Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzuTi

60 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirschner Doki beszámolóját olvashatjátok: Két éve gyúrjuk az R8-at közúton és versenypályán. Az elmúlt 40.000 km alatt az autó nemhogy öregedett, hanem kifejezetten fickós lett. Ezt mutatja az eredeti állapotában slick gumin futott pannóniaringes legjobb köre, mely akkor 2:02,9 volt. Ez főleg…..
2019. 07. 08-án, tehát holnap koradélután újra tiszteletét teszi a ROTAC mezőnye a Hungaroringen, így egy erős mezőny alakult ki a Magyar Time Attack versenyén. Utoljára áprilisban volt versenyünk, tekintsünk vissza egy kicsit, hogy milyen eredmények születtek: Az Open kategóriában Szalai Szabi…..
Hosszú volt a tél, rég tudósítottunk már a Magyar Time Attack versenyeiről. Viszont ahogy stabilan 15 fok körül van az időjárás, a pilóták kigurulnak a célgépekkel és elkezdődik az autós szezon. Idén is Ostffyasszonyfán tartottuk az első versenyünket, ahol amikor mi odamegyünk, minden alkalommal…..
Toyota Hungarian Toyota blog 2019.02.07 13:37:23
Kedves Olvasó! Ezennel elindítjuk a Hungarian Toyota blog-ot, ahol az itthoni toyotás közösség programjaival, utcai és versenyautók bemutatásával foglalkozunk majd. Igyekszünk hírekkel szolgálni a nagyobb eseményekről, versenyzők eredményeiről is. Többek között belső kamerás videókkal és olyan…..
Kifejezetten jó hangulatban zártuk az első versenyt a Pannónia-Ringen és mindenki várta az I. Hungaroring kupát. Mivel a mezőny nagy részének könnyebben elérhető a mogyoródi pálya, ezért ide szinte mindenki eljön. Most sem volt ez másképp, 45 mindenre elszánt versenyző készült megdönteni az eddigi…..
Hosszú volt a tél, sokan vártuk már az első Time Attack futamot a Pannónia-Ringen. Szokásához hűen az időjárás ismét a kegyeibe fogadott, mivel 18 fok és napsütés várt április 3-án Ostffyasszonyfán. Páran korábban már voltak lent tesztelni és komoly időkre lehetett számítani. Az Open…..
Régen írtam utoljára a Celicáról, de mivel hamarosan kezdődik a 2018-as Magyar Time Attack szezon, ezért gondoltam, hogy előveszem a tollamat és faggatózom egy kicsit. Mindenki készülődik ezért egy kis szavazásra invitállak meg benneteket ebben a posztban, úgyhogy jól figyeljetek! Nekem a tavalyi év…..
Régen írtam már a kocsiról és történt egy, s más, úgyhogy eljött az ideje egy jó kis beszámolónak. Az első Hungaroringes Time Attack verseny ugye kimaradt, de a második futamon debütált az átépített Celica egy 1:58-as köridővel. Ugye az előző posztban már megírtam, hogy akkor maradtunk a padon mért…..
Sűrű az idei Time Attack szezon. Havonta legalább egy verseny van és senki sem kíméli a technikát még a nyári időszakban sem. Folyamatosan épülnek a kocsik, és egyre jobb köridőkkel kápráztatják el a sofőrök a versenyekre kilátogató nézőket, szurkolókat. Második versenyünk szintén a Hungaroringen…..
Utoljára januárban írtam a pirosról, azóta elég sok minden történt. A tavalyi Time Attack szezon után úgy döntöttem, hogy kicsit belehúzunk az építésbe. Szinte darabokra lett szedve a kocsi, és teljesen az alapjairól épül újjá Antal Zoliéknál. Előre is elnézést kérek, de ez hosszú…..
Ki gondolta volna április elején, hogy 19-én szakadni fog a hó a Hungaroringen! De nem izgultunk, lefoglaltuk a pályát az idei első versenyre, tehát ha a fene fenét eszik is, mi akkor is elindítjuk a Magyar Time Attack szezont napsütésben, benzingőzben! 53 versenyző jött, hogy megtalálja a…..
Sziasztok! Nem is tudom mással kezdeni eme írásomat, csak azzal, hogy hosszú ez a tél, nem autóbuziknak való, akik tavasztól őszig csak a tapadást keresik, úgyhogy nagyon várjuk a tavaszt. Rég volt az utolsó verseny, a sok benzinvérű már nem tud mit kezdeni magával. Mindenkinek viszket a valaga,…..
Sziasztok! Először is azzal kezdeném, hogy majdnem másfél év telt el azóta, hogy írtam volna a saját kocsim építéséről, de ennek több oka is van. Az egyikről tavaly készítettem egy posztot, amiben részletesen leírtam, hogy ki és hogyan tolt ki velem, ami miatt buktam a 2015-ös Time Attack…..
