messze áll attól a szinttől, amit képviselnie kellene. „Ha a Juventus megnyerné az Olasz Kupát, illetve bejutna a BL-be, az fontos eredmény lenne a klub számára, ugyanakkor ez minimális…..
A Juventus a Genoa elleni döntetlennel tovább folytatta az Empoli elleni, februári mérkőzésen elkezdődő negatív spirált, melynek köszönhetően immár nem a bajnoki cím, hanem a második hely megszerzése jelenti a legnagyobb kihívást az elmúlt nyolc összecsapáson csak hét pontot szerző Öreg Hölgy…..
Direct_01 2024.03.19 20:33:06
@rockitbaby: bármi is lesz, a lényeg hogy eltakarodjon a Joker!Unalmas, elképzelés nélküli,kritikán aluli a játékunk.Bárki is lesz az edző,ennél rosszabb már nem lehet, akárcsak a keret.Ilyen gyenge kerete nem tudom, volt e valaha a Juventusnak.Az a baj, hogy már 2022 nyarán el kellett volna zavarni ezt a pojácát, már akkor tudni lehetett, hogy sötét idők következnek...
Direct_01 2024.03.20 09:03:05
@Andras74: ez részben annak köszönhető, hogy ultra gyenge formában az egész Serie A! Egy olyan Milan a második jelenleg, aki az első 10 fordulóban kereste önmagát! A Napoli úgyszintén, csak ő náluk ez az egész évre értendő.Roma - Lazio edzőváltás stbstb... Aligha kell tovább magyarázni...
Direct_01 2024.03.20 18:13:02
@Andras74: Pedig úgy néz ki megértetted a mondandóm lényegét.Gratulálok!

Aki szerint alakul bármi értékelhető a csapat játékában, annak azonnali 20 dioptriás szemüveget ajánlanék! Ne röhögtess Barátom!
A Juventus a reményteljes évkezdet és scudettós álmok után leszakadt az éllovas Intertől, és vasárnap a Genoa ellen már egyértelműen győznie kell, ha lépést kíván tartani a második helyet átvevő Milannal. A Genoa elleni meccs előtt sajnos edzésen megsérült Arkadiusz Milik, ám a keret nem fog…..
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
Direct_01 2024.02.17 19:59:16
@Wizzurah: Ha lenne egy kis emberség a paliban, akkor Önként mondana le.Olyan ez mint egy rossz házasság,kár erőltetni azt ami nem működik.
Direct_01 2024.02.17 20:04:53
@sleepy8: Mondj már két világklasszist! Milikre McKennie-re vagy Szczesnyre gondolsz?
Direct_01 2024.02.17 20:08:42
@Wizzurah: Ha a pénz érdekelné, rég az araboknál lenne. Egész egyszerűen be akarja bizonyítani hogy mekkora nagy szakember.
A Juventus vereséggel zárta az Inter elleni rangadót, így a zebramezesek számára a reális cél a második hely bebiztosítása maradt, s a soron következő három pont az Udinese elleni hazai mérkőzésen gyűjthető be. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt hiányzik majd Dušan Vlahović, Mattia Perin,…..
Direct_01 2024.02.12 22:34:10
@Lanzafame: A jelenlegi csapat 80%-a nem Juventus szintű játékos, avagy MÁR NEM Juventus szintű mint Sandro esetében,aki jó kis Spieler volt 4 évvel ezelőtt. Milik dettó, nem is értem mit keres itt!

De nyugodtan meglehet köszönni a közreműködést a nyáron Ruganinak,Kosticnak,Rabiotnak,Mirettinek,Keannek és akár még Chiesának és Sczsenynek is!
Direct_01 2024.02.12 22:35:41
@Direct_01: Locatelli kimaradt! Érthetetlen hogy neki mi a feladata egyáltalán!
Direct_01 2024.02.12 22:50:13
@Lanzafame: Allegri akkor se érne el semmit ha megkapnà a City keretét!

