Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtibee

14 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar Opera Opera 60 2019.04.09 15:42:28
Nem káprázik a szemünk, az Opera tényleg kihagyta az 59-es verziót, és rögtön a 60-asra ugrott. Külsőre a legfontosabb változás a felhasználói felület sokadik újratervezése. Ezúttal a teljes minimalizmus irányába indultak el a különféle elemek szegélyeinek eltüntetésével. Mottójuk, hogy a böngésző…..
Készítettem az új S9-esemmel egy szuperlassított (720 p / 960 fps) felvételt a mai havazásról. Néhány évvel ezelőtt egy ilyen felvételért még milliókat kellett volna kicsengetni, most meg egy mezei mobil tudja, eszméletlen... Remélem, még lesz alkalmam hasonló szépségeket lőni! Addig is:…..
Magyar Opera Opera R2 2018.04.24 19:15:57
Jön az R2, bármi is legyen az. Holnap délelőtt tíztől élőben lehet követni a hivatalos bejelentést. Megérkezett Az R2 (Reborn 2?) egy funkciócsomag, ami egy új mobil böngészőt, egy Flow nevű szinkronizációs szolgáltatást és egy új keresőt takar. Az Opera Touch a cég új mobilos böngészője, ami…..
mtibee 2018.05.10 15:52:21
Az utóbbi hetekben eléggé megosztott volt a figyelmem, úgyhogy sok minden kimaradt. Egy hete jelent meg például a böngésző új verziója, ami most nem tartalmaz látványos újdonságokat. A tartalomblokkoló új mintaillesztő algoritmussal dolgozik, aminek hatására még gyorsabban végzi a dolgát. 15…..
A 49-es verzió leglátványosabb újítása a képernyőkép szerkesztő felület. A képernyőkép elkészítése után nemcsak alakzatokat, hanem emojikat és szelfiket is illeszthetünk a képre. Egy-egy részlet bekarikázása vagy nyíllal megjelölése hasznos lehet. A szelfizést majd az idő eldönti. Kevesebb…..
Erősen bemutatkozó jellegű kiadás, de talán most már kicsit felpörögnek a fejlesztések. Várható újdonságok Tovább fejlődött a mértékegység átváltó. Újabb mértékegységeket és Unicode szimbólumokat adtak hozzá a felismerhető listához. Javítottak valamicskét az ikonok láthatóságán a sötét téma…..
Egy ideje foglalkoztat a dolog, hogy hozzá kéne nyúlni a dizájnhoz. Bár a mostani nekem nagyon tetszik, de van vele egy komoly probléma. A menü manuálisan van összeállítva a forráskódban, aminek két következménye van. Az egyik, hogy túl merev, macerás átalakítani, új kategóriákat bevezetni. A másik,…..
mtibee 2017.01.30 15:11:03
Főbb újdonságok Natív Chromecast támogatás O12-ből ismerős link kijelölés (fel-le: másolás, balra-jobbra: kijelölés) Könyvjelző exportálás HTML-be További újdonságok A címsáv ki lesz okosítva olyan módon, hogy ha egy gyakran látogatott weblap címét kezdjük el begépelni, akkor már a…..
mtibee 2016.11.27 16:36:48
computerworld.hu/computerworld/vege-a-kalozkodasnak-az-opera-bongeszo-szurni-keszul-az-illegalis-helyeket.html

Ha ezt meglépik, elbúcsúzhatnak a maradék felhasználóik úgy felétől...
A béta csatornára átkerült fejlesztések RSS olvasó (Elég kezdetleges még, de működik.) Chromecast támogítás (Telepíteni kell hozzá a hivatalos bővítményt.) Gyorshívó ajánlatok (Ki lehet kapcsolni a kezdőlap beállításainál.) A videónézegető néhány apró fejlesztése Az energiatakarékos üzemmód…..
Főbb újdonságok Az energiatakarékos üzemmód buborékja kapott némi fejlesztést. Mostantól a hátralévő akksi időt is mutatja. A böngésző a gyakran látogatott oldalakt felkínálja a gyorshívóban. (A gyorshívó beállításai között ki lehet kapcsolni.) További újdonságok Megújulnak a böngésző…..
Főbb újdonságok A kezdőlap beállítási paneljében ki lehet kapcsolni a gyorshívó + gombját. További újdonságok Végre az összes belső lap dizájnja le lett cserélve. A Bővítmények letöltése menüpont beköltözött a Bővítmények almenübe Jelenleg még láthatatlan fejlesztések A beígért nagy…..
Főbb újdonságok A címsáv előnézeti képeinél mostantól a leggyakrabban látogatott oldalak jelennek meg, ahogy az eredetileg is tervezve volt. A Mac-es felhasználóknak implementálták az operációs rendszer natív megosztás funkcióját egy gomb formájában az…..
mtibee blogja Napi agyrohasztás 2013.01.20 06:40:00
Ninja Flex. Elég minimál, ugyanakkor hatásos. Letisztult és magával ragadó...
mtibee blogja Breaking News 2013.01.16 06:25:00
Semmi. ..
Gyakran előfordul, hogy mehetnékem van innen, de egy helyben ülni, és kattintgatni sokkal egyszerűbb, mint mozogni. Tehát ahelyett, hogy repülőre ülnék, inkább megnyitom az airpano.comot. Virtuálisan utazni több szempontból is jobb, mint a valóságban: egyrészt olcsó, másrészt kényelmes, nem…..
Tegnap tejfölöset ettem, ma nem megyek sehova. :)..
mtibee blogja Napi agyrohasztás 2013.01.13 09:33:00
A mai agyrohasztó weboldalhoz hozzá sem tudok szólni. Egy klasszikus feldolgozása modern formában, parodizálva. Mégiscsak hozzá tudtam. (Ez sajnos nem írja ki, hogy mennyi ideig bírod nézni, pedig kíváncsi lennék rá.)..
mtibee blogja Breaking News 2013.01.10 06:12:00
A mai napomat a CNN is közvetítette: ..
mtibee blogja Gangnam Guy játék 2013.01.09 06:36:00
Akinek még nincs tele a hócipője a Gangnam style-lal, Windows 8-on is élvezheti a fantasztikus koreográfiát a már ismert ritmusra. Az összes feladat annyi, hogy pénzt, vagy virágot kell gyűjteni pontokért cserébe, miközben el kell kerülni a banánhéjakat, és a szarhalmokat. Rendkívül szórakoztató…..
Juventust ugye már senki nem hallgat, mert nincs - ha-ha, de azzal sincs mindenki kibékülve, ha ugyanazt a 10 számot kell hallgatni egész nap, és még közbe is szólnak. Erre találták ki a netes rádiókat, zenei szolgáltatásokat. Elsőként a Groovesharkra találtam rá évekkel ezelőtt, ezen megtalálhatók…..
mtibee blogja Kommentár nélkül 2013.01.07 11:01:37
mtibee blogja Napi agyrohasztás 2013.01.06 09:37:00
Vasárnaponként posztolni fogok egy-egy agyrohasztó weboldalt, hátha valaki nem ivott eleget előző nap. (Én se szoktam, azért nézegetek ilyen oldalakat. Egyébként tök jó, ez még azt is kiírja, hogy mennyi ideig bírod nézni.)..