Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexxter182

193 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvetlen riválisunk ellen léptünk pályára az év utolsó mérkőzésén. Tudtuk, hogy ügyesek gyorsak és szervezettek ezért külön taktikával is készültünk. A tét a tabellán elfoglalt helyünk javítása volt, hogy a jól sikerült szezonunk ne csak a pontokban hanem a helyezésekben is meglátszódjon...
Következő ellenfelünk a tabella 13. helyén álló Budatétény együttese volt. Bár a Tétény jóval mögöttünk helyezkedik el, tudtuk hogy kemény ellenfélre számíthatunk. Rutinos rókák alkotják a csapatot, akik nem mennek a szomszédba egy kis keménységért. A pályájuk nagyon hasonlít a Panoráma központi,…..
Szombat reggel szép időre és egy nehéz, sok futást igénylő meccsre számítottunk, azon csapat ellen, aki idén egyedüliként még nem kapott ki (mert még nem találkoztak velünk) és vezeti bajnokságot. Az egyik fele nem jött be, kicsit esett az eső, a második fele viszont teljesen. A kemény munka és a…..
Az ünnepi hiányzók miatt, mondhatni már megszokottan elég foghíjasan kezdett a csapat, és bár az ellenfél jóval mögöttünk tanyázik a tabellán, az elvárásoknak megfelelően, rendkívül megnehezítette a dolgunkat. Mivel én sem tudtam megjelenni a mérkőzésen, fogadjátok a Mester szavait, és a…..
A vártnak megfelelően, óriási csatát vívtunk a jelenlegi gólkirályt is sorai közt tudó Hegyalja pályáján. Csapatunk kétszer is hátrányba került, de nem adtuk fel és a végén mi örülhettünk. Igazi taktikus csapatmunka volt, aminek koronája az, hogy a végén mellénk állt a szerencse. Az edzői mérleg…..
Na eddig kellett várnunk a megérdemelt 3 pontunkra, a hétvégén elmaradt Romhány SE elleni meg nem történt mérkőzés miatt...
3R SPARTACUS CALCIO SPORT EGYESÜLETOtp Bank Zrt.11711003-20007951 Mi után utaltál, jelezd ezt Lacinak, hogy fel tudja vésni a fa alapú jegyzetfüzetébe. (Ancient techology)..
Gyönyörű napra ébredtünk! Nettó 26 C°, verőfényes napsütés, 16 jelentkező, majdnem patent kezdő, és Gyuri sem ivott előző este (hozzáteszem nem is szoktam). Az ellenfél a sereghajtó, aki ellen erőtől és önbizalomtól duzzadva léphettünk pályára. Minden adott volt egy hangulatos, vasárnap délelőtti…..
Mondhatni a legjobbkor jött az Amatőr SE elleni mérkőzés. A csapat a sok meccs és a sérülések miatt eléggé padlón volt. Ha eddig felforgatott kezdőkről beszéltünk, akkor az a mostani meccsre hatványozottan igaznak bizonyult...
Ahogy arra számítani lehetett, egy felforgatott csapattal érkeztünk az újpesti Bánk Kristóf Sportközpontba, és ezt érezni is lehetett. Ugyan akkor igazi ki-ki meccs várt ránk az Issimo műgyepén, ahogy az már az előzetesből kiderült, egyenlő erők küzdelme, ahol pillanatnyi forma fog dönteni a 3 pont…..
A cím sajnos teljes mértékben fedi a valóságot. Fel kell tenni a kérdést, nyertünk egy pontot, vagy veszítettünk kettőt?! ..
A mérkőzés előtt a Külker holtversenyben a második helyen állt a bajnokságban, így kemény mérkőzést vártunk...
A mérkőzést elég felforgatott felállásban kezdtük, ugyan is a védősor magja, nem tudott megjelenni a mérkőzésen...
Óriási férfias csatában, csapatunk megszerezte a 3 pontot. Ez a legfontosabb hír!..
Az idény első meccse a körülményeknek megfelelően játszódott le. A pálya annyira lejtett, hogy csak azért nem gurult el a labda mert 30 cm-es volt a fű rajta! :)..
Itt találhatjátok meg a Szpari naptárt: Androidosok küldjenek nekem egy e-mail címet és megosztom velük a naptártAlmások, az itt található iCall-t tudják beimportálniA webes link pedig itt érhető el...
Üdv mindenkinek ez itt a 3R Spartacus hivatalos oldala. Az oldal célja hogy a Szpari közhasznú információit mindenki megkapja. Értjük itt a Szpari naptár elérést, hasznos linkeket, illetve a meccs előzeteseket, vagy akár a meccs utáni összefoglalót, a Mester mérleget.  Igyekszünk mindig naprakészek…..
Dexxter182 2018.08.29 10:40:45
@Hujber Tünde: Játék a betűkkel.
Ha a kedves olvasó a Tarr Kft. szolgáltatási körzetében él, azaz Zala, Vas, Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Veszprém és Fejér megyék kb 300 településnek valamelyikén, ÉS szereti a spanyol futballt, akkor szerencséje van, mert a Spíler 2 nevű tévéadó náluk pont fogható. Ha viszont a Digi, a…..
De persze azért egy kis tábla jelzi hova bújt :)Arra azért kíváncsi lennék ki az az elvetemült, aki be mer ülni a dzsungel mögé :D Itt: Péterfy Bory Kórház..
Ez legalább őszinte :)..
A nép biztonságáért, a kormány már az óvodában elkezdi a rendőrök kiképzését! ..
Orbán a lényegNem a kétharmad :D ..
  Biztos ez is valami "libsi"  kampányfogás :) Elképzelem ahogy Will Wallace, LMP zöldre festett arccal éjszaka kiteszi a szemetet és közben üvölt: "Szabadsáááág"!  ..