Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Evoé (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FérjBlog porrongy 2010.10.01 09:40:00
átalakult a poronty blog. átköltözött a díványra. ezzel új folyamat vette kezdetét, aminek sokan nagyon nem örülnek, én meg annál jobban. végre értelmes, normális és érdekes cikkek vannak, objektívek is, én kiérzem belőle a jószándékot és az odafordulást. ez annál is…..
Gondolataim,álmaim A múltam 2010.03.31 22:15:25
Ezen a reggelen nagyon furcsa álmom volt abból a szempontból,hogy rólam szólt.Ilyen is ritkán fordul elő,de az ,hogy a vétkeimet veszik elő olyan még nem volt.Hát van bűnöm gyerekkoromban sokat bántottam az állatokat,macskákat,bogarakat.Szétnyomkodtam őket,vagy szétszedtem a…..
Az én világom Töltött csirke 2010.02.28 17:32:00
A töltött csirkének minden családban hagyománya van, mindenhol más-más ízesítéssel készítik.Hozzávalók:·         1 kg körüli egész csirke·         15 dkg…..
Életem vicces pillanatai 2010.01.11 18:57:33
Kismaroson a kisvonattal utazni akartunk egy megállót,kiváncsiságból.Apu,nővérem,féltesó és én.Arra a Morgó patak csörgedezik,és nagyon kevesen járnak arra.A kalauz csodálkozva nézett ránk mit akarunk mi arra felé?Még a jegyet is vissza adta ki se lyukasztotta…..
Evoé (törölt) 2010.02.21 18:12:05
A barátommal kettecskén éppen el voltunk foglalva a szobámban.A dolgok kellős közepén anyám berikoltott az ajtón át:"Nem mentek dugványozni a kertbe?!"Mire a barátom:"De mennénk csak ott mindenki előtt csinálni...!?"..
Clean Out The Closet murphi 2010.02.02 15:39:00
Akkor lőttem volna fejbe magam, amikor kitaláltam, hogy nem csak magamnak írok blogot... akkor... :D és amikor ne adj isten írnék, akkor meg pont idejön... hogy a fene vinné már el... nem mintha róla akartal volna írni, de bazmeg...írni akartam... ő meg pontidejön, mörfi meg bassza…..
Ugyanaz az aranyszínű belső és azok a lények vettek körbe.Mintha sorozatos zaklatásnak lennék kitéve.nem akarták,hogy megint megszökjek,ezért átlátszófalú vitrint építettek nekem és ott voltam végig.Vizsgáltak engem hogyan viselkedem és mit csinálok.Mindenféle helyzeteket…..
*MINDEN NAPRA:1 MONDATBAN IS;  2 "NE FÉLJ!" ÉS "ÉN VAGYOK!" IGE,       3 FORDÍTÁSBANhttp://www.garainyh.hu  ***  http://utmutato.blog.hu ***  http://www.garainyh.hu/utmutato- Szerda [2010.01.27.]…..
Evoé (törölt) 2010.01.28 10:43:14
@bealina: Ismerem ,és szeretem ezeket az igéket ,de sajnos már odáig értünk ,mikor a lelkeket szennyezik.Pedig szerethetnénk is egymást ,még emlékszem gyermekkoromra ,fájt a társaimtól való elválás ,ez volt az odaadás ,ma látom már ,és azt is hol válik fásultá a lélek .
autózz! Péntek este találkozunk! 2010.01.24 21:16:00
Ilyen kevés idő sem telt még el két blogtalálkozó között, mint most, mert múlt szombaton volt egy off topicban, csendben szervezett kocsmázás a Ráday utcában, de mivel ott a kemény mag sem tudta teljes létszámban képviseltetni magát, ezért kiköveteltek páran egy újabb…..
Evoé (törölt) 2010.01.27 18:19:31
@SilentSound: Indán ,és nagyon sajnálom ,de ha gyógyulok ott leszek.
Gondolataim,álmaim Lélek és test 2010.01.17 16:08:41
Különös álom szállt rám.Az ágyam királyi szövetekkel volt letakarva,az eleje feljebb,a vége lejjebb volt.Éreztem valami abroncs szorítja a fejemet,amit lerángattam és az ágyam végéhez raktam.Fehér színű volt és kerek,lapos.Éreztem nem a testemben vagyok,de éreztem a testemet…..
Gondolataim,álmaim Hitetlenség 2010.01.17 16:30:41
Szombati nap volt és elmentem apámhoz látogatóba.A féltesómnál aludtam egy éjszakát.Hiába a másik hely varázsa,akkor is rosszat álmodtam.Felébredtem éjjel,hogy ki menjek.Amikor visszajöttem rossz érzés kerített hatalmába,mintha valami baj lenne.Lefeküdtem és hirtelen csapott le…..
