Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ridita

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államok az utóbbi évszázadban szinte folyamatosan az ígéret földje volt emberek millióinak, és ma is az, csak ma jóval nehezebb letelepedni ott, mint akár pár évtizeddel ezelőtt. A lehetőségekről és a szabályokról Sándor írt részletes és érdekes…..
A héten volt 9 éve, hogy útjára indult a Facebook, amit lehet szeretni, vagy utálni, az biztos, hogy megkerülhetetlen szereplője lett sok százmillió ember életének. De vajon ki volt az első tíz ember, aki regisztrált a közösségi oldalra és mit csinálnak most? Mielőtt…..
Három évadnyi eszméletlen zabálás úgy látszik, a vártnál is jobban megviseli az embert - ez áll a Travel Channel nálunk is látható (a Spektrum vetíti Fald fel Amerikát! címmel) Man vs. food című műsorával kapcsolatos cím- és formátum változások hátterében, legalábbis az…..
 Nem rajongom az szűk öltözők kínálta kifulladós ruhapróbákért, ahol még akkor is leizzadok, ha tél közepén nincs fűtés. Ja és az eladók tekinteteit is tudnám mellőzni, mikor nagy naívan azt képzelem, találhatok magamra valamit.Szeretnék online ruhákat vásárolni, de…..
Nahát, az emelkedett szellemiségű Összeesküvőkben, a TV2 dugással, csöccsel, balhéval, álvált menyecskével, kilincsre onanizáló hülyegyerekkel és hasonló konzervatív, polgári értékeket képviselő műsorában legutóbb egy kádban dugtak hajnalig egy nőt, tessék csak…..
Esküszöm, nem én akarom ezt a nőt állandóan látni, de ha egyszer vele történnek furcsa kalandok? Ma a Bors írta meg róla, hogy a csöcsnagyobbítás nem igazán jött össze, illetve de, csak…..
  Ez a könyv, ami miatt most áll a bál a világban. Diétás! Ezzel nem is lenne probléma, ám hat és tizenkét év közötti kislányoknak szól. Támadják is rendesen az írót és a kiadót. Nem light módon. Maga a történet arról szól, hogy a duci és visszahúzódó…..
Harsány színek, a '70-es éveket idéző minták/formák, és a kígyóbőrhatású cipők, táskák jellemzik a Prada 2011-2012-es Fall Winter kollekcióját. Annak ellenére, hogy valahogy harsány az egész, a divatház mégis egy lassú hangulatú kampányfilmet készített, ráadásul totál…..
Teljesen elképesztő rekordot állított fel a norvég NRK2 csatorna azzal, hogy csütörtök estétől 134 órán át közvetíti a Nord-Norge óceánjáró útját a fjordok mentén, és mindezt a norvég lakosság fele, 2,5 millió néző követte, eddig. Képzeljük el ugyanezt mondjuk úgy,…..
Az AXN egy online villámkutatást végzett júniusban, amely korra és nemre tekintve reprezentatív a magyar felnőtt lakosságra, és amelyben a sorozatnézési szokásokat vizsgálták. A vizsgálat szerint a magyarok négyötöde szívesen néz sorozatokat, csupán a válaszadók 16 százaléka…..
Ridita 2011.06.28 16:55:04
@TaMa: Lehet venni videót vagy belső merevlemezes dvd felvevőt és beprogramozni, hogy felvegye azt a filmet, amit nézni akarsz.
Hosszú távon szerintem egybe fog olvadni a tévé és az internet, mert irreális dolog, hogy egy csomó csatornáért fizetünk, a műsornak meg csak a töredékét nézzük. Ezért torrenteznek olyan sokan, mert így akkor nézik a filmeket, sorozatokat, amikor akarják.
Posztokban, kommentekben, beszélgetésekben sorra visszaköszön a megállapítás, hogy a családnak, a családi környezetnek mekkora szerepe van az egyén sportkultúrájának kialakulásában, vagy éppen annak hiányában. Míg nem győzöm hangsúlyozni, mennyire nem késő sosem elkezdeni,…..
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Ridita 2011.05.20 19:32:55
Sajnálom a posztolót, hiszen traumatikus élményben volt része. A legtöbb nő nem szívesen megy nőgyógyászhoz, hiszen ilyenkor a legintimebb testrészeinket vizsgálják. Az orvos-beteg kapcsolat bizalmi viszony, a nőgyógyász-beteg kapcsolat pedig különösen az, hiszen a nőgyógyásznak az ember a szexuális élete részleteiről is kénytelen beszámolni.
Az orvos viselkedése minősíthetetlen volt, hiszen időt sem adott a páciensnek, hogy magához térjen a sokkból, amit a terhesség megállapítása okozott. Lehetett volna csak szakmai oldalról hozzáállni és hazaküldeni a hölgyet, hogy aludjon egyet a dologra vagy beszélje meg a párjával, családjával, hogy mi legyen, hátha találnak megoldást arra, hogy megtartsák a babát. Lehetett volna segítséget felajánlani, esetleg felvetni az örökbeadás lehetőségét, hiszen nőgyógyászként biztos sok meddő nővel is találkozott. Lehetett volna tájékoztatni arról, hogy bár ő nem vállal abortuszt Dr. xy igen. Ehelyett a doktor úr a gyilkosozást választotta, amivel semmit nem oldott meg, csak azt érte el, hogy hozzá biztos nem megy vissza ez a fiatal lány és talán a váróban lévő páciensek sem.
Egy abortusz nagyon nehéz döntés és a körülményektől függetlenül élete végéig kísérti azt, aki ezt választotta. Borzasztónak tartom, hogy sokan milyen könnyen elítélik ezt a lányt, aki kényszerhelyzetben volt.
A vallásos posztolóknak azt üzenem, hogy az vesse rá az első követ, aki maga bűntelen. Remélem, hogy ti mind szüzek vagytok vagy csak a házastársatokkal éltek nemi életet.
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
Vannak emberek, akik már nem hisznek abban, hogy jó is történhet velük. Ezekkel az emberekkel éppen ezért csak rossz dolgok történnek, vagy ha mégsem, azt nem veszik észre. Ezek az emberek az úgynevezett "önkéntes áldozatok".     Levélírónk is önkéntes…..
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Subba Jóbarátnők 2010.12.01 13:05:00
Durva, hogy Horváth Éva és a kézilabdás Tápai Szabina annyira egy hullámhosszon vannak, hogy a frissen elkészült honlapjukon megejtett első blogbejegyzésükben szóról szóra ugyanazt írták!..
Nem tartozik szorosan a blog profiljába, de végülis "lakáskérdés", úgyhogy akkor megnyilvánulnék kicsit ennek a devizahiteles megsegítésnek az egyik lényeges momentumáról is, ha nem baj. Népszerű lett Magyarországon az utóbbi időben, hogy mindenki jobban tudja, mire…..