Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahaélmények

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haszontalan gondolat        A büfé kérdése egy iskolában fontos lehet. Egy általános iskolában…    Így húsz évesen nem kell engedélyt kérnünk, hogy kimehessünk a boltba bármelyik szünetben és azt vehessünk magunknak, amit csak szeretnénk,…..
ahaélmények 2009.11.17 08:58:45
Kispofák Kormos Szabina - Büfé 2009.11.11 10:06:19
Büfé  Amikor az első nap beléptem az iskolába, automatikusan a büfét kerestem, de az automatákon kívül nem találtam semmit se. Egyből eszembe jutott a volt iskolám. Az iskola pont, hogy kész lett iskolakezdésre, egy évig jártam oda ez idő alatt három büfét is…..
Kispofák Molnár Ilma - Büfé 2009.11.11 10:08:09
Büfé pro és contra       Véleményem szerint az olyan intézményekben, mint iskola, múzeum, színház, kórhát kéne legyen büfé. Általában van is.Furcsállom, hogy a Minervában nincs, mégpedig azért, mert ez az épület nem csak iskola, de a Jezsuita Rend…..
Teljességgel lényegtelen, hogy a Minerva rendelkezik-e büfével vagy sem.    Az órák emberi időpontban indulnak: 8 órától,néhol 12:40 a kezdési időpont.Tehát mindenkinek van lehetősége megreggelizni avagy ebédelni. A büfék repertoárja amúgy is kimerül az…..
Automata forradalomKezdetben szörnyen zavart, hogy nincsen büfé az iskolában. Konkrétan az első nap éhen maradtam, éppen emiatt… ugyanis nem voltam tisztában vele, mint újonnan érkező, hogy érdemes kihasználni azt a sok útba eső boltot a Blahától a Horánszky utcáig. Büfé…..
Kispofák Banna - Büfé 2009.11.08 20:22:00
Milyen megfontolásból nincs BÜFÉ a Minervában?          Az átlagember, miután lefutotta a szükséges tiszteletköröket az új iskolában, munkahelyen, rögtön elkezdi keresni a Büfét, illetve a dohányzót… Mióta világ a világ, a tanintézmények rendelkeznek büfével.…..
Kispofák Szlama Henrietta - Büfé 2009.11.08 22:59:00
Van-nincs büfé   Őszintén szólva egészen a mai napig fel sem tűnt az iskolai büfé hiánya. A földszinten lévő automaták szinte teljesen kiszolgálják a felmerülő igényeimet és még csak nem is fintorognak, ha ötforintonként fizetem ki a mosogatólére emlékeztető…..