Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nobody.mc

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polír Nagy tigris 2010.06.25 08:20:00
Március legnagyobb gegját az amúgy meglehetősen sótlan Angela Merkel, német kancellárina lőtte el. A csődközeli helyzetbe került Görögország válságból való kirántását uniós segítség helyett néhány égei-tengeri sziget értékesítésével látta megvalósíthatónak. Sajnos…..
Polír Ász fordulat 2010.06.15 07:57:00
Első pillantásra azt hittem valami elírás történhetett, amikor azt olvastam ma, hogy Warvasovszky Tihamért, volt MSZP-s országgyűlési képviselőt, Székesfehérvár szocialista, villamosmérnök polgármesterét jelöli a Fidesz az Állami Számvevőszék alelnöki posztjára.…..
Polír Literaturha 2010.03.24 09:07:00
Kampány indul az olvasásért - ez már eleve rosszul hangzik, pedig a helyzet még ennél is rosszabb. Némi realitásérzék birtokában sosem álmodtam népszerű és populáris magyar irodalomról, de most már láthatjuk eljövetelét és még Közép-Kelet Európára is kikacsintgattunk,…..
Eddig rossz volt, most jó lesz - eljő a kánaán az oktatásba. Azt mondjuk még nem tudjuk, hogy honnét és azt sem, hogy pontosan ki fogja finanszírozni. De hát ez annyira nem is lényeges. Amíg a nagyok, ott fent, elsakkoznak erről, mi nézzük meg, hogy zajlik ez a mindennapokban, a…..
Polír Politikát az egyetemekre! 2009.11.19 08:11:00
Amikor középiskolában az egyetemi éveimet tervezgettem, két meghatározó attitűd jelent meg fantazmagóriáimban: a lányok és a szellemi szabadság - akarom mondani, a szellemi nyitottság, a tenni akarás, és a fiatalos hevület. Meggyőződésem volt, hogy füstös kis kocsmákban…..
Polír Adj egy pacsit! 2009.11.11 11:11:00
- Szevasz Lacikám!- Szevasz Lajos, mivan veled?- Á, semmi. Most jöttem haza Kubából, erre látom, hogy már megint balhézik ez az Ibolya a rádiók miatt.- Kubából? Szidjátok itt a komcsikat, és kimész Kubába? Tudod nálunk gazdasági válság van, meg figyelni kell itten az ügyeket,…..