Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haifisch

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyenek lennének a Trónok harca nemesi házainak címerpajzsai, ha amerikai focisták mezein virítanának? Ilyen pöpecek. (via behance.net) ..
haifisch 2012.07.16 10:02:01
Slash, a Guns 'n' Roses egykori gitárosa az egyik legfaszább arc a rockbizniszben, arról nem is beszélve, mennyire király gitáros ugye, de ez a Lángoló gitárok asztala, Minket inkább az érdekel, hogy Saul Hudson (Slash leánykori neve) megkapja a neki régóta kijáró csillagot a…..
Az Aerosmith frontembere kétévadnyi zsűrizés után otthagyja az American Idolt, így a Foxnak keríteni kell valakit Jennifer Lopez és a 11. évadot taposó Randy Jackson mellé, írja a The Wrap. Tyler szerényen csak egy szexcentrikus Végzetes vonzerő-utalással indokolta távozását:…..
haifisch 2012.07.16 09:41:25
Biztos sok fiatalnak megfordult már a fejében, hogy vajon mit művelnének a nagyszülei, ha mondjuk elvinnék őket egy Skrillex-buliba (vagy tetszőlegesen akármilyen fiatalos zenei koncertre). A Fine Bros Productions most ezt megtette helyettünk és idős embereket ültetett a képernyő…..
Szia Tibi, Talán emlékszel még rám, korábban már írtam pár bejegyzést (Horgász, 3nevű ember ...) Sajnos eddig nem nagyon volt időm, a haverok se nagyon értek rá, de most itt van két újabb, remélem ez is tetszeni fog. /Kibaszottul tetszik, szavannai hiénaként ugattam…..
Már többször is említettük itt a Lángoló Gitárokon, hogy március 26-án jön a Relapse című új Ministry-lemez, ami lehet, hogy az utolsó lesz, lehet nem, majd Al Jourgensen főnök eldönti, aki egyszer már feloszlatta a zenekart, most meg mégis itt van. A lényeg, hogy van friss…..
haifisch 2012.03.26 09:39:05
A Tankcsapda az idei évet nem zenével, hanem azzal indította, hogy majdnem húsz év után gitárost cserélt. Ennek eredményeként Molnár "Cseresznye" Levente helyett most már Sidlovics "Sidi" Gábor, egykori Zanzibár-gitáros zenél a debreceni trióban. A…..
haifisch 2012.03.26 09:37:50
@Transylvanianmixedgrill: LOL, a 'csapda sohasem a molyirtószagú, alföldipapucsos bölcsészekhez szólt.
Rengetegen kérték számon rajtam az utóbbi napokban személyes és elektronikus vonalon egyaránt azt a nemet, amit Mészáros János Elek produkciójára adtam. A kedves agrármérnök mackót mindenki következetesen parasztembernek nevezi: "Olyan szépen énekelt az a parasztember! Hát…..
haifisch 2012.03.23 09:55:56
Lángoló Gitárok Piece of shit 2010.08.30 09:02:00
Iron Maiden – The Final Frontier (EMI) Remélem, hozzám hasonlóan sokan utálják azokat a lemezkritikákat, amelyekben a szerző egyenként végigmegy a dalokon, és lelkesen sorolja, hogy melyik szóló jó, hol van király dallam, és hol üt rafináltan a dobos. Következzék tehát…..
haifisch 2010.09.01 16:54:46
@nausea: :D

Daliás idők mikor lesz?
A Guns N' Roses négy év után lépett fel múlt héten angol földön, de a visszatérést önmagához méltó módon prezentálta. Axl Rose és zenekara pénteken a Reading Festivalon, vasárnap pedig a Leeds Festivalon lépett fel. Előbbin egy órát késett, de mivel a nagyszínpados…..
The Gipsy Way címmel különleges single-t ad ki az Ektomorf a fesztiválszezonra. Igazából ez a legutóbbi lemez, a What Doesn't Kill Me... fesztiválverziójához jár, de külön is lehet majd kapni. A kislemezen az Alice In Chains We Die Young-ja, a Soundgarden Rusty Cage-e, valamint egy…..
haifisch 2010.07.09 11:52:22
Faragó Ricsi az egyetlen Port Elizabethben, aki készül a szombati bronzmérkőzésre. Még a büfések is csak a kedvéért nyitottak ki. ..
haifisch 2010.07.09 11:50:33
G-Play: Gengszter korszak Rovatunk e heti főszereplője egy igazi muzikális Minótaurusz, mely jó tizennégy éve tört elő az MSat televízió szürreális rezervátumából. Ha a Bolondóra c. műsor jóvoltából nem lennénk tisztában a két rímfaragó kilétével, vélhetően a legvadabb…..
A Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins elmondta, hogy 2011-ben biztosan kijön majd a zenekar hetedik nagylemeze. Már most teljes erővel dolgoznak rajta, Dave Grohl gitáros-énekesnek van vagy 15 dalra elegendő ötlete, amikből párat már feldemóztak, van amit kétszer is. Hawkins szerint…..
haifisch 2010.05.04 10:52:15
@Passenger: Foo, de jó volt anno a Szigeten a koncert! ;)
Múltkor már adtunk egy linket a Nudedragons fellépéséről, most viszont itt egy profin rögzített videó is róla. Aki nem tudná, a Nudedragons a Soundgardent takarja, akik 13 év után álltak össze újra, és ez volt az első, titkos fellépésük Seattle-ben, a Showboxban. A buli hírét…..
Soho Party: Gyere és táncolj Vajon ki volt a 90-es évek azon slágergyárosa, akit a kedves olvasó elsőként taszított volna egy black metalos faipari tanulókkal teli verembe? Borítékolható, hogy Kozsó áll a toplista élén, ám akadt valaki, aki legalább annyira megérdemelten…..
 Ismét csak Nikki Sixx a sztorifelelős.A texasi Dallasban a Bronco Bowlban játszottunk. Koncert előtt egy szőke meg egy barna csaj jelent meg a backstage-ben; kijelentették, hogy dugni akarnak a zenekar tagjaival. Már nem emlékszem, hogy Vince vagy én, de egyikünk előállt a nagy…..
haifisch 2010.04.22 10:26:15
@Niksim: Jaj, az a Nirvana-könyv nagyon jó!
Nekem megvan, de annyira tömény és olyan sok benne az információ, hogy csak nagyon lassan lehet vele haladni.
Az az Everett True (micsoda neve van! :)) írta, aki Kurt jóbarátja volt és állandóan velük lógott, egészen a kezdetektől a sajnálatos végkifejletig.
Sokmindenre választ ad egyébként a könyv, még ha - ahogy említetted is - nagyon elfogult hangnemben íródott is.
Pl. a franc sem gondolta, hogy Kurt híres akart lenni, nem csak sodródott az árral. Nyomta, csinálta, akarta, szomjazta az elismerést.
„Egy a törvény, győz a Jobbik!”, így biztat Fenyő Miklós. Máté Pétert idézni is alig merjük, annyira rasszista. Vona Gáborék igazi pártindulója pedig egy földalatti zene. Hozzájuk képest (szent)atyai kékeresre vágyó ministránsfiú az összes magyar nemzeti…..
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Szerda éjfél körül, valószínűleg szívelégtelenségben, meghalt Peter Steele, a Type O Negative énekes-basszusgitárosa. Először egy pletyka indult el Mistress Juliya Twitter-oldaláról, akivel állítólag Kenny Hickey, a zenekar gitárosa közölte a hírt, ezt Brandon Geist, a…..
Melyik a jobb, újjáalakítani egy zenekart, amelyik régen sok pénzt hozott, vagy benne maradni egy másikban, ami jelenleg is fix pénzt hoz? Scott Weiland egyértelműen az előbbi mellett döntött, vagy talán rákényszerítették a döntésre. A Velvet Revolver ütőképes rockzenekar volt,…..
Vajon elgondolkodott-e bárki is azon, hogy a Levy T, OG Duck és Real Action által alkotott popzenei Bermuda-háromszög miért pont a Hip Hop Boyz nevet vette fel karrierje kezdetén? Hiszen a Hegyekbe fönn vagy a Megbántottak című klasszikusokat figyelembe véve a Rajcsúrozó Rumcájsz…..
Pár napja látott napvilágot a hír, miszerint a legendás Alien-sorozat nem csak, hogy feltámad hamvaiból, de egyenesen 3D-ben fog pompázni és borzongatni a vásznon. A mögöttünk álló pár hónap csak az Avatarról és a 3D-s technológia áttöréséről szólt, s ennek elismerése az a…..
Eddig is lehetett tudni, hogy Eric Avery basszusgitáros és a Jane's Addiction többi tagja között valami nincs rendben, de most hivatalos lett a hír: Avery kilépett a zenekarból. Arról viszont még mindig nincs információ, hogy a már készülő új nagylemezen ki veszi át ezt a posztot,…..
A miskolci Kocsonya fesztiválon már megszokott jégszobrok mellett idén 11 db 2 méter magas műanyag gitárt is kiállítottak a Szinva-teraszon. Az új street art gitárok - hasonlóan a Budapesten évekkel ezelőtt megjelent Cow parade teheneihez - egyedi alkotások, a festésükre…..
haifisch 2010.02.24 09:55:54
haifisch 2010.02.24 10:16:33
@2 tojásos: Igaz szavak ezek. De azért ismerd be, vannak köztük szépen sikerült példányok. Ráadásul egy stratocasterre mindig öröm ránézni.
haifisch 2010.02.24 11:00:52
@chilii: Na, ez a demagógia.