Nagyon sok dolga lesz Giuntolinak, ki kell cserélje a keretet, találnia kell egy épeszű menedzsert , na és persze mindezt pénz nélkül.Nagyon szép jövő előtt áll klubunk! ✌️
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
Tegnap egyre több pletyka jelent meg Moise Kean kapcsán, és már Romeo Agresti is megerősítette, hogy egyre nagyobb esély van a csatár januári távozására. A megbízható a Monza folyamatos próbálkozásairól számolt be, és ezen kívül a Fiorentina is érdeklődik az EB-kerettagságra vágyó csatár…..
Matías Soulé idén a Frosinone csapatánál gyűjti a tapasztalatot, és a Velez Sarsfield egykori játékosa megragadja az alkalmat, kiválóan teljesít, hiszen 14 meccsen eddig 6 gólig jutott. A játékos kiváló teljesítménye nyomán több pletyka is felmerült, az egyik az, hogy a támadások tekintetében kissé…..
Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus figyelemmel követi Lazar Samardžić helyzetét, akit Cristiano Giuntoli már tavaly is a Napolihoz akart vinni. A középpályás bére mindössze 425 000 euró, így a Juventusnak bőven van mozgástere, és a torinói klub kész megháromszorozni ezt a bért. A klubok…..
A bajnokság legjobb négy csapata közé törekvő Juventus vasárnap kora este egyik közvetlen vetélytársával, az Atalanta együttesével mérkőzik meg Bergamóban. A két csapatot mindössze egyetlen pont választja el a bajnoki tabellán, az Atalanta közvetlenül a torinóiak mögött állva, az ötödik helyről…..
A Juventus ma este egy 4:2-es vereségbe szaladt bele a Sassuolo vendégeként, mely a torinói együttes első kudarca volt a mostani szezonban. Míg a hazai alakulat többször is vezetéshez jutott, s még a szorult helyzetekben is tartotta magát, addig a Bianconeri erejéből legfeljebb csak az egyenlítésre…..
Úriember egy másik korszakból, az olasz labdarúgás kiemelkedő alakja. Az edző, aki a sporttörténelem egyik legfontosabb és a legörömtelibb eredményét adta az olasz nemzet számára. Ez maga Marcello Lippi, és még ennél is több. A 2006-os világbajnokság során az általa vezetett válogatottal együtt…..
A La Gazzetta dello Sport ma reggeli száma érdekes hírekkel szolgált pár játékos tekintetében, az egyik hír Kenan Yıldızhez köthető, a milánói lap szerint Massimiliano Allegri a középpályára próbálja beépíteni a fiatal török reménységet. A másik hír sajnos kevésbé jó, a cikk szerint Paul Pogba…..
A Juventus az Amerikai Egyesült Államokban készül a következő szezonra, és úgy tűnik, ismét nehézkes szezonkezdetre számíthatunk, Massimiliano Allegri az egyik amerikai edzés után beszélt Paul Pogba és Dušan Vlahović kényes helyzetéről. A beszámolót Fabiana Della Valle, a La Gazzetta dello Sport…..
A tavalyihoz hasonlóan, a Juventus idén is az Egyesült Államokba utazik, hogy az ott megrendezésre kerülő felkészülési tornán szerepelve mérhesse fel a keret erejét a következő szezon előtt. A csapatra három mérkőzés vár, a zebramezesek az FC Barcelona ellen kezdik, az AC Milan elleni találkozóval…..
Direct_01 2023.07.22 17:35:51
@Rocky80: A klub jelenlegi problémái kicsit mélyebbre nyúlnak.Kezdjük az elmúlt két év átigazolási stratégiájával, ami nyilván nem a mostani brigád sara.Konkrétan lenullázták a kasszát és erre jön még a bevétel kiesés, a hiányzó BL bevételek és így tovább.

Olyan játékosoktól szabadult meg a vezetőség mint Romero vagy de Ligt. Előbbit 37, utóbbit 85M euróért vették meg.Az eladásuk ennek az összegnek csak a töredéke(17M+65M).
De pl. Vlahovic 81-82 millióba került,Arthur ( 60-70M),Kulusevski (35M).

Nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy nincs védelme jelenleg a csapatnak.A Rugani,De Sciglio,Sandro hármastól engem egyenesen kiráz a hideg és akkor még ott van Bonucci is.Óriási luxus volt elengedni egy Romerot vagy DL-et ilyen nevek mellett.A másik dolog, hogy olyan játékosokért nem voltunk hajlandóak zsebbe nyúlni mint Nahuel Molina vagy Udogie, de csak hogy az idei évet említsem Parisi is kellett volna mint egy falat kenyér, akit 10M-ért véglegesített a Fior.

Mennyivel jobb lehetne mondjuk egy Molina/Weah-Romero,Bremer- Parisi/Udogie vs. De Sciglio-Bremer-Rugani- Alex Sandro.Nevetséges....

Nincs szélső játékunk, se a védelemben, se elöl.A középpályásaink egytől egyig impotensek,nincs egy olyan középpályás aki képes irányítani vagy lenne bármiféle elképzelése.Hiányzik a dinamikusság, a gyors tempó és a beindulások.

Allegri alatt marad a tili-toli aztán ha vezet a csapatunk 11 emberrel védekezünk.Azért valljuk be, a támadó futballra alkalmatlan a keret, az edzőnk pedig még a jelentésével sincs tisztában. A nyakamat rá hogy az idei felállás 3-5-2 lesz, marad a nézhetetlen posvàny .. FJ
Cristiano Giuntolit ma bemutatta a Juventus, a Napolitól érkező szakember megtartotta első sajtótájékoztatóját a Juventus képviseletében. „Először hadd kezdjem azzal, hogy köszönetet mondok Aurelio De Laurentiisnek és Andrea Chiavellinek, akik nyolc éve nagyszerű lehetőséget adtak nekem. Egyúttal…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Nicolò Schira értesülései szerint, amennyiben a Juventus értékesíti Dušan Vlahović játékjogát, akiért eddig csak érdeklődési szintig jutottak el a klubok, a Juventus pedig 70-80 millió eurót kér a csatárért, Cristiano Giuntoli olyan játékost szerződtetne, aki hatékonyan tudja támadni mélységben az…..