Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RKr

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tokiói forgalom, ha engedik, egyáltalán nem lassú, a japán ember nyomja a gázt, ha lehet, kicentizi a dolgokat, bár tény, hogy agressziónak, hektikus vezetésnek nyomát se látni. Mivel a hatalmas dugók és a szabadabb szakaszok elég gyakran tudják váltogatni egymást, az egyszeri…..
RKr 2013.11.21 12:23:56
@Luighi: elég csak a lexus.hu-n megnézni a képeket ha bizonytalan vagy..:)
Két hónap telt el a két TC pályanap közt. Ez jó sok idő, de a versenyautó-építés munka. A munka pedig, mint az nyilvánvaló, légnemű, amennyiben állandóan kitölti a rendelkezésére álló teret. És ott nyomást képez. Lássuk, hogyan. Először is a motor: Powered Áki…..
RKr 2013.10.22 17:40:03
Eljutottunk idáig is, Ponton Dezső a legfőbb bírák ítélőszéke elé került. A Mozaikba. Az öt évre szóló OT-s műszakit ugyanis csak zárt technológiás helyeken mérik, amint ezt tavalyelőtt az okmányirodában megtudtam, amikor épp a zöld Merci papírjait intéztem volna, és…..
A Gallardo Superleggera meglepően rossz. Ez annak a szupersportautó-összehasonlításnak a váratlan eredménye, amit a Michelin gumitesztnek hív, de persze műfajilag inkább a drogambulancia előtti heroinszökőkútra emlékeztet. Nincs az a szódásszifonból orrba fellőtt feketekávé,…..
RKr 2013.07.31 12:12:36
@Nínó Karotta: nem úgy volt, hogy a pedálgépet is cserélitek, mert gagyi kitcarba való.. vagy ez már nincs terítéken?
Biztos mindenki tudja már, hogy 15-én szombaton Nagy Totalcar Pályanap lesz a Hungaroringen. Hangyásszal. Magyarország Legmenőbb Wannabe Wersenyautója menni fog a pályán, talán viszonylag sebesen is, de a szó semmilyen értelmében nem lesz kész. Kép: Modified Magazine A minap…..
RKr 2013.06.17 21:42:00
@Tudok én türelmes is lenni, ha írsz időnként: még van 2 óra 18 perc. hátha...
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
RKr 2013.03.22 18:52:03
Most itt mégsem lesz a Hangyász??

