Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gulb

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Grand Tour első adását nézve végig az az érzésem volt, hogy ezt már láttam valahol, majd az, hogy ezt már nagyon sokszor láttam valahol, és ezen az sem változtatott, hogy három vendéget, Armie Hammert, Jeremy Rennert és Carol Vordermant csak azért igazoltak le az első adásba, és “nyírták ki”…..
gulb 2016.11.29 09:29:18
@sixx: Dec 4 utan vagy, hogy lesz elerheto az amazon Huba is.www.youtube.com/shared?ci=0SDMjBVYF6A
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Kapott egy rendes, másfélperces előzetest Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May közös, új sorozata, a Grand Tour, amit az Amazon mutat majd be november 18-án. A Top Gear egykori műsorvezető triója a fenti videó alapján pontosan ugyanazt fogja csinálni, amit eddig, amivel semmi probléma…..
gulb 2016.10.08 10:22:31
@Bluemotion: Nalam mar aktiv az elofizetes;) alig varom a 18.at!;)
  Az egyirányú forgalommal szembe kerékpározás engedélyezése heves ellenzést váltott ki a gépkocsivezetőkből az év elején. Néhány napja megnyílt az első budapesti belvárosi utca, ahol alkalmazták a KRESZ adta új lehetőséget. Beszólásokat viszont még kierőletni sem…..
gulb 2010.04.25 10:25:42
@feketehun: Ha a bringasokat is buntetnek a szabalyok be nem tartasai miatt en mar boldog lennek.. Mert igy most minden bringas azt csinal mond amit akar. De ha egy bicikliutas szakaszon az uton talalna a rendro es kapasbol egy 100eFt os csekket kapna tobbet nem ulne fel vagy kurvara gondolkodna.
gulb 2010.04.25 10:29:12
@antihjsb: Sajnos teljesen igaz ez a zebras dolgot. Minap engedem at a gyalogos es egy autos a sorbol kivagott en meg ranyitottam az ajtot volt szivbaj reszerol... uvoltott, hogy mit muvelek mondom megmentettelek 10ev bortontol banyek.. megnyugodott..Sok NYEu. kozlekedes utan megtanultam zebra gyalogos=fek elengedes. Nalunk nem veszik komolyan a bunteteseket ilyen teren se, mert erre figyelni kellene nem eleg bemerni a 60kmtablanal 80al meno autokat.
Pedig moralt biztos jobban javitana ilyen es hasonlo szabalyok betartasat is bunteto rendorseg.
gulb 2010.04.25 19:48:23
@nedudáljparaszt: Szerintem az a baj, hogy egy biciklis lehet nem tud egymagaba nagy kart okozni de idegeket rombolni azt viszont nagyon tud. Utanna meg, hogy az autos okoz balesetet aki elotte egy binyos miatt lett teljesen ideg soha nem fogjuk megtudni.
Komolyabban kellene venni a kreszt nekik is es persze az autosoknak is.
A gyógykendershopok robbanásszerű burjánzását végre a South Park is feldolgozta. Cartman teljesen kiakad, hogy a környék egyetlen KFC-je helyén már csak füvet árulnak. Randynek azonban csak receptre akarnak eladni, így kénytelen valami gyorsan kialakuló betegség után nézni. Az…..
  A többsávos körforgalom jobb, mint az intelligenciateszt. Azonnal megmutatja, ki a hülye. Vélemények az azonos című írásunkról...
gulb 2010.03.31 09:48:49
@will: Ne viccelj mar azokat meg kene allitani es fel kene jelenteni stb stb.. jobban megeri ha lezerrel 30as tablak arnyekabol meregetnek...

Aztan senkit nem erdekel,hogy az emberek 90%nem tud kozlekedni de gyorshajtas az fontos..
Mostanában számos panasz látott napvilágot az Artisjus tevékenységével kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, hogy a Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesületet a Bünti blog ítélőtáblája elé idézzük. A vád: haszonszerzésből elkövetett rosszhiszeműség. Az egyenlő esélyek…..
gulb 2010.03.24 15:41:42
@Silent Bob: nah csak nem a video es filmeseket vedo masik egyesulet emberkeje vagy?:)
De ami igaz az igaz.. mondjuk a zene szamok se lesznek ripsz ropsz legalisak.. mert ugye az artisjuss magyar es egy Gaga nem fog penzt kapni kishazanktol mert cdre irtad a zenejet..
gulb 2010.03.24 15:44:34
@atomic bomberman: ellenem a birosagon elbuktak.. nem tudtak bizonyitani a vadat.. sott..

