Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoleebara

12 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy katona meséi 8 2016.11.09 10:49:32
A fájdalom lassan érkezett. Szinte észrevétlenül, de mégsem váratlanul, már régi ismerősként köszönt vissza. Tudta, hogy jönni fog. Öreg barátok voltak már ketten. Megszokta. Volt idő mikor meglepő lett volna, de 37 évesen már számított rá. Mindig megérkezett, néha hamarabb, néha kicsit késve, de…..
Kapott egy rendes, másfélperces előzetest Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May közös, új sorozata, a Grand Tour, amit az Amazon mutat majd be november 18-án. A Top Gear egykori műsorvezető triója a fenti videó alapján pontosan ugyanazt fogja csinálni, amit eddig, amivel semmi probléma…..
zoleebara 2016.10.08 06:26:46
@Nbl: Pont ez szól az autókról. Csak nem abban a stílusban, mint a több ezer másik.
1995 nyara, sikeres érettségi után utaztam fel ismét Szentendrére, immár a felvételi beszélgetésre. Nagyjából tudva mennyi pontom van, azt pedig csak sejtve ez mennyit fog majd érni. Vonattal előbb irány Budapest majd HÉV-vel tovább. A beszélgetések az akkori főiskola művelődési otthonában, az…..
  Szép élet a katona élet, csak van egy két rossz dolog benne. Az egyik ilyen a futás. Mint, ahogy a hozzáértük mondják, a Honvédségnél azért kell futni, hogy várjunk és azért kell várni, hogy futhassunk. Én soha nem szerettem futni, nem is voltam valami jó futó. Inkább a csoportok végén szoktam…..
A dátum 1995 január, készülök az érettségire, na, jó csak készülgetek. Komoly beruházások árán megvásároltam a Felsőoktatási felvételi tájékoztatót. Igen akkoriban még csak könyvformájában adták ki. Lapozgatom és keresem azokat a lehetőségeket, amik megfelelnének nekem. Kezdeni kéne valamit…..
Egy katona meséi 2016.09.28 20:23:34
Ma van a Tűzszerészek napja, ebből az alkalomból kérlek titeket fogadjátok szeretettel a hortobágyi balesetben elhunyt bajtársaink emlékére íródott verset. Az alkotó szintén tűzszerészként szolgál még mindig. Ő kért meg, hogy versét tegyem ki az oldalra.   Verőfényes nyári nap…..
Semmi okom nem volt arra, hogy katona legyek. Egyetlen rokonom se választotta ezt a szakmát. Azt sem tudtam mit csinál a mai világban egy katona. Kis gyerekkoromban néha láttam őket átvonulni a falun, még az ősöreg PSZH-kal, de semmi nem ragadott meg benne. Aztán szép lassan végzős gimnazistaként,…..
A Fargo az utóbbi évek egyik legjobban sikerült antológia sorozata, aminek mindkét évadában komolyabb sztárok nyújtottak parádés alakítást. Az első Martin Freeman és Billy Bob Thorton miatt marad leginkább emlékezetes, a másodikban nagyszerűen játszott Kirsten Dunst és Patrick Wilson is. A készítők…..
zoleebara 2016.05.24 10:47:07
@sans paraben: Úgy néz ki, feladták
Újra ITT A STAR WARS láz! Még egy hónap az új részig, de már most elfogytak elővételben a világon az első hétre a jegyek! Ez bizony óriási kasszasikert igér 2015-re, és úgy néz ki a Disney bátor húzása, hogy felélessze a sorozatot sikerülni fog. Gyakorlatilag pont ma szinte…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
zoleebara 2015.10.20 11:01:09
@minden luk: Azért a 31 éves Király Viktort le tinicsávózni.
Ezen a hétvégén, május 23-án indul útjára Svédországból az év egyik legfergetegesebb luxusralija. A versenyzők között ismét feltűnnek hírességek. Ezúttal Lewis Hamilton, Dolph Lundgren, David Hasselhoff jelenléte, emeli még ennek a különleges eseménynek a fényét. „Hoff” már rutinos résztvevőnek…..