Gondolataim,álmaim Kérdés 2010.01.18 22:07:51
Délután betegen,kómáztam a buszon ami hazafelé hozott.Behunytam a szemem és egy kép jelent meg előttem.Három keresztet láttam,mészkőből faragott széles kereszteket,rájuk volt faragva három lator is.Az egyik kereszt félig volt a földbe verve,a másik negyedig,a harmadik ötödig.Az…..
Keveset aludtam és reggel látomások kínoztak.Utálom őket,de ők jönnek maguktól.A Földön kívül találtam magam és gyönyörködtem az óceánok kékjében.Hirtelen egy idegenűrhajó bukkant fel.Olyan dárdára,vagy rájára hasonló alakja volt.Széles és hegyes forma,furcsa…..
Nem tudom miért álmodok idegen városokkal,és olyan növényekkel amiket soha nem láttam,pedig imádom a biológiát és rengeteg növényt és állatot ismerek.Amikor bele álmodom magam egy városba,folyóval kezdődik amiből árad az élet.Növények és állatok kavarognak a szemem előtt…..
Evoé (törölt) 2010.01.23 16:26:26
 A szemünk a szívünk tükre, visszatükrözi bánatunk. De fényt borít éjjelünkre, benne mindent megláthatunk. Mindent, mit egymásnak adtunk, s ami megmaradt még nekünk. Mindent, mit egymástól kaptunk, az egész életünk. A szívemmel látlak téged, a szívemmel emlékezem. A…..
Evoé (törölt) 2010.01.20 20:33:12
 Hegyes fogakkal mard az ajkam, Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam, Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak. Harapj, harapj, vagy én haraplak.Ha nem gyötörsz, én meggyötörlek, Csak szép játék vagy, összetörlek, Fényét veszem nagy, szép szemednek. - Ó nem tudom. Nagyon…..
Evoé (törölt) 2010.01.20 20:20:30
"...a béke és a bizalom erőt adna nektek!"Az aggályoskodás és gyötrődés, a kételkedés és bizalmatlanság mindig gyöngeségre vall. Mire megyünk azzal, hogy ha csontig soványodunk a tépelődésben? Visz valamire a sok töprengés? Mindezzel csak alkalmatlanná tesszük…..
aki vagy... ...valami ilyesmi... 2010.01.06 21:11:00
Én vagyok az, aki melletted ül az iskolában. Én vagyok az, aki egy kicsit dagi. Én vagyok az, akit azért gúnyolnak, mert kicsi. Én vagyok az, akit folyton piszkálnak, mert bolondulok a számítógépekért. Én vagyok az, aki egy kicsit tájszólással beszél. Én vagyok az, aki a…..
Evoé (törölt) 2010.01.09 00:11:58
Először is meg kellene értenem a férfiak működését, ez ma leesett, tegnap közöltem Szeretővel, kikészültem, nem megyek, kész, becsmérlőnek, hánytorgatónak és sértőnek éreztem, ahogy hozzámszólt.Később írtam sms-t, miért bánt még maga is?? Tényleg így éreztem, nem…..
Evoé (törölt) 2009.12.19 22:49:49
Azt hiszem Lenkának igaza van. Ha megpróbálod, h minden kis faszságon, sőt a nagyobb, nehezen elviselhető dolgokon is vidáman átugrasz, semmi sem tud megbántani. Ez viszont -egyenlőre- az én életemben csak utópia, mert -próbáltam többször is, Most is próbálom- de nagyon nehéz,…..
 A szelíd válasz elfordítja a dühöt, a fájdalmat okozó szó azonban haragra ingerel(Péld 15:1). A neveltetésünk miatt némelyikünk talán alapvetően nem szelíd természetű. Ráadásul a körülöttünk élő emberek is pont arra bíztathatnak, hogy ne legyünk szelídek,…..
Továbbra is áldjátok azokat, akik üldöznek titeket (Róma 12:14). Hogyan fogadhatjuk meg Pálnak a buzdítását?Jézus ezt mondta a követőinek: „szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket” (Máté 5:44; Luk 6:27, 28). Tehát…..
    Már hónapok óta nem találom a számomra legmegfelelőbb munkahelyet. Keresgélek, naponta nézem át a hirdetéseket, de semmi.  Egy hónappal ezelőtt rátaláltam még is egy olyan hirdetésre, amiről rögtön tudtam, hogy nagyon szeretném. Fogyatékos Személyek…..