Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szcsaby

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Yboy 10?! 2010.11.04 00:49:00
A kérdés adott ; azaz mikor lesz tízes. (Folytatás a cikk címére kattintva amennyiben érdekel) Nem egyszerű erre pontos választ adni. Sőt! Nem is fogok pontos választ adni! Jelenleg az egyéb elfoglaltságok miatt nincs rá idő.Illetve a létező szabadidő nem erre van…..
Yboy TuesdaYboy8.0 2010.10.05 19:21:00
      A nyolcadik is a fedélzeten! Méghozzá nem a megszokott formátumban.Ugyanis most kicsit több mint 2 órára nyúlt a hosszúsága!Csúnya váltásokkal sajnos az elején, ezért elnézést :) A tracklistben pedig az előző héthez hasonlóan még mindig Sweedish House Mafia…..
Yboy TuesdaYboy7.0 2010.09.28 15:24:00
      Ez tehát már a 7-edik keddi mix az oldalon! A mix elején láthatjátok a swedish house mafia nyári kedvencét amely annak ellenére, hogy nem egy mai darab szerintem még mindig nagy kedvenc, és ezért szorítottam neki helyet. Az elején könyedebb kezdés után jönnek a…..
Yboy TuesdaYboy6.0 2010.09.21 20:00:00
    Tehát ahogy ígértem itt a legújabb a héten! Amint az már írtam az eleje igen jófajta electroval van telepakolva, viszont a végefelé egyfajta levezetés képpen tényleg populárisabb szöveg(sőt, egyáltalán szövegek :) illetve lágyabb dallamok az esetleg erre…..
Üdv mindenkinek itt a fórumon!Mint tudjátok szétszedték a társaságot :( De majd összehozzuk okasan hogy megint egy SZINTEN legyünk :D Eső nap mindenki hozzon valami jó piát mert üdvözölni kell az újakat :D egy jó bulival :D És hogy ne csak ennyi legyen a rossz hír, mert…..
Yboy Új! 2010.07.08 02:10:00
Itt a legújabb Yboy :)Megint inkább populárisabb vonalat követi.A véleményeket a cikk alá várom akár pozitiv akár negativ mind kettőnek örülök!Hossz: 01:19:44Bitsűrűség: 192 kbp/sMéret: 109 MBA tracklist:1.DJs From Mars vs. Brooklyn Bounce - Club Bizarre (DJs From…..
Tisztelt Konyhát Használó Hallgatóság(KHH) !Azért mer nem ismerik mi az a tisztaság még lehettek suttyó gecik, belehányhattok a csapba mer nem mind1 hogy csapba szarni vagy szarba csapni.Jó volt a hambi köszönjük a lángososnak, bár várhatott fél órát és lángost adott vóna…..
Én és Gergő barátom keressük a kedd esti emlékeinket és kalandjainkat mert a spáratlan mise bor hatása alatt emlékeink megritkultak, esetenként nincsenek.Kínálunk cserébe másnapos fejet, kellemes szájszagot a kibaszottsok fokhagymáűs füstöltsajtos lángos hatása ként,…..