Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaBCiCa

64 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar internetnet egyik stabil mételye, az Ingatlanbazar.com/ingatlandepo.com még mindig küldözgeti a fizetési felszólításokat, igaz, mostanában már professzionális fantomtartozásbehajtókkal. A legfrissebb fejlemény a céggel kapcsolatban, hogy a Fővárosi Bíróság áprilisban…..
Októberben is nyereményjátékkal vár az MKbaby!  Keressük a 'Láthatatlan pelust'!  Hogy egy kicsit érdekesebb legyen a játék, októberi ingyen pelenkánkért egy fotóval lehet versenybe szállni!  Most, hogy megérkezett a hideg idő és el kell takarni a gyönyörű…..
Folytatódik az MKbaby nyereményjátéka!  Nyerj egy pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt :) Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen ingyen, hanem még választási lehetőséget is…..
Folytatódik az MKbaby nyereményjátéka! (kiegészítve részletes játékszabályzattal)  Nyerj egy pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt :) Decemberig minden hónapban felajánlunk a nyertesnek nem csak egy nagyszerű pelenkát vagy pelenkázási kiegészítőt teljesen…..
"Sziasztok! Ő a legújabb cicánk: Menyus. Nagyon játékos cica, és folyton keresi az ember társaságát. Egy percre sem lehet egyedül hagyni. :-) A képek fürdés után készültek de még így is tiszta kormos. Megnézte az üstöt aulról... :D Ha valakinek van vörös…..
"Sziasztok! Szeretnék nektek két videót mutatni Botiról és Lexyről. Boti a 9 hónapos kisfiam, Lexy pedig 3-4 hónapos kiskutyus, akit ideiglenesen fogadtunk be, míg el nem költözik az új gazdájához. :) Nagyon szeretik egymást, játszanak, birkóznak és együtt fedezik fel az…..
Pesszimistább becslések szerint 500 optimistább becslések szerint is 200 év kell egy pelenka lebomlásához. Egy kisbaba a pelenkáskor végéig (kb. 3 éves koráig) közel 7000 pelenkát használ el. Ez körülbelül egy tonna hulladéknak felel meg. A pelenkáskorú kisgyerekek a lakosság…..
"Sziasztok!Biztos sok havas képet fogtok kapni kutyusokról, de kíváncsi vagyok, hány cica merészkedik a pocakig érő hidegizébe! :D Itt van Zorro, aki hatalmas bundájának köszönhetően simán belefekszik a friss hóba és még élvezi is! Persze utána idebent olvadnak le a kis…..
"Gondolom, nagyon sok kiscicás levelet kaptok, de azért nézzétek meg őket is! Elképesztően puha, édes szőrpamacsok ők, akik 3 hetesen élvezik az újdonság varázsát, amit a napsütés és a fű jelent. Az anyucica minden kicsike neszre nagyon figyelt, de azért hagyta, hogy a…..
Betöltötte az egy évet, itt az idő az ivartalanításra. Lassan 6 kg lesz, pedig tényleg nem adok neki több kaját, mint a többieknek!!!! :D       De a többiek sem maradhatnak ki!    Borzos MorciÍrisz:       Monty elcsente a macimat és…..
Legalábbis mi még sosem láttunk ennél édesebb lekecskézett kisbárányt. Hát Önök?..
Segítsenek rajtunk! Nem tudjuk eldönteni, hogy az alábbi videó, amin egy totyogós gyerek egy kismacskával verekszik cuki vagy inkább ijesztő. A gyerek hatalmasakat nevet, a macska viszont folyamatosan a baba fejére támad. Ön szerint cuki? ..
Szegény kiscica nagyon betojik a plüsskutyától, ezért hosszasan tipródik a gazdi védelmező ölében, hogy aztán 00:58-nál egy félelmetes rányávogással próbálja megoldani a helyeztet...
Subba Subba szív iWiW: Tüzes pasi 2009.10.30 12:00:00
Vááááááááálogatáááááááááááááááááááááááás! - Tüzes Pasi- Jobbra dől- Jesus- Ott lóg az orrod előtt, de nem veszed észre, kommentelsz- Te is- Heti fotosop művész- Heti fotosop művész II.- Heti fotosop művész III.- Heti kép rekord 702 darabbal!-…..
Írisznek újra voltak kicsinyei, de nemrég sort kerítettünk az ivartalanításra. Gyönyörűek voltak megint, egy picur velünk is maradt.     Zorro lett a neve.             Itt még a nyári melegben kiterülve:     Tömörgyönyör!!!  …..
amcsika the only one skype 2009.09.27 13:30:59
ma beszéltem anyucival skype-on! megmutattam neki az új pulcsimat!! még az ujja ugyan hiányzik, de így is nagyon szuper!      ilyen ügyesen nézek a kamerába!   puszi klára nagynéninek!! :)   //van még kép, csak kattints valamelyikre!//..
karácsony elteltével mást nem is tudok csinálni, csak aludni! azt senki nem mondta, hogy ez ennyire fárasztó!! utazni, szimatolni, verekedni, csomagolni, rosszalkodni, ajándékozni, fújkodni, főzni, fát állítani.... stbstbhát én teljesen kinyúltam! akkor most elmesélem, mi is…..
Sáfrány Elizabeth szőre már szépen visszanőtt:                                       Úgy gondolom,…..
                                      Állatok milliói szenvednek szerte a világon az emberi kegyetlenség és brutalitás miatt. A szőrmeipar ezrével szedi áldozatait, hogy kielégítse…..