Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sirjosephkiss

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Angyalbőrben és a Kisváros legendás főszereplője, Hunyadi főtörzs és Karády őrmester megszemélyesítője, a Magor-mozgalom lelke ismét a köztévével kokettál. A zsák a foltját minősített esete egy újabb tévés projektet takar, amiről először a veol.hu adott hírt, és…..
  Az illinoisi St. Joseph-Ogden középiskolai diákjai kétségtelenül praktikus készségeket sajátíthatnak el. A napokban az iskola  15-16 évesei megtanulhatták, hogy hogyan kell korlátozott egészségügyi forrásokat elosztani a rászorulók között. El kellett dönteniük,…..
Az ateizmus is csak egy ökörség a köbön, mint a legtöbb vallás? Igen. Az ateizmus is hit? Igen az. Abban hisznek, hogy ők világnézeti kérdéskörben logikusan tudnak gondolkozni. Pedig nem. Éppen ezért ideje volt, hogy egy ilyen közösségi oldal is legyen és terjedjen a legnagyobb ilyen jellegű helyen.…..
sirjosephkiss 2013.08.27 18:42:33
comment:com Porsche 700 000-ből 2013.04.04 15:00:00
Mindenkinek van egy álomautója, nekem is, pedig nem is tudok vezetni (szerény álmaim vannak, egy Chrysler PT Cruiserrel már nagyon elégedett lennék), és sokan nézegettek már lelakott autókat a neten, amiket majd Pistával felújít és elad egy kis haszonnal, aztán abból vesz egy…..
Tisztelt olvasóink, kedves kommentelők! 4 évvel ezelőtt indított blogunk története most új fejezetéhez érkezett. Az internet, a web2 és az ún. social média terjed, egyre nagyobb szeletet követel magának a véleményformáló médiaszolgáltatásokból. Ami eredetileg egy…..
sirjosephkiss 2013.04.01 10:34:00
Már én is rendszeresen olvasom Csikós reggeli hírlevelét. Mivel, ha jól értem, Kati alól lassan kirohad az autó, Zsolt megint vadászgat a hirdetési oldalakon és barátian megosztja velem a zsákmányt. Rutinos ember lévén, mindig kerül valami érdekes az asztalra, a reggeli kávém…..
Íme a Bocuse d'Or győztesének, a dán versenyzőnek ételei:(ezúttal kivételesen NEM saját fotók, fotók: SIRHA)Hal:Hús:részletek később...