Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hepqaat

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik pénteki híradóban volt egy szép mondat, miszerint "A budapestiek lassan megtanulnak együttélni a sztrájkkal." És valóban: a fizika és az anatómia törvényeit meghazudtolva helyet szorítunk a pótlóbuszon az n+19-ik utasnak is (ahol n = a busz…..
Az előző bejegyzésemben két kedd reggeli megfigyelésről írtam. A láncolat folytatódott a következő kedden. Hármas metró, 7:50 körül. Gál Tibor: WEB programozás-a súlytott: 1,5 méter magasról harmincas férfi kezéből a lábamon landolt. (Ami - lévén egy 632 oldalas könyvről…..
Ma reggel, nyolc körül egy középkorú nőnél láttam Karinthy Mártontól az Ördöggörcsöt.Egy héttel ezelőtt pedig, reggel fél nyolc körül egy huszas éveiben járó lánynál Csáth Gézától A varázsló halála c. elbeszéléskötetet. (Valószínűleg egy 1964-es Szépirodalmi…..
Ma reggel a metrón huszonéves, erősen kialvatlan, karikás szemű nő fekete bőrdzsekiben Martina Cole A szatír című rettenetes thrillerét olvasta merev arckifejezéssel. (A borító  nem volt a köteten.)Reggel nyolckor már úgy a felénél tartott - én a helyében az éjjel inkább…..