www.carstyling.hu/account_shower.php?id=5598

Mintha fent lett volna ez a hír Karotta facebookján is, de ott már nem találom. Egy komoly konteo-t sejtek..
Az újévi poszt végén ott váltunk el egymástól, hogy a sikeres futóműállítás után a Hangyász egy kurva hangos, kissé ideges és darabos, de alapvetően vezethető, menetbiztos autónak bizonyult. Aztán jött a csend. Én tüdőbajos lettem átmenetileg, aztán magamra borítottam…..
RKr 2013.01.30 01:10:21
@Nínó Karotta: és már 2007ben is versenyeztek vele.. youtu.be/EszBKfdC9XA
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Az a bizarr helyzet állt elő, hogy annyira eltemet az internet feltalálása mint irodai tevékenység, hogy a Hangyász épülésének blogja jelenleg rosszabbul halad, mint az épülés maga. Ha ezt tavaly mondja nekem valaki, a hisztérikus gúnykacajomtól leszakadtak volna a belső…..
RKr 2012.12.17 13:26:48
@Nínó Karotta: naaaa, vezetted??:)
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Nincs elég betű ahhoz, hogy leírjam, hogy mennyire örültem annak, ami a múlt héten történt. Ezért inkább összebarkácsoltam egy videót. Így legalább te is hallhatod a hangját (bár még tömítetlen, csak odapöttyözött kipufogókkal). És láthatod, hogyan fest most; alulról,…..
RKr 2012.11.14 19:56:02
@Nínó Karotta: Gratulálok, nagyon klassz lett!
új képek nem készültek esetleg? néha többet mondanak ezer szónál.. persze jó a videó is:)
Szombaton viziteltem. Nem is mentem hiába: segíthettem eldönteni, hogy a kormánymű rögzítésekor melyik ujjunkba harapjunk. A rögzítés elvileg már kész volt: korábban direkt erre a célra szolgáló fülek kerültek az első keresztmerevítőre. Csak valahogy elfelejtődött, hogy a…..
RKr 2012.11.09 18:12:24
@powered: vigyázz, nehogy véletlenül beinduljon és lekéssen karotta a történelmi pillanatról..:)
RKr 2012.11.14 12:56:17
@atis123: Jobban jártál volna egy HangyászCsütörtök függőséggel
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
RKr 2012.11.05 20:56:08
Most bánom csak igazán, hogy ellógtam a gépelésórákat annak idején. Ha nekem 16 éve azt mondja valaki a Külkeren, hogy gyakorold rendesen az asdf-jklé-t, büdös kölyök, vagy nem fogod győzni a tempót, amivel Powered Áki a Nissan 350Z-motoros Datsun Z-det építi, biztos hozzávágok…..
RKr 2012.10.29 17:47:09
@Nínó Karotta: Már alig várjuk a rossz híreket.
Lesz a maiban is, vagy csak a jövő heti HangyászHétfőben?
Mindennél súlyosabb tiprás van, amióta a Hangyász megérkezett az OMG és Lajcsi kezei közé. Mivel bő három hét van hátra a hivatalos debütálásig, és az érdemi összeszerelés el sem kezdődött, Lajos éjszakába nyúló munkanapokon át szabja, alakítja és fényezi az új…..
Új-zélandi moha a wellness részleg falán Szerintem nem sokan mentek még rajtam kívül 500 oldalas Pelevin regénnyel a hónuk alatt thai masszázsra. Oké, nyilván nem így terveztem, gondoltam két szaunázás között fogom majd olvasni a medence mellett, csakhogy akkor azonnal kaptunk…..
RKr 2011.08.20 15:07:17
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
Belsőség Ő megveszi 2011.01.19 17:28:00
Peka barátunk ismét aktív volt. A múltkori hot-rod-képgalériája után (facebookosok előnyben), a balsors Miamiba vetette, konkrétan a Porsche 918 Spyder bemutatójára. Az ottani kereskedő nem bízott semmit a véletlenre, a meghívott vendégek túlnyomó többsége Carrera GT-tulajdonos…..
  Amikor arra gondolok, milyennek álmodnám meg Magyarországot, mindig egy Kuvaittal (mínusz sivatag és iszlám) keresztezett, svéd beütésű Svájc jut eszembe. Szeretném, ha úgy leszarhatnánk a világot, mint a svitzerek: vát dö fákk is NATO/EU, iszlám világ (lebontjuk a…..
Közeli barátunk egy alkatrész-kereskedésben dolgozik, mely autóbontót is üzemeltet. Nincs könnyű dolga, az alábbi beszélgetést az imént küldte el nekem Az év hülye kérdése tárggyal:- Jó napot kívánok. XY autóhoz keresnék XY alkatrészt, csak bontott érdekel. - Sajnos nincs.…..
RKr 2009.11.15 21:33:21
@Rocko-: nyilván nem tudhaton, de gyanítom. az alkatrésztolvajlás nagyon gyorsan fényes nappal történt, sérülés nélkül szerelték ki az alkatrészeket. ez gyakorlott elkövetőre vall. kicsi az esélye, hogy az akinek kellettek ezek az alkatrészek az autójára, pont profi alkatrésztolvaj is. ezért kell, hogy legyen a "beszerző" és a vevő között valamilyen kapcsolat. erre a leglogikusabb magyarázat nekem egy bontó amelyik nem csak becsületes úton szerzi be a (megrendelt) alkatrészeket.
RKr 2009.11.16 15:12:26
@Rocko-: mert az általad is felvázolt lehetőségek közül ezt tartom a legvalószínűbbnek.

bár most, hogy tudom pikk-pakk szátszeded a ködlámpámat, már Te is gyanús vagy..:)