Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bólint (törölt)

0 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
bólint (törölt) 2013.08.27 12:28:37
@svega: Ez már megtörtént: anyukája pont a műsor készítése alatt kómált be cukorbaja miatt életveszélyesen. Ezzel teli volt a bulvár érdekes módon már a műsor vetítése előtt. Na ezért tehát őt nem szabad kritizálni - vélhetik az éceszgéberek, aki ezt a hírt is kanálisozták tegnap - , hisz ugye heroikusan vezette a műsorát - amit nem néztem, mert tényleg csak öt perces szavatosságú a pasi - bár állítólag rokonai nem mondták meg nekik a szörnyű tényt, nehogy élete nagy lehetőségétől megfosszák azzal, hogy kibillentik a lazacsávóságból a hírrel. TEhát Kasza még hős is lett mamáját belerángatva a sztoriba, nemhogy médijjjafőhős.

Szóval már megindult a könnycsatornákra hatás ezerrel.

Ez a Niki tényleg elég taszajtó látvány, és az a rengeteg lyuksógor, aki ebbe a nőbe tunkolt kicsit se feszeng? Ennyire szar helyzetben vannak még felkapott jó testű pasik is nőszerzés terén?
bólint (törölt) 2013.08.27 13:03:01
Mostantól a mama háta mögé bújik: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/felugyelni-kell-kasza-anyukajat-2207751

Sose értettem, kinek mi köze a családi bajokhoz, de ezek szerint ez is a reklám része, ahogy az X-faktorban és egyéb ilyen nézettségre hajtó showkban is ezzel kampányolnak a produkciót turbózva. Vagy épp helyettesítve.
Abaújbagos nagy napra virradt. A patikus, a fodrász és a cipész már reggel nyolckor ott toporgott a Petőfi Sándor általános iskola előtt, hogy a trafikos fiával egyeztessenek az esti műsorról. Az agytröszt, így hívták magukat. Minden évben ugyanaz, gondolta a patikus, az elmúlt…..
bólint (törölt) 2013.06.23 14:01:59
@Letícia: Létezik az a nagyon nem mellékes összeg, amiért elvisel a bojlert. Avasd is szentté, a Bazilikában ő volt az a csöcskidobó menyasszony, aki félpucéron lengette meg magát mint szűzies és érintetlen menyasszony. Simán beengedték, fapofával rácelebrálták a műsor, mivel - nagy az egyház ínsége ugyebár, akárhány forint jól jön bárhonnan - Hajdú zsetonjaiért lehet így oltár elé engedni egy pirulós menyasszonyt.
bólint (törölt) 2013.06.23 14:04:52
@prolihisztor: Az a Sarka, nem? Csak leöntve Szentanya-mázzal is.
comment:com Salud, Tony! 2013.06.20 12:00:00
Elment a nagy mackó, egy nagyszerű színésszel kevesebb van Hollywoodban. James Gandolfini 51 évesen, egy római vakáció alatt kapott szívrohamot, ahonnan az 59. Taormina filmfesztiválra utazott volna. A kiránduláson a fiával volt, azt nem tudni, hogy a 14 éves gyerek szeme előtt…..
James Gandolfini halála után számos online orgánum (de fasz egy szó ez, na mindegy) előjött mindenféle listával, mi ezek közül választottunk ki párat random, majd összeraktuk sajátunkat a Maffiózók tíz olyan fontos momentumáról, amiben Tony Soprano volt a központi figura. Az…..
bólint (törölt) 2013.06.20 22:32:03
@Regggie: Igazad van. Csodálatos színész volt, emberivé tudta tenni ezt a gyilkológéppé vált maffiafőnököt valahogy mégis. Annyira természetesen játszott - de az összes szereplő is - ami egyszerűen hihetetlen.
bólint (törölt) 2013.06.20 22:51:21
Másfél hónapot töltött zárt osztályon Szikora Róbert, a következő X-Faktor egyik mentora, az R-Go frontembere. A Borsnak elmesélte, hogy nem elmeállapota, hanem a katonaságtól való rettegés jutatta a Hárshegyre.   "Amikor be akartak hívni, a Hungáriával turnéztunk, az…..
bólint (törölt) 2013.06.02 12:30:38
@Gault: Miért, ha ez az őspacifista templomjáró szentlélek - házi triptichonnal jár koncertezni, ahogy meséli - állandóan katonás stílust nyomat, kekiben, millió plecsnis mellel páváskodik, az a ballagakatonás száma az eddigi legnagyobb sikere, akkor mégis milyen képet rakjanak alá?
Az egész stílusa, beszédmódja orvos után kiált szerintem.
Az MTVA az idei évre jutó 78 milliárdos költségvetéséből egyetlen nagy tavaszi produkciót indított el az m1-en, a rettenetes című Ridikült Jakupcsek Gabriellával. A név azonban csak elsőre tűnik ijesztőnek, valójában pontosan illik ahhoz, amit látunk. Ezt a szót 50 év alatt…..
bólint (törölt) 2013.03.29 19:42:20
bólint (törölt) 2013.03.29 19:55:40
@beebeer: Ne csinálj rántást, és szorizzlak, ha a Tévé Paprika emlegetésével megaláztam női éned! ;-) Én annak a köztévének becézett hazugsággyárnak a közlébe nem mennék egy Básti Juli helyében, mert ahol az a metódus folyik, ami ott, miközben régen ott dolgozó családos embereket rúgnak ki mocskos módon, hogy ilyen szarokra meg jusson pénz, oda neki annyira nem kéne talán. Szerintem, aki tudom, hogy senki és semmi vagyok Bástihoz képest.

