Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pjm

1 bejegyzést írt és 749 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30 nap az egészségért 1. nap 2022.04.03 18:30:36
Nem kezdődött könnyen. Az elhatározás már megérett bennem, a túrázással és edzőteremmel eljutottam a 110 kilogrammos testtömegig. Figyelembe véve, hogy 122 kilogrammról indultam, nem is kis teljesítmény. 62 évesen azt gondoltam, hogy a régi versenysúlyomat meg kellene célozni, ami ugyan 96…..
A múlt hét mással sem volt tele, mint azzal, hogy hány Tények- és egykori Napló-újságíró és tévés hagyja ott a TV2 hírszerkesztőségét, mert képtelenek együtt dolgozni azzal a Kökény-Szalai Viviennel, akit a pletykák szerint Habony Árpád ültetett a szerkesztőség nyakára. Igaz, ezek a tévések úgy…..
pjm 2016.03.29 18:45:05
@unionista᠌: em kell félni, mert a fidess nem szervezi a kukaborogatást...
Folytatódik a felmondási hullám a TV2-nél. Információink szerint Hermann Gábor szerkesztő-riporter is felmondott a Szalai Vivien hírigazgató kinevezése óta vad kormánypropagandát nyomó Tényeknél. Hermann régi embernek számított a Tényeknél, ahol lassan annyian mondanak fel, hogy elfogynak az…..
pjm 2016.03.23 21:18:57
        Ma egy hosszú, szomorú mese végére került pont. Egy magát igaz demokratának reklámozó, szimpatikus szemfényvesztő haladt tovább, a saját maga által választott, sehová sem vezető rögös útján. Miután a demokráciából annyit tudott megjegyezni, hogy válasszatok…..
pjm 2015.06.21 07:50:40
@törökmonika: A kocsmapolitika nyert hat választást, a munkabírás pótolta a szakértelmet, a nygdumálást beveszi még ma is 1,8 millió mélymagyar, a néhány leírt sort százezrek kedvelik, kedves Mómika, szellemes komment lett volna, amiben talán az utolsó gondolat, ami talál, a való világ...
      Mára le kell vonnunk, a számunkra elfogadhatatlan gyakorlatból a következtetést, a politika és szolgáló leánya a média, többségében képtelen az igazságról őszintén beszélni. Ennek a manipulált mellébeszélésnek számos oka van. Az okok között első helyre a politikai haszonszerzés, a…..
Az alábbiakban elolvasható a teljes őszödi beszéd. Annak minden mondata. Nem az a kiragadott négy-öt, hanem az egész. Vastagítottam azokat a részeket, amelyeket most akár Orbán Viktor is elmondhatna. A vastagított részbe zárójeles megjegyzéseket is tettem, ahogy szerintem…..
pjm 2013.04.12 22:13:13
@De hol van Columbo felesége?: Kósa értelmes?????????????????Kósa L Adolf, vagy melyik Kósa?
42 éves nő vagyok, 2 egyetemi diplomával (nem büfészak, de sajnos nem is mérnöki) és 2 aktív felsőfokú nyelvtudással rendelkezem (világnyelvekből). Bp-en keresek állást, lassan 1,5 éve. A  kB. 20 év munkaviszonyom folyamán 3 munkahelyem volt eddig, az utolsóról 2012 év…..
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
A II. Orbán kormány egyik első lépése volt a kettős állampolgárság megadása a határon túli magyaroknak. Ez a döntés azonban nem csupán szimbolikus: annak ellenére, hogy sokáig tagadták, a kétharmad 2011-ben szavazati jogot is rendelt az új állampolgárság mellé. Így a jövő…..
Elég unortodox módon, a kommentek alapján hadd bocsássam ezt utólag a szöveg elé: A kartársak nem értik a posztot (ez az én hibám is), nem értik, hogy Magyarországot a kitörési pontjainak gyilkolása miért teszi összevethetővé egy olyan hellyel, ahol nem gyilkolják azokat, hogy…..
pjm 2013.03.02 08:49:21
@Gaius Plinius Secundus: Gyenge dolog arra hivatkozni, hogy MJAD náluk is sz@r LESZ a helyzet. Nálunk egyetlen dolgot kellene megszüntetni: a korrupciót. Amíg az EU-s pénzek 40-50 százaléka a politikusok zsebében landol, addig nem szabad semmit várni. És ez így is lesz, amíg el nem fogy a magyar itthon. Na ennyi. Azzal vígasztalódjunk, hogy náluk majd milyen rossz lesz ellentétben, hogy nálunk milyen tündérmese lesz kialakulóban 20 év múlva. Szégyen.
