Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinkpöröly (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kreatív magazin legfrissebb számában megjelent egy interjú Kallós Andrással, a Telenor marketingkommunikációs igazgatójával. Ebben az interjúban a pályájáról, a karrierje indulásáról és természetesen annak legutolsó állomásáról és az azzal járó feladatokról kérdezték…..
A Nike VB-re kihegyezett reklámjára egyik kommentelőnk hívta fel a figyelmet, köszi szépen, borgh egy sörre vendégem, ahogy megnyerjük ezt az afrikai bohóckodást. Szóval a kisfilm lenyűgöző, meg sem merem tippelni mennyibe került, de az árából egy magyar nagyjátékfilm, az…..
Most őszintén, meglep valakit, hogy Jakab bácsi levelesládájában még mindig akadnak remek félrefordítások a Top Gearből?Gondoltam egy merészet hát, és hogy ne aprózzuk el a dolgot, ma három beküldés is kikerül ezügyben, összesen két posztban, 1+2-es elosztásban.P. beküldése…..
Amikor megláttam a tévében az ingatlan.com filmjét, nem tudtam szabadulni a deja vu érzéstől, és akaratlanul is Vatera Vera kalandjai ugrottak be a koncepcióról (ami tekintve, hogy ugyanaz az ügynökség készítette, nem nagy meglepetés). Ez nem feltétlenül baj, hiszen a Vatera…..
Ócska ingyenreklám lenne, ha minden nap írnánk róla, hogy kik fognak versenyezni a március elsején újrainduló sztárpárshow-ban a bőröndnyi készpénz, a világkörüli út és a 65-ös évjáratú Cadillacért, de azt a magaslabdát már nem hagyhatjuk ki, hogy a választások előtt…..
Egy Pannon méretű ügyfél megszerzése alaposan felforgatja egy ügynökség életét, de ennek megfelelően az elvesztése is átrendezi a viszonyokat. A Pannon távozásával az Ogilvynek újra ki kellett találnia magát, amihez először le akarták zárni a pannonos korszakot. Ennek a…..
Pinkpöröly (törölt) 2010.02.06 11:47:05
@marklar_: mit nem értesz az ügynökségi csókákon, tesó?
Attól még hogy ebből él még nem muszáj szeretnie, nem? (lsd a kukások sem serelmesek a szemétbe vagy egy marha-vágóhíd dolgozói sem a beleknek)
Mondjuk pl. azt hogy bármilyen pozitívan állsz hozzá egy új ügyfélkapcsolathoz, bármikor adsz bele apait anyait a meló során, bármennyire vagy felkészült, vagy kreatív a vége úgyis egy kapitális fist-fucking amit az ügyfél rád kényszerít, és a végén kidob mert mindig akad valaki aki 1 Ft-tal olcsóbb. That's it. Most megyek, mert takarodjak anyámba.
Brékingnyúz, kedves olvasóink, a Cool Tv volt oly bűbáj, és megegyezett valahogy a FOX fejeseivel, így csak náluk és csak Önöknek világpremier fennforgása következik be holnap, azaz október 25-én, valamikor 15 és 16 óra között. A Cool Trend című műsorban képernyőre kerül a…..
Pinkpöröly (törölt) 2007.10.24 14:47:09