Regisztráció Blogot indítok
Adatok
handax

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Floyd Mayweather keményen megdolgozik a pénzéért és azt is tudja, hogyan költse el. A világhírű bokszoló extravagáns életstílusáról híres. Legutóbbi szerzeménye ez a 25,5 millió dolláros Beverly Hills-i kúria...
A köznyelven étkezési molylepkékként ismert kártevők a hiedelemmel ellentétben nem csak úgy megteremnek a lakásban maguktól. Biztos, hogy a boltokban beszerzett, csomagolt ételekkel kerülnek a konyhai fűszerek mellé, és esélyes, hogy a zabpelyhek, mák, és hasonlók zacskóival visszük be őket  a…..
Ifj. Knézy súlyosan hibázott a közvetítéskor. Ok, és akkor mi van? Ő az új Werner Naumann? (Goebbels titkára volt.) A NER megint lecsapott a migránsokra és a halál angyala, a voldemorti gonoszságú Orbán-rezsim dementora maga az ifjú Knézy Jenő? Nincs itt valami aránytévesztés? Nem túlzott-e az a…..
handax 2016.08.09 06:32:23
@NeDuddGi: egyet? Kettőt! Kihagyta a rajtsorrendből és a győzelmekor másról beszélt.
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
handax 2015.03.28 11:53:31
@Szent Borzadály: akkor szerzett egy ellenséget is nagy jóindulatában. Sajnos nem fordul elő, de szeretnék egyszer látni olyat, hogy a széken ülők közül az egyik mögé nem áll be senki...
@fosch9: ahogy én látom ritkán a legerősebb nyeri az ilyen játékokat, hanem a legalkalmazkodóbb
handax 2015.03.28 11:57:30
@beacska: Beus volt a fekete angyal és Barbit kérdezték, kit pattintott volna, ha ő lett volna. Ha az lett volna amit írsz, Ivar magától ment volna Béjvacs mögé, mint utolsó lehetőség és nem lenne Peti és Béjvacs most ellenség.
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
handax 2014.10.06 10:04:52
@Baresz83: azt, hogy egy hét alatt senki nem lesz musicalszínész, nemcsak Bereczkinek, hanem Vastagnaknak is illik tudnia

Egy egyszerű frakkos, csokornyakkendős kiállás las vegasi háttérrel miért nem ment? Ja, hogy akkor csak ő van és a tánckar jelenléte nem tudja "emelni" az est fényét?
A Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló törvény lehetővé teszi, hogy a hatóságot utasítsa az ő felettes szerve, illetve annak manifesztátuma, nevezzük most Varga Mihálynak ezt a szervet. Azt persze jól látják a sajtószakadtságot, demokráciát és efféle úri huncutságokat…..
Csak az a rossz szag ne lenne. Jogilag, büntetőjogilag vélhetően megint nem történt semmi, csak éppen nagyon belelóg a büdös zokni a halászlébe. Igen, Magyarországot is elérte a napok óta tomboló lengyel lehallgatási botrány. Nem is kicsit, hanem nagyon. Az, hogy a PKN Orlen…..
handax 2014.06.26 11:30:55
@gmihaly:
csak a lényeg sikkad el. Itt nem arról van szó, hogy Hernádi a FÜGGETLEN magyar bíróságra bízta volna magát, mert nem meri magát megmérettetni Zágrábban, hanem arról, hogy a magyar bíróság korrupt. Különben benne lett volna a zabszem a seggében, hogy hátha elmeszelik, mégha nem is olyan szigorúan mint Zágrábban. S ráadásul nem is az ártatlanságát hangsúlyozta, hanem hogy "okosba" megoldják az ügyet.
Alig, hogy felocsúdtak a szerb olvasók, az online lapok újabb brutális baleset videójával sokkolnak. A vasárnap hajnalban történt újvidéki karambol után (melyről az Index időközben megírta, hogy egy nótórius gyorshajtó hibájából történt) egy szombat délutáni horror baleset…..
Az, ami az Origo háza táján történik, több mint felháborító, ez vitán felül áll. Nagyon sok újat ezért nem is lehet a dologhoz hozzátenni (megteszik helyettem mások, én pedig csak egyetérteni tudok a legtöbb véleménnyel), viszont ami miatt az egész kirúgósdi kialakult már megér egy-két plusz…..
handax 2014.06.04 10:38:41
@maxval a gondolkodó birca:
A közpénzlopás egy megtörtént, befejezett esemény. Nincs mód visszacsinálni, hiszen jóhiszeműen nem gondolhattad, hogy a luxushotelek ingyen járnak és szabadon használhatod őket.
handax 2014.06.04 10:42:03
@maxval a gondolkodó birca:
Lázár bűnös. Ha nem így lenne, nem próbálná az "utólag kifizetem basszátok meg" mentalitását előhozni mikor már bukó az ügy számára, hanem elszámolt volna mindennel időben, ahogy kultúrembernek illik.

