Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MissPoppy

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén téltől végre tilos sózni a járdákat. Ez azért örömteli elsősorban, mert az utóbbi években nagy problémát okozott a városban élő állatoknak, mivel a só szétmarta a talpukat. A fás szárú növények is károsodtak benne, az olvadás utáni hólével keveredve meg további…..
MissPoppy 2010.12.29 12:16:01
Ez az a rendelet, ami szerint közúton lehet sózni.

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A0800346.KOR

„Belterületi közterületen - a közúti forgalom számára igénybe vett terület (úttest) kivételével - a síkosság-mentesítésre 2010. szeptember 1-jétől olyan anyag használható, amely a közterületen vagy annak közvetlen környezetében lévő fás szárú növény egészségét nem veszélyezteti. Közterület burkolatának építésénél és felújításánál a fás szárú növény töve körül legalább 2,25 m² víz- és légáteresztő felületet kell hagyni.”

www.holovizio.hu/hu/hirek+1/szeptember+ota+tilos+a+sozas+1.html

Kérdés, hogy a villamosmegálló annak számít-e.
A tavasszal járó eufóriában megírtuk itt, hogy a nagypolitikai nyomortól valamennyire függetlenül Budapesten az utóbbi pár évben kialakult egy meglehetősen vidám és élhető közeg, amelyben fiatal magyar emberek már nem azzal foglalkoznak, hogy hogyan határolódjanak el a helytől,…..
Régi barátunk, a feltöltőkártyás csalás örök sláger. Tudják, amikor jön a hívás a mobilszolgáltatótól, hogy Ön váratlanul marha nagy összeget nyert. Pár perce érkezett az Index ügyeleti postaládájába az alanti levél, a nagy klasszikus jól ismert dallamaival. Hallgassa…..
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..