Az [origo] cikke szerint 1000 milliárddal csökkent a lakossági deviza hitelállomány. Emlékezzünk, hogy 2010 környékén nemcsak azért volt sérülékeny a magyar gazdaság, mert magas volt az államadósság. Magas volt, de nem annyira, mint például Olaszországé. Mégis, a forint…..
pjm 2013.02.27 21:36:15
@Horváth Marcell: Kedves Marcell, a morális mélység az az Antall kormány alatt alakult ki, aztán a horn, majd az orbán 1.0 alatt kiteljesedett. SEMMIT nem tudtak, csak a vállalatokat tönkretéve ingyér beprivatizálni, majd külföldre eladni. Szóval MAradjunk abban, hogy egyik sem különb a deákné vásznánál.
@szempontcsuzli: így is lesz, légy nyugodt
Szeretettel küldjük ezt a kis rajzot Rogán Antalnak a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából: ..
pjm 2013.02.26 07:56:50
@francoska: mert biztosan a mai rendszert kapitalizmusnak tartod. Ki a francot üldöztek itt jobban a 80-as években, mint manapság, ahol az oviba úgy veszik fel a gyereket, hogy a kerületi pártirodából odaszólnak? Persze ilyen nem volt régen...
pjm 2013.02.26 07:59:31
@neoteny: Akkor már értem, miért mondta a fúrer, hogy ne azt nézzék, mit mond (farkas), hanem az a lényeg, mit tesz (bárány). Most már értem, , meg akarok térni!!!
Azért a dél-amerikai indiánok katolikus hitét még őszinteségei tesztnek vetném alá...
Ott nem irtottak népet?
pjm 2013.02.26 09:48:50
@neoteny: ez akkor felmentés lenne a hitleri és sztálini népirtásokra is. Hát gyenge érv, az biztos, akkor ezek szerint ha kereszt, akkor mindenütt voltak, nincs mit tenni, ha horogkereszt, vagy vörös csillag, akkor meg fúúúújjjjjj. Nem is kettős mérce! Vagy a legfrissebb, nem taníthat erkölcstant, aki nem házas és nem nevel egy gyereket sem. Na akkor egyetlen katolikus pap sem taníthat, és máris egyet értek. Kíváncsi vagyok, hogy napvilágra merik-e hozni azt a 3000 oldalas jelentést, amit a meleg-pedofil katolikus papi történetekről írtak? Pedig a megtisztulásnak feltétele a gyónás, nem És az igazi, a felekezet előtti gyónás! Na ahhoz kellene erő és nem a szemforgatás!
A 2008-as szociális népszavazás plakátjai előtt terjesztett egyik Fidesz-szórólap. A képek magukért beszélnek, hála az égnek, hogy a Miniszterelnök úr még sosem hazudott, és ezt az internet segítségével minden nap be is lehet bizonyítani ... ..
pjm 2013.01.29 18:06:30
@Róka Sarki: Ezeket télleg terjesztették, méghozzá elyesírási ibával.
Itt valami történt. Néhány napja Szájer József és Rogán Antal még hevesen kardoskodott a választási regisztráció mellett. Pedig feltételezem, hogy a Fidesznek is lehettek karácsony előtt információi a szabadságjogokat lábbal tipró ötletük elmeszeléséről, hiszen már én is…..
pjm 2013.01.05 21:51:09
@esefe: hát nem tudom, hogy ha téged odaállítanának egy hektár föld mellé a bukfencen kívül tudnál-e vetni bele valamit, de a bunkóskodást nem én kezdtem, csak hasonultam. Ha gondolod átnézheted a szálat...
Amúgy meg mindenkinek: Ferit nem mentesíti viktorka hazugsága. De nekem Hollandiában azt tanították, hogy a politikus csak egy esetben hazudik, ha mozog a szája. Már a megválasztásához is azt kell tennie, mert különben nem választják meg.
pjm 2013.01.05 22:06:29
@lajos0: nem akarok belemenni mélyebben, de a műbalhé nem volt jó Ferinek szerintem. Ott és akkor azt gondolták a szervezők, hogy kormányt buktatnak...A rendőrök meg NEM voltak rendesen felszerelve és NEM volt világos parancsuk. Kiképzésük meg pláne nem...
Ez az egész rezsicsökkentés ügy jól megmutatta, mennyire igaza van Viktorunknak, amikor a legócskább, leghitványabb, legértelmetlenebb lépésekkel áll elő a nép boldogulását megsegítendő. Januártól csökkennek a rezsidíjak tíz százalékkal, aztán áprilisban (meg szeptemberben…..
pjm 2013.01.04 11:42:16
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: te hazudsz, nem lesz mindenkinek kevesebb, mert a kis és középvállalkozásoknak TÖBB lesz. Érted? Tehát a pákségeknek és boltoknak többe kerül. Ezért nem az áramban, hanem a kenyérben fizeted meg. Nem érted? Vedd ki viktorka seggéből az orrodat és meg fogod érezni a szabadság illatát!