Nem azért fizeti ki, mert utólag megbánta tettét, hanem azért, hogy már ne turkáljanak az ügy körül.
handax 2014.06.04 10:46:02
@maxval a gondolkodó birca:

ez már cigánymentalitás a részedről, pont ők gondolkoznak úgy, hogy használhatják a fehér ember javait, ha ő épp nem használja azokat... És ha nem veszed észre, nem is adják vissza.

Lázár se fizetné ki, ha nem vették volna mások észre. Azaz a lopás megtörtént, most a kármentés megy.
Az európai parlamenti választások közeledtével érdemes megvizsgálni, hogy a magyar választás végeredménye hogyan illeszkedik az európai trendekhez. Orbán Viktor és a Fidesz megnyerte a választást, de Orbán győzelmi beszédében túllőtt a célon, amikor Európában példátlan…..
handax 2014.04.14 18:23:49
@fütyülsz?: akkor hogyan magyarázod, hogy a maszop majd 800ezer szavazatot hozott a fityiszen és a parlamenti arányokon ez nem látszik?
Bulgária törvényhozása új földtörvényt fogadott el. Magyarországgal ellentétben ők úgy döntöttek, nem akarnak megfelelni a brüsszeli elvárásoknak. A bolgár föld nem eladó a külföldieknek, semmi pénzért. Bulgária is EU-tag, akár csak Magyarország. Ugyanazok a jogszabályok…..
Az előző bejegyzéshez kapcsolódva kaptunk emailben egy tippet: A horvát VIP-nél prepaid data sim kártya ha jól emlékszem tavaly 30 kn volt, és ehhez 1.5 GB adat kemény 75 kn (ez utóbbi tuti, de az is lehet, hogy a 75 kunában benne volt a sim is). Btw valóban nem volt sehol…..
..
handax 2013.08.24 12:04:27
@Ladislav: a negyedik képen a heg is látható. Segítek: a bimbó alján.
Aki hitelt vesz fel, ne csodálkozzon, ha visszakérik – kamatostul. Egyes devizahitel-adósok viszont, úgy tűnik, csodálkoznak, hiszen a Kúria csütörtöki döntése nyomán Orbán Viktor házához indultak tüntetni. Pedig ha van valami, amiről a miniszterelnök tényleg nem tehet, az az,…..
handax 2013.07.09 16:14:12
@teknős:
"A sorrenden kellene változtatni, mert ez lenne a korrekt. Elsőzör a tőke, aztán a kamatok. "

és ha kocsit bérelsz, másnap viszed vissza a jobb első kereket??

először ki kell fizetni a bérlet árát, aztán vissza kell szolgáltatni a jószágot.