Ám ha ott jól érzi magát, az az ő dolga. Felőlem Tyutyu, Básti meg a többi igazi nagy annyi reklámot nyomat, amennyi az idejébe belefér, Densia és egyéb baromságok nem zavarnak, ő is pénzért kapja a boltban a parizert. A Böröcz-féle műintézet zavar; ha téged nem, akkor élvezd, lám máris van két stabil nézettségi állandójuk.

Amúgy magyar honleány azt néz, amit akar, abba se hagyja. Básti, Horgas, Szandi és bárki sztorizhat lazán magáról, szentcsaládról hangszálrekedésig, csak talán nézze meg, hogy hol teszi. De mindenki maga felelős az arcáért.

Celebek mell- sőt seggműtétje se szokott lekötni a kanálisokon, csak ott nem az én, hozzátartozóim adóiból agyonfinanszírozott intézmény költ indokolatlanul sok közpénzt ilyen, kereskedelmi elátkozott adókból lopkodott műsorokra.
bólint (törölt) 2013.03.30 12:54:45
@kamasuka: Ja, igazad van: felszopásból tényleg a köztévé a nyerő! Ne is nézz mást abban a műfajban, szebben bólingató szobafikusz azoknál nem kell, lágyan lengedeznek orbáni fuvallatra. Bárhonnan is jön az. Kiváló ízlésed van, tényleg neked találták ki Jakupcseket ezzel az egész ridiküllel együtt. Aminek jelentése: nevetséges.
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
bólint (törölt) 2012.12.18 11:33:03
@Klarita: Bezony. Komcsibb sok lekomcsizottnál.
Az utóbbi hetek törvényjavaslataiból furcsa világ tárul elénk: „különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben” -javaslat, „központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal kialakítása és hatáskörének biztosítása”- javaslat,…..
Varánusz Megéri, Viktor? 2012.01.20 05:58:00
Lassan egy hete nézegetek többedmagammal egy határon túli portált. Az indulatok pont annyira meglepnek, mint az ott is sűrűn hangoztatott kormányzati PR panelek ami mentén a hirig zajlik. Általános vélemény, hogy nincs ez így jól, de a témához hozzányúlni senki nem mer, mert…..
bólint (törölt) 2012.01.21 13:30:08
@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: Értlek nagyon is! Mondjuk, én a moziárak és főleg a mindig süket gépész miatt ;-)) leszoktam a mozgóról rég. Irritál a hangerő - amit plázában eddig megnéztünk, azt csak füldugóval - a kukievés (amit nagyon szeretek, de vannak művek, ahol iszonyúan zavar a csámcsi meg a hörpölés, ja lehet, ogy ezért bömböltetik a hangot, túlordítani?), szóval elvadultam én már az ilyen helyektől. Hát letöltés és DVD lesz, kész.

