Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alligator

8 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A híres és hírhedt publicistának a Szűzanya még 2009 Szilveszterének napján egy Pilisben, a Dobogókőnél tett kiránduláson jelent meg. A közíró ezt követően két teljes napon át transzban volt, semmilyen ingerre nem reagált, viszont a „bűn, bűn, bűnös vagyok”…..
Megjelent Tacskó Muki étteremkritikája a nemrég nyílt Biogardens étteremről a www.diningguide.hu címlapján. „A hangulat a felszolgált ételektől még jobban elborult. A pizzatészta nyomtatópapír ízű (famentes, fehér), lehangoló feltétekkel. Az ecetes burgonyasaláta…..
Alligator 2009.12.18 12:03:31
@Styxx: Én meg csak álvegán vagyok, csak ha látják mások is. Iszonyú menő dolog, a budai oldalon már kezdenek tönkre menni a hentesek, a svábhegyi Matchban már tejet sem kapni.
A karácsonyfa alá rendelhető vajúdó Szűz Mária divatja ugyan 2009-re lecsengett, ám számos új ötlettel rukkoltak elő a világ legelmésebb christmas-managerei, hogy az idei Karácsony is emlékezetes lehessen az Ön és családja számára! Tacskó Muki most bevezeti kedves olvasóit a…..
Alligator 2009.12.17 13:30:44
Cégem kis és nagykereskedelemmel foglalkozik. Éves árbevételünk csak Magyarországon megközelíti a 600 Ft-ot. Számos városban van üzletünk, vagy bevásárlóközpontokban kirendeltségünk.

Én, mint a cég ügyvezetője és egyben kereskedelmi igazgatója hatalmas lehetőséget látok ebben az új divatban.
Különösen a bőr alá ültethető futófény, a és az erekben szétáradó hasadóanyagban látok fantáziát.

Tájékoztatom kedves olvasókat és leendő vásárlóinkat, hogy a tegnapi napon exkluzív szerződést kötöttem a gyártó hazai képviseletével, és 7 termék holnaptól megvásárolható üzleteinkben. Olyan is, van a gyártó profiljában, ami a cikkben nem szerepel. Csak nálunk, egyenlőre, amíg nem hamisítják, de a hamis árutól óva intek mindenkit.