SzuTi 2017.01.09 21:43:21
@Onizuka: Szia!

Milyen kocsival mész? Utcai kocsival nem javaslom én sem a rázóköveket, ott nem a tizedekért mész, mindenesetre a menetstabilizátort jobb kikapcsolni, ha időt is szeretnél menni, mert akkor nem szól bele folyton a kigyorsításoknál és az autó fenekét is engedi egy kicsit mozogni.
Újabb futamához érkeztünk a Magyar Time Attack versenysorozatának. 51 nevező állt fel a Hungaroring aszfaltcsíkjára augusztus 19-én a Hungaroringen. Most már sokadik alkalommal a Bridgestone által szervezett nyílt nap után rendezzük versenyünket, ami nem kis látványosság az autózás szerelmeseinek.…..
Akinek ismerős a cím, vagy hallotta már ezt a mondatot autóbuzi haverjától, az most áldozzon az életéből pár percet erre az egyedülálló kezdeményezésre, ami a Fóti Gyermekvárosban élő gyermekeket támogatja!   A tulajdonos, Zsolt, régóta szerelmese az autósportnak, és…..
A Time Attack War után a 3. Hungaroringes versenyünkkel folytattuk a szezont. A nyári szabadságolások ellenére 57 nevező jött el aznap, hogy megmutassa tudásának legjavát. Elképesztő hőségben kezdtük az eseményt, ennek ellenére az Open Pitlane nagyon sokáig tele volt. Időnként…..
Hungaroringes versenyünk után kiéhezve várta mindenki az idei első Pannónia-Ringes versenyünket a Time Attack War-t. Hogy miért is ez lett a verseny neve, ennek az az oka, hogy Németh Andrissal, közös szervezésben…..
A sikeresen lezajlott évadnyitó versenyünk után epekedve vártuk az újabb napot, ahol a Magyar Time Attack teljes mezőnye ismét csatába indul. Csata ez az elemekkel, az köridőkkel, technikai problémákkal, de legfőképp egymással. Mivel versenyünk nem állórajtos test-test elleni…..
Sokan vártuk az év első versenyét a Magyar Time Attack bajnokságában. Az eddigi legtöbb nevezővel, az általam kedvelt legjobb lebonyolításban zajlott a nap. Ideális, 24 fokos, napos, tipikus autózós időnk volt. Kívánni sem lehet jobbat. Remek tapadás érhető el az ilyen napokon,…..
Régóta nem jelentkeztünk érdemben a Magyar Time Attack versenyeiről. Sokak nagy örömére bejelenthetem, hogy a szezonnyitó versenyünket most szombaton 16:00-tól tartjuk a Hungaroringen, nevezés 13:00-tól. Előtte röviden pótolnám elmaradásomat a a tavalyi szezon utolsó versenyének…..
Hatalmas mákom volt a Pannónia Ringen, hogy tudtam értékelhető mért kört menni, így nem maradtam le a Magyar Time Attack 2014-es évi pontversenyében. Vártam az utolsó Hungaroringes versenyt, és ahogy hallottam, az ellenfelek is nagyon készültek. Karotta másik szívótorokkal…..
29 nevezővel vártuk a 2014-es II. Pannónia Ring Super Lap Kupát, ahol az időjárás is a mi oldalunkon állt. Kifejezetten autós idő volt reggeltől. 8:00-tól érkeztek a versenyzők, ki lábon, ki trélerrel. Külön érdekesség, hogy egyre többen készülnek profi coach-okkal, mint…..
Folytatva utolsó posztomat, végre sikerült 95 %-osra beprogramozni a Celicát és a Garrett 3071-es turbó 1.3 bar-on egy jó programmal működött. Nem mondanám, hogy hatalmas a különbség a kisebb GT2871 eshez képest, de mintha nyomatékosabb lenne most a kocsi. Ezzel kapcsolatban egy…..
Hungaroring Hungaroring után. Így megy ez a 2014-es Time Attack szezon, de ennek mindenki örül, hiszen alapvetően nagyon kevés lehetősége van a földi halandónak ilyen jól szervezett körülmények között ugyanazon az aszfaltcsíkon száguldoznia, ahol az F1 és a WTCC mezőnye is…..
Kicsit el voltam tűnve az utóbbi időben a blog írással, de nyár van, és kicsit bele is fáradtam a folyamatos rohangálásba, amivel ez az egész jár. Az utolsó bejelentkezésem óta két verseny ment le a Hungaroringen, és most Pannóniaringre készülünk. De hogy ne szaladjak ennyire…..