Legalább bedöntik a népellenség plázákat is.
Most, hogy lassan szabadságharcos szívünket fedő keblünkig ér a csatornalé, kormányunk elkezdte a kilábalást erőltetni. Az speciel nem baj, hogy Martonyi János külügyminiszter jártában keltében nyilatkozik mindenhol, és állandósuló szokása a lehetőségek szerinti…..
bólint (törölt) 2012.01.16 14:09:18
@Zébácsi: Akkor Rodeo bevesz a klubba, a logarlécesek közé. Az már több, mint a Skicc-féle doktori!
bólint (törölt) 2012.01.16 14:10:10
@Fabius: Ezt is tönkre kell tennie. Mekk mester nem hátrálhat, mindenhez nem ért!!!
bólint (törölt) 2012.01.16 14:12:41
@Zébácsi: Az emberek végletesen elhülyítésére épült fel a Fidesz mára. Wermer hat még ma is haló poraiban. 12 éves retardált gyereknek néz minket a vezér,aszerint is bánik velünk. Akiknek ez jó, élvezik, hogy van okos apukájuk, aki mindent megmond és megcsócsálja a nem génkezelt szent magyar kaját, mielőtt a szájukba hányja.. Én meg ettől hányok.
Tegnap délután még úgy gondoltam ma írok valamit a szombati tüntetésekről. Végülis vicces volt ahogy a Jobbik az össznépi mozgósítás után, minden leányvállalatával együtt 2500 embert tudott összeszedni az utca visszafoglalására és az Unióból való kilépésért…..
bólint (törölt) 2012.01.16 14:07:39
@P.mester: Ő sajnos másra sem érettebb. :-DD

Ezért kéne higgadtan beszélni erről is, de csak a zsigeri hisztéria megy.
Háromhetes hezitálás után az Orbán kormány végre kimozdult a holtpontról. Bár a csendkirályság nem az a tipikus forradalmár mentalitás, mi mégis hihettük, hogy a már jobboldalról is egymás után érkező kritikák miatt is nagyon, de nagyon elgondolkodtak, és nem egy hétvége…..
w A Nemzeti Ügyek Bolygója 2011.08.10 05:30:00
A következő bolygón a Nemzeti Ügyek Kormánya lakott. - Lám, lám! Meglátogat egy csodálóm! – kiabálta messziről a Nemzeti Ügyek Kormánya. Ahogy a kis herceg közelebb vitorlázott, már azt kurjongatta: Hohó, itt egy alattvaló! A kis herceg óvatosan leszállt. Körülnézett,…..
w Igazolt hiányzás 2011.03.24 23:45:00
Meccset például sosem nézek, háború viszont olyan ritkán van, hogy olyankor sajnálnám elszalasztani a műsort. Ezért mostanában inkább a líbiai karitatív expedícióval foglalkozom, így sajnos kimaradnak olyan poénok, mint Lázár János sikereinek titka vagy Schmit Páll úgy…..
bólint (törölt) 2011.03.27 23:44:03
@szerénységem: Nézd azért hogy kölyköket felhasználnak - nagyon durva esetben éles bevetésre vagy effektív óvodák, iskolák mögé telepítve katonai bázisokat, aztán lehet mutogatni a kis hullákat - az a tárgyalt helyeken annyira nem újdonság. Arafat gyerekmártírjai se.