pjm 2013.01.04 11:44:57
@Zedder: IGEN! A lóf@sz sem akar Ausztráliában és Svájcban élni, sőt a következő békebuszoztatás után azok is ide akarnak jönni a kistigrishez! De mi nem engedjük be a destruktív svájciakat, hiába is könyörögnek vízumért!!! Előre NERtársak, hol lesz a következő kormánytámogatómenet?
pjm 2013.01.04 11:49:19
@Szevasztok: én tudok. A lakosság áram árának csökkentésével egy időben szépen emelik a kkv-s árakat. Ott van a nagyobb fogyasztás. A vállalkozások befizetik az áfát az áramban, majd mi kifizetjük az áremelkedéssel együtti áfát a pl. kenyérben. A visszaigénylés 180 nap, addig kétszerese van benn az áfának. Arról nem is beszélve, hogy lehet azt mondani, hogy a lakosságnál csökkentünk 10 %-ot, ott meg növelünk 10%-ot. Csak a fogyasztás a vállakozásoknál jóval magasabb, tehát nettó nyereséges a dolog pénzügyileg is, meg a sok agymosottnál is, hát nem megmondták, hogy csökkentenek?
Tegnap megköttetett az első nagy deal. Schmuck Andor, Bárándyék, meg még pár volt szoci politikus egyeztettek egymással arról, hogy milyen országot szeretnének. Ez lehet, hogy egy lépés Orbán leváltása felé, de nem lépés a magyar demokrácia újrateremtése…..
pjm 2013.01.03 18:31:21
@Kőmíves Kelemen: Mert a fideszben nem?
pjm 2013.01.03 18:33:15
@MetroGoldwinMayer: Az MSZP nem oda való, ahová került. Sajnos a régi öregek miatt került oda, ahonnan fel fog jönni.
A morgás joga Klikk a KLIK-re 2013.01.02 15:39:03
Új év, új élet, új intézmény. Immáron teljes kapacitással üzemel az új köznevelési rendszer új giga-meg intézménye. Legalábbis a jogszabályok szerint. De vajon milyen a netes jelenléte? Kérdés, vajon elvárható-e ma egy, az adófizetők pénzéből létrehozott…..
pjm 2013.01.03 10:08:14
@Varelse: most sem fog megjönni szerintem, csoda lesz, ha 10-e körül számlán lesz
pjm 2013.01.03 10:10:21
@fakalapács: ha megjött a fizetés, örvendj. Én is tanítottam képesítés nélkül, de hamar elműlt. A központosított államhatalom minden esetben szörnyet szül. A tanításban meg pláne. De mi a hylzet a hittan-erkölcstannal és a kéttannyelvűséggel?
A következő gusztustalan történet a képzelet szüleménye, soha nem történt meg, és nem is történhet meg egy normális országban. Élt egyszer egy ember: Dr. Füler József. Füler úr 25 évesen szerzett diplomát, élelmezéstudományból. 29 évesen már a Szakácsgyűlés…..
pjm 2012.12.30 12:21:17
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: érdekes volt, hogy a mondat végére elfogyott a levegője és egy kicsit fuldoklott. Mint aki tudja, hogy hazudik és -még- zavarja is egy kicsit...Hiába visza kell mennie Brüsszelbe és ott egy csomó embernek a szemébe kell nézni...
Az idén széles spektrumú volt a hasalás, állami és magáncégek egyaránt megmutatták milyen mélységei vannak a pokolnak. Nyilván nem maradhat ki az a politikus, aki akkora nulla, hogy még Magyarországon is képes megbukni, de a listán a helye az egész unortodox gazdaságpolitikának,…..
pjm 2012.12.30 11:01:48
@dr kíváncsivagyok: na igen, azért selmeci tényleg egy önálló kategória. Az Attila gyerek meg nem is akkora hülye, simán leülhetne egy tévévitára a kedves vezetővel. Persze én azt sem értem, hogy az ördögi gyurcsánynak mi volt az a hatalmas hibája már így a ner tevékenységét értékelve és hasonlítva. Gondolom így visszanézve a dolgokat nem is volt akkora gáz. Kár, hogy a magyar politika minden ciklusban képes önmagát alulmúlni.
