Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rzg

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2011/06/17: A másodfokú bíróság is elutasította naiv ügyfél panaszát, ennek részleteiről itt olvashatnak.update 14:55: Megérkezett az RS válasza, ami szerint teljesen hülye a vásárló, ezt az eredeti levél után szerkesztve olvashatják:Zoltán igazi kemélypályás…..
rzg 2009.11.10 18:18:17
@Nikorene:
Üdv mindenkinek! A helyzet valóban ez, ha Trabantra van pénzed, ne várj Mercedes minőséget, és két tonnányi minőségi anyagot! Ha autóvásárlásnál ez egyértelmű miért nem ültetik már át a gyakorlatba az emberek?
Én spec. vásároltam már az RS-ben, éveken keresztül most már biztos meghaladtam a 1,5 MFt értéket, eddig nem volt ilyen problémám, egyszer hiányzott egy fogó a szekrény szerelékcsomagjából, bementem, bejelentettem, adtak, elnézést kértek, kedvesek voltak a problémánál úgy, mint az eladáskor is, és nem utolsósorban ár/érték arányban eddig mindíg állták a versenyt. Nálam legalábbis igen.
Ha ki volt állítva a bútor, miért nem nézte meg ez a f@sz666? én nem veszek zsákbamacskát, a panaszomat meg nem a fiam ellenőrzőkönyvébe írom.Ennyi.