Kadhafi kirendelt fiatal nőkkel, kicsikkel élő pajzsként védeti magát "[..]Mi vagyunk Moammer Kadhafi”

A New York Times riportban számol be Kadhafi-hívek tüntetéséről Tripoliban. Ennek résztvevői – köztük nők és gyerekeke – a líbiai vezető főhadiszállása köré vontak élő pajzsot. Több százan vannak, egyikük, egy hatgyermekes özvegy azt állítja, ha le akarják lőni Kadhafit, mindannyiukra lőniük kell, „mert mi vagyunk Moammer Kadhafi.” Az élő pajzs versikéket skandál: Házról házra, sikátorról sikátorra – hangzik az egyik, amelyik arra utal, hogyaan tisztítanák meg a felkelőktől Líbiát." (innen: www.nol.hu/kulfold/hajnalban_ismet_lecsaptak_libiara_a_koalicios_erok) - szóval ez azért nem a mamák idegesítő mantrája az etióp éhezőkről a válogatós kölyküknek.Ezek tények. hogy mivel élnek(vissza) jó vágóképek és PR kedvéért arrafelé is.)
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
bólint (törölt) 2011.03.20 01:12:39
@eMeL: Valaki múltkor a lézerblokkolós audis szituációRa írta, hogy Hdmezővásárhelyt nyílt titok, mennyire gyakran mennek Lézerék asszonkának cipőt venni SVÁJCBA. Ja, az a cipőnagyhatalom, mint tudjuk, nem is Milánó meg a többi ilyen satnya hely.

De legalább tudhasssuk-láthasssuk, mibe fekteti a becsületes shortolással szerzett filléreit.

Amikor Kósa Lajos a Napi konferenciáján kipöfögte kis válságos mondatait Szijjártóval turbózva a hatást, már írtam, hogy adótanácsadó könyvelő ismerősünk szerint kurva nagyot szakítottak a fijjugg devizahitelesek forró imáitól kísérve. Ez a barom most beismerte legalább.
bólint (törölt) 2011.03.20 01:16:23
@Rodeo36: Ő nem a mai egyetemei oktatás díszpintyője, 65-ben diplomázott . Legfeljebb a 92-es doktorija lehet érdekes - biztos annyit szenvedtették, mint Dr. Deutsch Tompikát miniszteri várományosként a jogon :-DDD - , ha meg tényleg tanította is újmagyarul a szerencsétlen edzői dipóra várókat, azok megszívták. De nem hiszem, hogy volt tevőlegesen óraadóként a közelükben, Samaranch vonzóbb célpont volt.
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
bólint (törölt) 2011.03.12 19:41:56
@okostojgli: Gyógypedagógiai Főiskola kerül a képbe? Csendes de határozott utalást érzek az egész mai helyzetre. Hogyan lesz az kezelendő...
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
bólint (törölt) 2011.01.27 19:07:38
@orica: Azon a sok haján félrecsapva jól állna az a kis bizsu... Őszintén, én is azt szeretem, ha beszél, az a legélvezetesebb. Emlékszem arra az előadásra!

Azt hiszem "csak" grófi koronája lehetne, de ezen ugrunk, rendkívüli helyzetben a Gothai Almanach se cicózna szerintem. :-DD

Na megyek gyülevészkedni 6-7-ig.
w Békekölcsön 2010.11.02 11:30:00
Súlyos milliókat váltanának üres ígéretre. Pedig a magánnyugdíj az enyém. Megtartom...
bólint (törölt) 2010.11.05 00:56:57
@xsasha: Ízlések és pofonok.
bólint (törölt) 2010.11.05 00:56:57
@anyátok: Tudod, létezik az az összeg, amiért az embernek korpásodik a(z amúgy teljesen rendben lévő) haja. Valamiért megéri neki.

