Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R_G_B

9 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
A blog elköltözött: offtheroad.blog.hu..
Bizonyára sokan hallottak már a sötét anyagról, amely a Világegyetem jelentős részét jelenti. A mibenlétéről már annál kevesebben hallhattak, főleg mert a mai napig nem ismerjük, hogy pontosan miről van szó. A gravitációja és így a tömege viszont közvetetten mérhető és most először az eloszlását is…..
Autópályához közel lehet viszonylag kényelmes életet élni évekig? Igen, lehet, adja válaszul helyettünk is az Elite Park megálmodója, Jákob Zoltán tervező és Székelyhidi Gábor csapata. Az újbudai lakópark első ütemében 2018 harmadik negyedévében 268 lakás találja meg a gazdáját, egy hatalmas, V-…..
Mostanra már több ezer bolygót ismerünk a Naprendszer határain túl, velük kapcsolatos ismereteink viszont erősen korlátozottak. Vannak módszereink a felfedezésükre, meg tudjuk állapítani közelítő méretüket és tömegüket, csillaguktól mért távolságuk alapján pedig becsléseket tehetünk a hőmérsékleti…..
A Naprendszer óriásbolygói a Jupiter és a Szaturnusz is rendelkezik már állandó mesterséges kísérővel. A két műhold, a Juno és a Cassini is poláris pályára állt a közelmúltban, így új perspektívából tudtak felvételeket készíteni bolygójukról. Az alábbiakban az utóbbi hetek leglátványosabb…..
Egy csepeli biciklis, Zoltán küldte nekünk az alábbi szöveget egy bejelentésben, amiben rá is kérdez a Budapest Közútnál, hogy a kerékpáros nyomok ilyenek maradnak-e. ..
Sokan felháborodtak azon a minapi híren, hogy egy BKV busz elsodort egy kerékpárost a Thököly úton. A balesetben a kétkerekűt hajtó fiatalember súlyos sérüléseket szenvedett. De hogy került oda kerékpársáv, amikor az nem is lehetne ott? Nem szeretnénk tisztára mosni a…..
A városban egyre több a biciklitároló, és ez jó. Sok helyen mégsem tudjuk használni, mert arra nem jó. Pedig jót akart, aki lerakta, és jót akart, aki tervezte. Csak a célközönséget felejtették el megkérdezni. Dizájn Center in Budakeszi. ..
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
Ősszel nem lesz, jövő tavasszal pedig várhatóan az utolsó Critical Mass-t rendezik meg a szervezők. Ezzel lezárul a kerékpározás hazai történetének legtöbb vitát kiváltó rendezvénye.A Critical Mass elévülhetetlen érdemeket szerzett a környezet- és emberbarát közlekedés…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Megígérték, felfestették, már a Király utcában is van olyan szakasz, ahol hivatalosan is lehet kerékpározni a BKV buszsávjában. Az áttörésben nagy szerepet játszott a Kerékpárosklub, amely kitartóan lobbizott azért, hogy a megnövekedett biciklifogalom számára megnyissák a…..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Budapesti Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer, a BuBi, ami már az előző önkormányzati ciklusban formálódott, most már biztosan elindul. Szeptember 22-én ünnepélyesen aláírják a rendszer Támogatási Szerződését. Bár az eredeti tervek szerint az idén nyáron már…..