Csak visszafele oket nem tudod mivel perelni mert torvenyi hatteret megteremtettek hozza. Mas kerdes, hogy szarul..
gulb 2010.03.24 15:49:13
@Azreel: Azert birosag elott nem mondja ki, hogy igen ezzel legalis a letoltes. Legalabbis az en ugyembe nem merte.
Az MTV szerint az ORTT 2006-os ajánlása szerint jártak el, amikor a pártokat bemutató interjúsorozatukban külön adásban biztosítottak lehetőséget a Fidesz és a KDNP számára. Az MSZP szerint viszont mivel a két párt közös listán szerepel, nem jár nekik két lehetőség. Nyakó…..
Ébredezik a tuningshow, buffog a basszus, szivárognak befelé a lányok. Erősen reggeli még a hangulat, bár az igazi freakek már 9 előtt sorban álltak, várva a bebocsátást. A kiállítók még az utolsó simításokkal foglalatoskodnak, törölgetik a krómfelniket. A megnyerhető matt…..
Mai posztunk beküldője azt kérte, ne is írjam ki a nevét. Két olyan balesetét meséli el, amikben nem ő volt a hibás, mégis végül ő szívta meg és talán ezek az események is közrejátszottak abban, hogy azóta egy másik országban él, mert elege lett az imádott anyaföldből.…..
Megdőlni látszik a legenda, ami szerint az OMV atomra terrorizálja a kutasait, akik emiatt nem merik vizezni a benzint. Márton robogója még karácsonykor fulladt le egy OMV-tankolás után. Szervize szerint "erősen vizes" volt a 95-ös benzin, ám panaszára sem a magyar, sem…..
gulb 2010.03.11 17:30:42
@Dövan: Nem vagyok auto szerelo csak egy autojat szereto tulaj:) nem tudom sorry.. tipus fuggo gondok lehetnek..
gulb 2010.03.11 17:34:07
@Rekspa: Ilyen nem 0 erteket mutato kutat en visszarakom es bemegyek szolni hogy mielott valami ellenorzo szervnek szollok zarjak le azt a kutfejet.
Szegeden futottam bele es az is OMW volt de ott csak 3ft volt a kijelzon.
gulb 2010.03.11 17:36:54
@Expurgatio: Minden esetben en is ezt tapasztaltam. Amig benyas kocsim volt addig azzal most pedig a diesellel.. szoval szanalmas csak tudnam pontosan az okat:) mert biztos nem az alpesi levego teszi:)
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
gulb 2010.03.11 13:20:17
@VRbagoly: Nem az ugy kapcsan de arra senki nem gondol, hogy a cella informacio nem az embert hanem a telefont hatarozza meg?? Oda adom a telomat egy cimbinek aki elkovet valamit majd visszahozza es akkor az en voltam??? ezt ki veszi ben? csak az a birosag akinek erre nem hivjak fel a figyelmet.. Masik az, hogy mennyi ideig is orzik meg a mobil szolgaltatok a cella informaciokat?
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
gulb 2010.03.09 15:55:26
@Tzl: En soha nem fizetnem ki.. tobb a szerzodes modositasi dij mint amit most 2ev alatt meg beszivhatnal. Ha megvan a penzed keress neki jobb konstrukciot mint amennyiert neked adtak a kocsira es kamatoztasd..DE NE KOLTSD EL akkor nem lehetsz bajba
gulb 2010.03.09 16:24:04
@Tzl: Havonta mennyi frankot kellene fizetni? 350CHF? Ha 10Ftot dragul a frank akkor 3500ft-al fizetsz tobbet. Ha 35eFt a lezaras akkor 10honap ilyen torlesztot birsz el.. ezeket en igy szamolgatnam.
Jo befektetes?:) arra nem tudok tanacsot adni sorry.
gulb 2010.03.10 16:15:17
@Nancsi: Nem is kell milliardos tetel eleg havi 100millios deviza forgalom es mar adnak jobb arfolyamot.. Persze nem a parasztbacsinak aki egy skodat fizet frankba:) ( en is azt teszem )
De nem furcsa senkinek, hogy most hogy 180on stabilizalodni latszik a frank megszuntetik ezeket a hiteleket? Ezek az opcios elore lekotott arakon vett es most igen dragan vasarolja a lakossag ezeket a frankokat.. majd szepen relaizalodik a haszon es a frank visszakullog a 160 155kore. Aztan majd adnak ujra frank hitelt, de nehogy mar ok fizessenek arfolyam nyereseget nekunk. Olyan vilagot azert meg nem elunk..
A Variety írta meg ma, hogy bekövetkezik az, amit már régen lehetett sejteni: a Fox a nyolcadik nap után, azaz akkor, amikor a sorozat érvényes szerződése lejár a csatornával, nem kér többet Jack Bauer kalandjaiból. Ennyi volt, kérem szépen, Jack minden lehetséges ellenséget…..
Belsőség Csúnya gazdagok! 2010.02.03 11:34:00
  Egy 30 milliós ház után 75 ezret kellett volna fizetni. Egy félmilliós Saab vagyonadója: 61 ezer. Vélemények azonos című írásunkról...
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
Kérem szépen, ezt is megértük: egy nappal, azaz nem egészen 24 órával az amerikai premier után, 2010 március 15-én az HBO Magyarországon is műsorra tűzi a The Pacific - A hős alakulat című minisorozat első részét. Olyan már volt, hogy példásan hamar ideért egy-egy sorozat új…..
Belsőség Apa (baba)kocsit hajt 2010.01.07 13:39:00
Hóban, az úttesten. Az sonline híre szerint megúszta egy rendőri figyelmeztetéssel a felelőtlen szülő, kétségkívül nem helyes dolog a nyakig érő takonyban tolni a gyerkőcöt az autók között. De! Aki próbált már babakocsit tolni a havas járdán, az tudja, hogy szinte…..
Most már minden kétséget kizáróan elmondhatjuk, hogy a Parlament az MSZP vezetőinek játszótere. (Sajnos az ő kis játékuk elég sokba került nekünk.) Valamilyen oknál fogva Bajnai és Mesterházy azt gondolta, hogy kurvára jópofa dolog lesz a miniszterelnöki dolgozószobában…..