Inkább támasztaná fel az apja vezette hajdani Pannónia Rajzfilmstúdiót. Az egy értelmes tette lenne.
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
bólint (törölt) 2010.10.17 01:18:31
@hacsaturján: A trabuiszóda boldogult kamaszkorom legnagyobb truvája: azt inni már valami volt :-DD. És szserettem is az ízét. Tehát a helyzethez illő komolysággal várom a strófát róla.
w A pesti vicc 2010.08.24 10:00:00
Bajban van az én hazám. Budapestet elhagyja vőlegénye, vagy kicsoda is volt ez az ember, Demszky Gábor; legyen mondjuk a Significant Other. Ötször választotta meg a város népe, ebből négyszer újra, ezen belül egyszer egy hónappal az őszödi botrány után. Pedig sohasem volt…..
bólint (törölt) 2010.09.01 20:23:38
@a szív fészkei: Freudi elszólásnak látszik, de csak gépelni nem tudok száz éve - nem hagyok lesznek (na, annak se irigylem a napjait), hanem nagyok... Hogy akkor mihez kezdenek, de erre úgysem lehet tőlük valamit kicsikarni. Ahogy egyetlen más pártból sem - ők csak a tükör, ne őket basztassuk, ha mutatott kép ilyen kaotikusan röhejes. Vérkomoly pofával - stand up kell ehhez -előadva.
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
bólint (törölt) 2010.06.26 16:56:18
@bvb09: Higgadt vélemény ez is torokgaborelemez.blog.hu/2010/06/26/201_kinek_arthat_a_jeloles

A "hiszti" csak azért van szerintem, mert az évek óta tartó orrba-szájba kommunistázás mellett anakronisztikus egy olyan ember ekkora piedesztálra emelése, aki Kádár alatt is nagggyon szépen elvolt, sőt komoly politikai pályát befutott.

De bazsalyogjon SP kedvére, amíg hagyják neki - Török írja azt is, hogy ez az egész csak ugródeszka Orbán államfői hatalmához - ha ez a megfelel neki. Rá biztos nem fizet. De a bábszerepe nagyon nyilvánvaló, ezen megy a röhincsélésünk.

Azt már kifejtették itt többen, hogy olimpiát nyerni és államférfinak lenni nem egymásból következő dolog. Ha így lenne, én - és szerintem kis hazám női populációjának nagy része - Kásást vagy Benedeket szeretném államfőnek; azokra tényleg jó ránézni, mmmm :-)) és emberileg is többnek tartom őket. Égetni sehol sem égették eddig magukat semmivel, az biztos; dicsőséget meg hoztak dögivel már eddig is!
w A törvény nevében! 2010.06.18 00:45:00
Azt ajánlom, kedves kolléga, hogy írja ki magából a gennyet jó alaposan és mielőbb. Egyrészt az megelőzi a további üszkösödést, és akkor talán a csontok még megmenthetők. Másrészt meg ha lesz új médiatörvény és benne vélemény-helyreigazítás, akkor eljön az én napom.…..
bólint (törölt) 2010.06.19 19:03:15
@orica: Azért a konzervatív újságírók, vagy kik azon az oldalon, mind valahonnan - mit tesz a jóisten, aki a történelem ura egyszersmint - épp baloldalról jöttek, ha nem ifjú titánok és titanillák...
A drága jó, már mióta fékezetlenül habzó Seszták Ágnes a Magyar Ifjúság, a KISZ KB lapja, mint irányadásnál volt főmunkatárs. Bayer múltját is már ragozta itt pár ember - ezek mind azóta kompenzálnak ezerrel. Ezért roppant fárasztóak és hiteltelenek, mert állandóan ölre mennek és túloznak, hogy feledtessék a múltjukat.

Persze, akkoriban mindenki valamilyen pártlapnál kellett, hogy szárnyat bontson (bontott csirke, bontott csirke! Sajdikkal:reklam.network.hu/video/retro_reklamjaink/bontott_csirke_reklam). Ez alól még hajdani melóhelyem, az akkori!! MN volt hangyányit jobbra álló kivétel Pethő alatt. De ott is elvtársozás volt orrba-szájba, kapkodhattam fel a kisfőnök távollétében a K-vonalat, szóval pszeudó függetlenség volt az is.
DE akik a Várkonyit, Avart finnyázzák, - ha korukbeliek - ugyanannak a rendszernek a tagjai, építői voltak: szavaikból rakták össze a legvidámabb barakk tégláit. Csurka elvti is, naná ott sertepertélt. Örült, ha rakhatta és kapott érte pénzt.

Ha azóta megvilágosodtak és máshol találják a boldogságot(boldogulást), akkor oké, élvezzék és csináljnaka minőséget - de ne köpjenek folyton hátra.