Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inimma79

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
Egy csepeli biciklis, Zoltán küldte nekünk az alábbi szöveget egy bejelentésben, amiben rá is kérdez a Budapest Közútnál, hogy a kerékpáros nyomok ilyenek maradnak-e. ..
Inimma79 2016.10.22 09:54:28
@pinchy: gondolom a hírérték valahol azzal állhat kapcsolatban, hogy most készült videó, amit be is küldtek...
Az ember azt gondolná hogy a társkereső oldalra azért regisztrálnak az emberek, hogy párt találjanak, akár csak egy estére. Ki kell, hogy ábrándítsalak, rengeteg férfi sosem jut el az első randiig. A jobb érzésűek talán nincsenek is tisztában vele, hogy számukra már régen nem erről szól a…..
  Vagy uborkaszezon van, vagy az égiek játszanak össze ellenem, de ismét egyre gyakrabban botlok bele agyament cikkekbe úgynevezett női lapokban, amelyek tételesen (és lehetőleg sorszámozva, mert az szerintük tök jó marketingfogás azok számára, akik kiválóan elboldogulnak tízes számkörben, három…..
Inimma79 2016.06.12 17:49:05
Az, hogy egy 77 embert lemészároló neonáci tömeggyilkost háromszobás luxuslakosztályba zárnak, már csak mifelénk, Európa barbár és elmaradott alvégén készteti hörgésre az embereket. Aztán ez a figura megnyeri az embertelen tartási körülmények miatt indított perét a norvég állam ellen. Én pedig azt…..
Inimma79 2016.04.22 10:30:13
@dhrbikes: Egyszeru... Menjenek el Norvegiaba, lojjenek le par embert, robbantsanak autot, Es Maris megkaphatjak mindazt a biztonsagot, es jot, amire vagytak.
A húsvéti eső elmosta a fekete, arany és piros gyertyákat Antwerpen főterén. Mellettem egy japán turista fotózza a virágokat, a rongyos zászlókat és John Lennon Imagine-jének dalszövegét: a béke megázott üzeneteit. Egyik belga ismerősöm most éppen Je suis Bruxxelles portréval ékeskedik a facebookon.…..
Inimma79 2016.04.07 14:58:49
@Ballib Cenzúrázók Réme 10: te mit szivtál?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt cím!   Én is leírnám az élettörténetemet. 43 éves vagyok, nőtlen. Egy borsodi kis faluban élek 500 fős zsákfalu Ózdtól kb. 15 km-re. Munkahely nincs, csak közmunka. Édesanyámat…..
Inimma79 2016.04.04 13:44:42
@aleb19: ...nem a zenesz volt barom hanem te...nefeledd, Meg te is kerulhetsz hasonlo helyzetbe...
Inimma79 2016.04.05 10:58:54
@Szumátriai Patkánymajom: ...Es neked mik a terveid nyugdijas eveidre??? 8 oraban nyomod a melot es a karomkodast amig fel nem fordulsz?... Nemertem, hogy lehet irigykedni a nyugdijasokra
Az Iszlám Állam (ISIS) sokak szerint már a fél világgal hadban áll, ami nem is áll messze a valóságtól. Az alábbi térképen ugyanis az látható, hogy ha nem is közvetlen harci kontaktusban, de gyakorlatilag kimondatlanul háborúzik a fél világ az ISIS-el. A térképen a piros részek az Iszlám Államot és…..
Inimma79 2016.04.04 10:40:03
@Mr. Waszabi: ugy legyen!
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
Vendégszerzőnk, Sayfo Omar írása. * Hogy kik vagytok, valószínűleg soha nem fogjuk megtudni. A német sajtó bizonyára mindent meg fog tenni azért, hogy homályban tartsa, hogy egykor a szüleitek, vagy az elmúlt év során ti magatok költöztetek egy szebb jövő reményében…..
Inimma79 2016.01.05 20:38:33
@Exploiter: Ez hulyeseg. Ha a regebben bevandoroltak csinaltak ezt a cirkuszt, miert csak most jutott eszukbe?Korabban semmit Nem tettek?...Arrol nemis beszelve, hogy a hatosagok eldonthetnek hogy tudjak Kik a tettesek vagy nem? Vagy megis milyen alapon allitjak,hogy az elkovetok regebbi migransok???
 Nem is gondolnánk, hogy az űrben történő borotválkozás milyen problémákat vet föl, mennyi szempontot kell figyelembe venni, a végén pedig az űrhajósoknak is milyen gyakorlati nehézségekkel kell szembenézniük. Mindezek legelőször az első hosszabb időtartamú űrutazások…..