Tehát katonának jelentkeztem. Nem voltam igazán sportos már akkor sem, de elkezdtem a felkészülést. Akkor még olyan követelmény szintek voltak, hogy 12 perc alatt kellett futni legalább 2550 métert és a szokásos fekvőtámasz, felülés kombó. A falu határában futottam, a kilométer…..
Akkor folytassuk. Sokat gondolkodtam a választáson. Na olyan sokat azért nem. Igazából semmi nem jött be. Viszont nem tudom ki emlékszik az Angyalbőrben sorozatra? Illetva a Top Gun magazinra? Na ez a két dolog vitt engem a "rossz" útra. Az újságot, ha csak tudtam megvettem a sorozatot…..
Induljuk. Honnan? Hová? Nem számít mert nem akarok elérni sehova. De talán még is. Sokat gondolkodtam mit kezdjek 19 évvel. Sok emlék gyűlt össze. Olyan dolgok amik akkor természetesnek tüntek, vagy annak próbálták egyesek feltüntetni. A történetek nem időrendi sorrendben…..
Hagyománnyá vált, hogy minden év végén írok egy kis listát (12 hónap - 12 film) azokról a mozikról, amiket várok és biztosan megnézek majd a következő évben. Idén sincs ez másként. Ti melyik alkotást várjátok 2015-ben? Frissült 2016. 05. 16...
zoleebara 2014.12.31 18:12:48
Jeles nap a mai: épp 70 éve, 1944. augusztus 1-jén született a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, ifjúkorunk kedvenc akciófilmjeinek producere, Andy Vajna, a Rambo-trilógia, a Terminátor 3, és egy seregnyi másik Stallone- és Schwarzenegger-mozifilm producere.…..
Alaposan felkavarta az állóvizet a kerékpáros incidenst megörökítő felvétel, számtalan hozzászólás érkezett a témában. Abban nem sikerült megegyezni, hogy a gyalogos átkelőhelyen szabad-e vagy sem kerékpározni. Maradjunk a kerékpár témánál, és a zebra után jöjjön most a…..
Július elsején a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható a Top Gear Live, a népszerű tévéműsoron alapuló autós show. Ráadásul rögtön két előadás is lesz aznap, egyik délután hatkor, másik este fél 10-kor kezdődik. A show látványos mutatványaival, szuper-verda…..
zoleebara 2014.04.09 15:12:36
Nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy szabad-e szélesvászonra filmet csinálni egy rajzfilmből vagy egy videojátékból (könyvekből készült filmek szándékosan nem szerepelnek most). Szerintünk igen, ha jól van kivitelezve. Összegyűjtöttünk néhányat. Simpson…..
"Mulligan, te állat, a sajátjaidra lövetsz!" Bazi Joe-nak nincs jó napja, balról Patton, jobbról a németek, és ráadásul még a tüzérek is félrecéloznak. Egy újabb nehéz nap a fronton, Franciaországban, amit csak humorral lehet túlélni. Rengeteg hősies film készült a második…..
Movie Tank TOP20 Időutazós Filmek 2014.03.09 19:00:16
Az időutazás a science fiction egyik legnépszerűbb témája, számos, ezen zsáner tárházát bővítő mozgóképpel találkozhattunk már, akadtak köztük kiváló darabok, és kevésbé emlékezetes alkotások is. Annak ellenére, hogy más zsánerekhez képest ebben könnyebben lehet…..
zoleebara 2014.03.10 14:09:46
VV Aurelio belóbálta, VV Alexandra markolászta egy kicsit. Mármint mindenki saját magának. Jó szórakozást!..
December 31.-én kapta naiv ügyfél az értesítést a CIB-től, hogy egyenlege -52,7 milló forintra változott: a kép önmagáért beszél. most megyünk bíróságra.... ..
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Én természetesen a műegyetmistákra gyanakszom. Nem csak a poén stílusa és a helyszín miatt ugrott be a BME, de az alábbi "felháborodott hangú" levél miatt is, ami pár napja landolt a postaládámban a fenti képpel együtt (nagyításért kattintsatok rá, úgy elolvashatók a feliratok…..
zoleebara 2013.11.06 08:16:04