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
pjm 2012.12.29 17:35:07
@Bús Endre: oszt jónapot
Az ember azt gondolná, hogy Szájer József szégyenében elbujdokol, de legalábbis jó fél évig kerüli a nyilvánosságot egy ilyen alkotmánybírósági döntés után. De nem. Hebeg meg habog, de mondanivalójának lényege az, hogy az Alkotmánybíróság által kifogásolt formai hiba…..
pjm 2012.12.29 10:46:25
@Lencsés István: feszült volt, mert hazudott. Csak fingesz van, mert benyalják a viktori téziseket. Ha te is kivennéd a vezér seggéből az orrodat, biztosan megéreznéd a szabadság illatát. orbán meg nekem csak egy törpe lelkű megalomán fasz. Olyan nics, hogy egy párt mindent jól csinál, mint aogyan olyan sincs, hogy mindent rosszul. Ha akkora ász lenne bármelyik barom vezetőd, kiállnának nyíltan vitatkozni még akár a z ördöggel is (gyurcsány) vagy esetleg bármelyik MSZP-s, vagy LMP-s vezstővel. Erre sincs agyuk. Ha meg te egy ilyen húgyagyú vagy, arról nem tehetek. A hozzászólásom meg nem anonim, mert az IP címemet nem változtatom, nyomoztasd le. neked bioztosan nem lesz nehéz nertárs.
pjm 2012.12.29 10:47:54
@Lencsés István: A mondatkezdés nagy betű, kivéve, ha orbán, fingesz, stb az első szó.
pjm 2012.12.29 13:30:46
@Lencsés István: Mondok egy nevet: Orsós Viktor. Ettől névvé változik a véleményem. A te neved az, amit írsz? Beszkenneled a személyi igazolványodat? A tiedet szkenneled be? Geci nem lehetek, mert az ondósejtnek háromszor hosszabb a farka, mint a feje, nekem meg nem. Szóval: hazudnak, a vezéred meg pláne- tandíj? adócsökkentés? devizahitelesek házai? fellendülés? Aztán a törpéhez: vannak kicsi emberek, akik lélekben normálisak és vannak olyanok, mint az orbány győző, aki lélekben törpe, mert az. Nem kicsi ember, hanem törpe. Amikor Gyurcsány hibázott és Öszödön elmondta, mit csináltatok, csak nem felgyújtottátok a tévét? Most, hogy hibáztak a regisztrációnál mit csinálnak? Hozzá írják a szabályokat. Érzi az a Sauer, hogy hazudik és nem szép, amit csinál, csak ugye a hazug embert hamarabb utolérik, mint a tömjén zsoltibát, pedig őt is utol érteék.Mit jelent nálad az élőben kifejezés, hogy nem állok oda egy rakás szar fekete egyenruhás elé, akik tömegben tudnak csak hatalmasak lenni? Szánalvas vagy barátom...
Tisztelt magyar Állampolgárok! Kedves Barátaink! 2012 a megújulás éves volt. Az év eleji spekuláns támadások, majd Brüsszel akadékoskodásának ellenére a kormánynak sikerült megújítania az „elmúltnyolcév” kárhozatában szenvedő Magyarországot. Bár a pénzvilág kalózai…..
pjm 2012.12.29 10:12:55
@kifordított nagyanyó: Volt alkalmam néhány agyhalottal is beszélgetni az elmúlt napokban. Szóról szóra ezeket a mondatokat ismételgették nekem. Nagyon jó összefoglalója a helyzetnek, kár, hogy egy igen jelentős mag ezt a bibliának fogja fel. Szóval sajnos a 10 millió birka béget: beeeeeee
pjm 2012.12.29 10:15:38
@Pixel: hát neked nincs semmilyen érzéked, rákattintottál a kék betűs részekre? Az agyhalottakkal nem lehet mit kezdeni, rákosi orbán elvtárs már megírta, mire gondolhatnak, oszt jónapot
A Fidesz úgy ragaszkodik a választási regisztrációhoz, mintha a szerelmes lenne belé, pedig a bevezetésére egyetlen reális érvet se tud mondani. Orbán Viktor például legutóbb azt hozta fel, hogy sok embernek nem tudja a kormány a lakcímét. Ez persze igaz a határainkon kívül…..
1000 leütés Orbán a magasban 2012.12.26 07:38:47
"Csak rajtad áll, elfogadod-e." - mondja a miniszterelnök, és ha valaki a Fideszre gondol, igaza van. Ő ugyan Krisztusról beszél, de a mai politikai klímában elhanyagolható a különbség, a dolgok összefüggenek. Krisztus is a Fidesszel lenne. Mindkettő funkciója a megváltás.…..
pjm 2012.12.26 16:42:00
@aranyhorcsog: az antall kormány a zsenik kormánya volt. Legalábbis szerintük. ossszt jóóónapot
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
pjm 2012.12.24 21:00:27
@fg56: Éppen aza gond, te kis nem normális, hogy egyszer már elkövetett hibákat ismételnek. Ha egyszer egy miniszterelnök elkövette azt a hibát, hogy elosztogatott éveket, a másik is megteheti. Ezt csak egy ilyen majom fidesznyik mondhat. Az elmúttnyócévben lett volna ezeknek a majmoknak felkészülni, a baj az, hogy fel is készültek a hatalom átvételre, de nem az ország javára. Hát gratulálok az elmés hozzászólásodhoz, de én nem mentem fel az asshólodat csak azért, mert a másik hülye volt.