Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evangelion

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos úgy néz ki, a közelgő The Expendables 2 című, überzúzdának induló film, amit minden akciórajongó úgy vár, mint a messiást, Pg-13-as besorolást kap, vagy magyarra fordítva 12-es korhatár karikával fogják vetíteni. Ez annyit tesz, hogy nincs vér, nincsenek leszakadó…..
Sosem csináltunk titkot abból, hogy mennyire utáljuk az Alkonyat franchise-t, meg az egész hájpot körülötte. Most nem mennék bele megint, hogy mit gondolok a vámpírmitológiát megerőszakoló és kiherélő sorozatról, viszont a nyáron bemutatásra kerülő Abduction című…..
Ma két filmet is megtekintettünk a friss kínálatból, egy kiválót és egy kevésbé jól sikerültet. Hogy melyik melyik, azt megtudjátok ha megnézitek a videókat. Az X-men videó eléggé összecsapott lett, ennek az az oka, hogy 15 percen belül kellett beszélnünk, de a duplája is…..
Evangelion 2011.06.07 13:40:28
@Danton01: Azon én is tekeredtem a röhögéstől a moziban, tényleg nagyon jó film lett
Ezt a filmet már sokan ajánlották, és nem véletlenül. Alapjába véve talán nem is lenne annyira szörnyű, de a rengeteg röhejes ötletnek hála a készítőknek még azt is sikerült elrontani, ami egyébként nem lett volna totális csőd. Jó szórakozást!..
Evangelion 2011.05.11 23:45:06
Bizony, ma lett három éves a blog!Mindenekelőtt hatalmas köszönet mindenkinek, aki követi a blogot, aki kommentben leírja a véleményét, aki filmeket ajánl és mindenkinek, aki egyéb módon támogatja a munkánkat! Hiszen mi azért csináljuk ezt az egészet, hogy Ti, nézők jól…..
Február 18-án a TV2 műsora olyan szinten járatta le magát, hogy attól még én is kínosan éreztem magam. A téma Christopher Nolan 2012 nyarára várt (általunk meg pláne nagyon várt) Batman-filmje, a trilógia záró darabja, a The Dark Knight Rises. Sok pletyka röppent már fel -…..
...Justin Bieber is megérkezett! A fiatal pop-icon (...böeee...) számára az elődeihez hasonlóan megalkottak egy 3D-s koncertfilmként reklámozott másfél órás önajnározást. Hogy mennyire lehet ez jó film, azt remekül példázza, hogy az Imdb-n több, mint ötezer szavazatból 1.2…..
Evangelion 2011.02.18 10:17:13
Az év egyik legjobban várt filmje... Ez ütni fog! ..
Evangelion 2011.02.11 23:17:11
Az első rész sem volt remekmű, de műfaján belül máig viszonyítási pontnak számít. Semmi szükség nem volt rá, hogy készüljön második rész, így természetesen két évre rá megcsinálták. Jó szórakozást!..
Evangelion 2011.02.07 09:38:55
@Jigsawwasright: @Swarm: Én is elég erős gyomorral, és idegzettel rendelkezem, de ennél a könyvnél nekem majdnem elszakadt a cérna, főleg amit Bethanyvel a volt szerelmével tett
Újabb túlélő horror került bemutatásra, az Arachnid, mely egymaga kenterbe veri az összes hasonló förmedvényt, hiszen ezen még kínunkban sem tudunk röhögni.Jó szórakozást a videóhoz! ..
Evangelion 2010.11.16 19:35:25
@hellboi: akkor onnan volt ismerős kösz az infót
Íme a befejező része minden idők egyik legrosszabb filmjének.  ..
Evangelion 2010.11.07 09:49:11
@Ghodha: Azért nem annyira rossz
A negyedik évad a vártnál sokkal hosszabra nyúlt, ami nem csoda, tekintve, hogy számos egyéb dolgot is beiktattunk (pl.: Kérdezz-Felelek, Filmelemzők Oscarja), de sikerült elérkezni a végéhez.Szokásunkhoz híven a díjátadóval kezdjük az évadzárást. Ezúttal könnyű dolgunk volt,…..
Íme a negyedik évad utolsó videója, melynek tárgya az amúgy sem túlságosan emlékezetes Oviapu második része. Az elődhöz képest sokkal gyengébb, önmagában nézve pedig borzasztóan kínos. Jó szórakozást! ..
Sziasztok!A The Roller Blade Seven harmadik videójának holnap fogok nekiállni, valószínűleg hétvégén kerül fel a blogra. BlackSheep is elkezdett már foglalkozni a saját alanyával, de, hogy mikorra készül el vele, az még kérdéses.A napokban nem kevés időt rászántam arra, hogy…..
Evangelion 2010.09.23 21:42:33
@zecske:

Nem tudom neked mi a jó film, de a Kick ass(Ha/ver) sztem az egyik legalapabb film 2010-ben. Ha nem értesz hozzá, akkor minek okoskodsz?
Bár már a negyedik évad vége felé járunk, de még becsúszott egy igazi csemege is hozzánk. A The Roller Blade Seven című rémálomról még sokat fogok beszélni, úgyhogy mindenki vegyen egy nagy levegőt, és készüljön fel, mert ez még csak a bemelegítés! ..
Evangelion 2010.09.15 08:17:51
Lecsekkoltuk Nimrod Antal hollywood-i áttörését, mely műfaján belül igazi mestermű. ..
Ez a játék rövid idő alatt olyannyira felkúrja az ember agyát, hogy muszáj volt bemutatnom. A videó java része improvizáció, és az egész egyben, vágás nélkül lett felvéve, úgyhogy az esetleges hibákért elnézést. ..
Minek írjak ide bármit is??? Úgyis mindent elmondunk a videóban! :) ..
A már régen beígért videó elkészült, és kiborulósabb lett, mint valaha! Annál a résznél pedig, ahol a jó poénra tértem ki, muszáj voltam saját kezűleg beírni a feliratot, mert az eredeti lecsúszott a képről. Szóval az ezért néz ki ilyen hülyén.    ..
Újabb gyerekkori kedvenc, ezúttal nem Sorter kommentárjával, de továbbra is rengeteg fight-al a főszerepben. Jó szórakozást!  ..
Úgy gondoltam, én is benevezek a versenyre, így elkészítettem a The Punisher című játék bemutatóját, melyet az időkorlát miatt két részbe szedve láthattok. Jó szórakozást hozzá! ..
Kicsit tovább tartott, mint gondoltam (pedig olyan nagyon sok munkám nem volt benne), de végül sikerült felrakni a tíz számomra legijesztőbb filmről szóló listát. Ebben az esetben volt eddig a legnehezebb eldönteni, hogy mi legyen az első, a második helyezett tényleg csak egy alig…..
Evangelion 2010.05.03 18:44:57
Evangelion 2010.05.03 19:47:12
@thermo-nukleáris csatacickany: A könyv tényleg jobb, de sztem a filmet is nagyon eltalálták, nem tudom hogy sikerült e volna jobban vászonra vinni. Az viszont tény hogy a könyv sokkal részletesebb, és jobban megismeri az ember a szereplők lelkét.