Tehát nálunk még karácsony előtt megvásárolhatják az alábbi termékeket:
- Véráramban működö hasadóanyag 20 ml ampulla 7995 Ft
- Bőr alatti futófény 5méter fehér és szines izókkal 8990Ft
- A futófényekre csatlakoztatható villogó tobozok 6db/csomag 3450 Ft
- Izotóp patron a fényekhez 1990 Ft/db
- Bőr alatt elrejthető és robbanó mini petárdák (ÚJ!) 12 db 3985 Ft
- Tetováló készlet (a képen látható, de pengés változat) plusz ajándék szikekészlet és bőrfertőtlenítő folyadék 16990 Ft
- Lenyelhető Whisppet (ÚJ!) ez egy kapszula, ami szétárad a testben így az ember fenyő, oregoni fenyő, vagy erdei fenyő illatot áraszt, valamint 8 féle ismert karácsonyi dalt (választható) zenél, ami a gyomorfalon kereszül hallható, táviránytóval. 1 héten keresztül működik. Ára csupán 29900 Ft, kedvezőbb, mint egy csupasz műfenyő.
Várjuk kedves vásárlóinkat az EURO-MAX boltjainkban.
 bírósági tudósítónktól – I.N. A polgári perrendtartásról szóló 1952. évi III. törvény december 1-én hatályba lépett módosításának megfelelően már sms-ben is benyújthatjuk válókeresetünket a bíróságokon. Az ilyen úton beadott kereset a bíróság…..
Egy amerikai érdekeltségű befektetői csoport pénteken tárgyalásokba kezdett Demszky Gáborral a Margit-sziget esetleges eladásával kapcsolatosan. A konzorciumot képviselő  Hulk Hogan, aki nem mellesleg nagysikerű színész (Muszklimikulás, Külvárosi kommandó) és…..
A fiatal vegán házaspár (vegán az, aki semmilyen állati eredetű ételt nem fogyaszt – a szerk.) a budapesti Mennyei Béke vegetáriánus étterem pincérét bántalmazta súlyosan a hétvégén. A felszolgálót elmondásuk szerint azért kezdték el ütlegelni, mert az két perc…..
 A fetisiszták és egyéb perverzek régi vágyát hallgatta meg az egészségügyi kormányzat, amikor a szopóálarc nevű ruhadarabot felvette a gyógyászati segédeszközök sorába. A szopóálarcot ezentúl 90%-os állami támogatással írhatja fel nőgyógyász, urológus,…..
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
Sok gyászoló Michael Jackson fan nem akarja, nem tudja elhinni, elfogadni, nem tud belenyugodni, hogy kedvencük a pop csillag meghalt. De valójában meghalt-e?Ennek utána jártunk.Michael Jackson a hivatalos hírek szerint 2009 július 26.-án ötvenévesen hunyt el miután Los Angelesben helyi…..
Holtan találták péntek hajnalban Donald kacsát egy rosszhírű kaliforniai motel egyik szobájában, nem messze Michael Jackson neverlandi birtokától. A hír mélyen megrázta és megosztotta a színésztársadalmat és az amerikai lakosságot egyaránt.  A helyi sheriff (ember,…..
- parlamenti tudósítás -Az MDF magára maradt nyers, elutasító véleményével, miután a két nagy parlamenti párt és az SZDSZ egyaránt úgy nyilatkozott, hogy igenis látnak fantáziát a betyármozgalom felélesztésében, illetve a betyársereg falusi turizmusban történő…..
Mindenki látott már csodálatos, szép képeket magazinok címlapján, bomba nőkről, sztárokról, szépségekről. De valóban ilyen szépek-e, rájuk nem hat az idő, a kor? Lerántjuk a leplet!Ennek jártunk utána.Szerencsére baráti körünkben van egy lány, akinek a munkája a Photoshop…..
2008 márciusában hamis drogriadó borzolta a kedélyeket Nagy-Britanniában. Az iskolásokat támadó veszélyről kiderült, hogy kitaláció. Mivel minden pletykának van valami alapja, és hasonló hír ütötte fel fejét néhány hete Budapesten, ezért utána jártunk.Az eredeti hír és…..
Több forrásból is hallható, olvasható volt (Nostredamus, Ezoterikus irodalom) hogy 2012-ben az emberiségre nézve hatalmas dolog fog történni. Ennek jártunk utána.A témával ez ideje már a film írók és készítők is foglalkoznak, számos 2012-ben játszódó katasztrófa film…..
A női nem szinte mindent megtesz a szépségéért, és azért, hogy szép maradjon hosszú ideig. A neves kozmetikai gyártók sima, feszes, üde, fiatalos bőrt ígérnek, fiatalító, ránctalanító krémeikkel, pakolásaikkal. Igazak-e az igéreteik, valóban használnak-e ezek a drága…..
Utána jártunk rovatunkban egy városi legendát (urban legends) vizsgáltunk meg, illetve nemzetközi tudományos vizsgálatok adatait összesítjük és tesszük közzé.A Cola problémakörrel foglalkozunk.Több aggasztó hír és álhír is napvilágra került, ezeket megvizsgáltuk,…..
A negyven év feletti nőket támogató intézkedéscsomagot Szollár Domokos jelentette be a 2009. október 30-án tartott kormányszóvivői tájékoztatón. „Igenis nézzen ki úgy egy negyvenes, ötvenes, vagy akár a hatvanas éveiben járó nő, hogy lepetézzek tőle! Ezen célok…..
Fontos, és évtizedek óta eldöntetlen kérdésnek jártunk utána.Hasznos-e a melltartó, segít-e a női nemnek, egészséges-e, szeretik-e a férfiak, nőiesebb-e mint a csupasz mell, nagyobbnak látszik-e a mell, illetve be lehet-e csapni a férfiakat?Több külföldi tanulmányt vetettünk…..
STARTEzennel elindul a titkok felfedése, minden olyanról, amiről a hivatalos média nem állít igazat, vagy elhallgat, vagy nem is tud.Csapatunk utána jár városi (urban legends), és falusi legendáknak, kideríti az igazságot. Kipróbálja a reklámokban hírdetett csodaszereket, és…..