Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thestig

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sikerült visszavágnia a SAPA Fehérvár AV19-nek a tegnapi vereségért. Ma is aránylag korán szerzett vezetést a DEL újonca, ezt Vas Márton egyenlítette ki, rá két percre pedig Vaszjunyin a vezetést is megszerezte. Sajnos ismét korán jött a válasz, így döntetlennel térhettek…..
thestig 2010.08.15 12:54:27
@A99.: úgy tudom 17 perces szünetek lesznek az ebelben is
Ezüstérmes lehet a magyar ifjúsági válogatott a krynicai divízió 1-es világbajnokságon, kemény küzdelemben gyűrtük le az erős kazah szelekciót. A közép-ázsiaiak megszerezték a vezetést, az első harmadban a hivatalos statisztika szerint sokkal többet lőttek. Az egyenlítő…..
thestig 2010.04.17 17:32:57
A magyar ifjúsági válogatott minden akadályon keresztülhágva két góllal legyőzte a házigazdákat a divízió 1-es világbajnokságon. Az adatok szerint az edzők megkeverték az első két támadótriót, Hentes Hardihoz és Nemeshez került, Németh pedig Hárihoz és Gallóhoz, a jelek…..
Nem azt csináltunk, amit az edzők kértek, csak 15 percig játszottunk jól, a fejekben kell rendet tenni, mondták a játékosok a britektől elszenvedett kijózanító vereség után. A csapat az elképzelések húsz százalékát valósította meg, teszik hozzá az edzők. A sorsunk a saját…..
thestig 2010.04.13 19:42:37
@Kiraly: ezzel elég nehéz helyzetbe kerültek az osztrákok, nem kis blama lenne ha kiesnének.
Nem tehetjük meg, hogy húsz perc jó játék után leállunk, mondta Bob Dever, a magyar U18-as válogatott szövetségi edzője a vb első napja után. Azért sem, mert hétfőn egy órakor a britek ellen sokkal több kell a győzelemhez. Mindhárom előzetesen esélyesebbnek tartott válogatott…..
thestig 2010.04.12 15:35:35
@lbsz: azért a 46-25-ös kapura lövési arányt nem mondanám egyenlőnek. javaslom az értékelést bízzuk arra aki látta a meccset
Újabb egyéves szerződést írt az egykori svéd válogatott hátvéd és a Sapa Fehérvár AV19, olvasható a magyar bajnokcsapat hivatalos honlapján. Az előző szezonban az EBEL-csapatban szereplő légiósok közül nem csak őt szeretné megtartani a klub, a vezetőség gőzerővel dolgozik…..
Jégkorong Salzburg–Linz 6-3 2010.03.31 08:21:00
Nem akármilyen csatában szakadt meg a Linz veretlenségi sorozata az EBEL-döntőben. A kétmeccses hátrányban lévő Red Bull nekirontott ellenfelének, és már az első harmadban 4-0-s vezetésre tette szert. A vendégek nem adták fel, ügyesen elkezdték a felzárkózást, és az 54.…..
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
Eddig mindkét meccs szétlövésben dőlt el, amivel én nem tudok azonosulni, ez olyan focis megoldás. A hokiban játékkal kellene, hogy eldőljön a győzelem, nyilatkozta Glen Williamson, a Stars amerikai edzője a vasárnapi derbi után. Ezzel a gondolattal J. P. MacCallum, a…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
thestig 2010.02.24 11:45:16
@Today05: mind a négyet közvetítik. hosszú éjszaka lesz az biztos : )
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
A második fordulónak vége, eddig Finnország játssza a leglátványosabb jégkorongot, és ez eredményességgel párosul. Más kérdés, az északiak erős ellenféllel még nem találkoztak, akit viszont kellett, azt magabiztosan múlták felül. A fehéroroszorok után a németeket is…..
thestig 2010.02.20 09:29:57
@masterroofs: főként azért nem mert a csoportelsők és a legjobb csoportmásodik a negyeddöntőbe, azaz 8 közé jut
Kedves versenyzők! Elkészült a sorsolás, a versenynek otthont adó Bregyó Teniszpályának köszönhetően. Íme a versenytábla, szombaton találkozunk, akik az első oszlopban látják magukat, érkezzenek 11 körül, a második oszlopban található meccsek várhatóan 13 óra után…..
thestig 2009.12.03 20:50:18
@dms: kikérem magamnak, ha az agárdi pálinkaház vkit szponzorál az csak én lehetek :)
thestig 2009.12.03 20:51:17
@dms: kikérem magamnak, ha az agárdi pálinkaház szponzorál vkit, az csak én lehetek :)
Ribillió Open Versenykiírás 2009.11.17 16:33:00
Kedves jelentkezők! A verseny napján első körben a nem kimeltek mérik össze az erejüket. A - várhatóan - 8 kiemelt (hét már látható a listában) pedig a 16 között csatlakozik a győztesekhez. A veszteseknek sem ér véget a játék, legalább egy meccsen küzdhetnek még a…..
thestig 2009.11.17 22:47:17
Eddig a következők jelentkeztek: Bakos Tamás Horváth János Horváth Zoltán Kiss András Kiss Csaba Klampár Tibor Lamatsch András Loncsár András Májer Szabolcs Nagy Patrícia Pájer Attila Pethő Attila Rácz Péter Rockenbauer Sára…..