Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semi3admin

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy utolsó pillantás a kék színű Suzuki Ignis speciálra, amint elgurul melletünk. Újabb két ember hagyta el a Semmelwei kollégium 3. szintjét. A volánnál Szklenár "köcsög-kapitány" Csaba ült, míg az anyósülésen Horváth "mindigÚjpest" Gergely kuporgott.…..
jó reggelt mindenkinek!Sikeresen túl vagyunk egy előszilveszteri beavatáson, vagyis reméljük, hogy ez az éjszaka folyamán megtörtént.A három kedves "lakótárs" együtt ült egy asztalnál, mikor egy hibás teleport alkalmatosság miatt  mélyen…..
 FIGYELEM!!!  FIGYELEM!!!  FIGYELEM!!!  FIGYELEM!!!  FIGYELEM!!!A Dunaújváros Főiskola új szakot indít! Party Állat (BSc) ALAPSZAKParty Animal BSc Az alapszakon szerezhető végzettségi szint és a szakképzettség oklevélben…..
Sziasztok! ha már itt a karácsony és mindenki várhatóan bejglit majszolva nézi mindenki a televíziónak nevezett találmányt, ajánlom figyelmetekbe a SPANOK című költemény teljes verzióját: http://www.spanokfilm.atw.hu/ várhatóan egy fél bejglire lesz csak elég, de ha még tejet…..
Majd a nagyfilm is látható lesz.Addig türelem......
jó reggelt mindenkineksikeresen túl vagyunk a gazdász balekság beavatásán, vagyis remélem hogy ez az éjszaka folyamán megtörtént. kedves deli dávid barátommal ültünk egy asztalnál, jobbomon pedig a 2008/2009-es gazdász major domus foglalt helyet. volt ott minden mi szem szájnak…..
FIGYELEM!!! CSAK ITTAS ÁLLAPOTBAN PRÓBÁLHATÓ KI!!Megfelelő alkohol elfogyasztása után, (ez legyen kb. 6-7 sör) megfelelő helyen,(jelen esetben kollégiumi fürdőszoba) próbáljunk ki egy kísérletet:Kezdjük úgy, hogy megfelelő pozícióban készüljünk bélsarunk kiengedésére,…..
Légyszíves nézzétek meg jútúbon is!! :) csak így nő a nézettség!!..
Az online parasztok korát éljük. Rájuk nem hat a gazdasági válság. Életük egyszerű, aratnak, vetnek, alszanak, és a farmot szépítik. Népszerű parasztkodásuk határtalan boldogsággal tölti el őket. Ahogy a vetés beérik, eufórikus öröm lesz úrrá rajtuk. Egyszerű…..
A szerkesztőcsapatnak üzenem a meghívókat elküldtem a fészbúk-os emicímek alapján, most már tessék írogatni majd! ..