Az annuitás ennél annyiban jobb, hogy ott már a kezdet kezdetén van tőketörlesztés is.
Sajnos az alábbihoz hasonló esetek egyre gyakrabban előfordulnak. A Zugügyvéd ismer olyan családot, aki hasonló könyvelői baki miatt lett hajléktalan. Csak az az érthetetlen, miért éri meg az államnak hajléktalanná tenni egy családot néhány millió forintos, lényegében…..
handax 2013.07.05 10:45:38
@kristofxx:
ráadásul, ha a könyvelő csak a Bt-re figyelt, akkor ügyfelünknek combos túlfizetése van a munkáltatója oldaláról... a NAV nem utal csak vissza SZJA túlfizetést, azt is vissza kellene igényelni. Ez is nyílván elmaradt. Itt az SZJA bevallásokat kellene csak javítani, oszt ennyi.
Vöröshajú lányok Juliette 2013.06.20 17:30:00
..
handax 2013.06.21 15:51:19
Nem minden zenész van odáig a zenei tehetségkutatókért, ezzel gondolom, nem mondtuk újat, de sokan közülük nem nyilvánítanak véleményt, vagy ha igen, akkor nem olyan karcosat, mint Brian May, aki egyenesen a zene megcsúfolásának nevezte a holland eredetű…..
Megbuktatok. Megbuktatok, már a nemzetközi porondon, megbuktatok már a gazdasági területen, demokrácia kritériumokban és országvezetésben. Most egy hóesés buktatott meg Titeket. Nem kicsi hóesés és nem kicsit buktatott meg Titeket, hanem nagyon. Semjén lovagol...…..
Múlt héten indult az RTL2-n a Gazdálkodj okosan! nevű válságreality, amiben egy pénzügyi és egy életvezetési tanácsadó bajba jutott hiteleseket próbál kihúzni a ...ból. Persze nem úgy, hogy az RTL kifizeti helyettük az adósságot, hanem úgy, hogy megvizsgálják a helyzetüket…..
A devizahiteleseket nem lehet megmenteni - legalábbis úgy biztosan nem, ahogyan a kormány nekiállt. Sem a végtörlesztés, sem az árfolyamgát egy-kettő nem jelentett megoldást, a kedvezményes forinthitelre váltáson pedig összességében csak röhögni lehet. És teljesen mindegy, hogy…..
handax 2013.01.16 12:29:56
@elwood:
"gondolj már bele, hogy 2008-ban elkötelezed magad 20 évre egy más ország valutájában,
csak nézz visszafelé 20 évet 2008-ból,"

akkor ezen mit értesz, ha nem akkori valutaárfolyamot?
handax 2013.01.16 12:47:55
@Zabaalint: értem. Publikus adat, de nem tudod konkrétan megmondani/megmutatni, mégis mennyi.

Gondolom pályát is úgy választasz, hogy megnézed a 20 évvel ezelőtti hiányszakmákat és azt kezded most tanulni. Hiszen legalább 20 évig mindenképp szeretnél állásban maradni, nem?
handax 2013.01.16 13:23:00
@Mikk77: nem véletlenül iratnak alá mindenkivel egy pénzügyi értelmességi nyilatkozatot, amit az öntudatos magyar (itt: buta) alá is ír büszkén, hogy ne nézzék már őt hülyének!
Tisztelt Mt! 2011. adóigazolásom kézhezvétele után döbbentem vettem észre, hogy a megfizetendő adótartozásom 99.340 Ft.Nem egyéni vállalkozó vagyok, hanem munkavállaló, akinek a munkáltatója készíti havonta bérszámfejtését, ezért úgy gondoltam, hogy joggal bizakodhatok…..
handax 2012.04.18 12:37:18
@nyíregyházi betti: a bérszámfejtő papír bonyolult, de viszonylag könnyen megkereshető a nettó utalandó munkabér. Ha nem itt, akkor a bankszámlán tuti megvan az összeg, hisz oda utalják. Meg se nézte a posztoló, hogy valóságban csökkent-e bére, vagy sem.

Az meg más kérdés, hogy itt valójában az államot érte kár és nem a posztolót.