Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guadana

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
guadana 2007.07.20 09:55:35
A Simpsons film forgalmazói kiváló kis médiakampányt folytatnak a sárgaemberes film népszerűsítése érdekében, de mint ahogy ez sajnos már megszokott az ilyen kampányok esetében, annak szinte minden mozzanatát valamiféle tiltakozás követ. Legutóbb egy indiai származású…..
guadana 2007.07.18 14:42:48
guadana 2007.07.18 15:13:15
Azt eddig is tudtuk, hogy egyesek mindenre képesek annak érdekében, hogy képernyőre kerüljenek, nem kell messze menni, ott vannak a Rettegés foka című reality turmixolt birkaepét fogyasztó lúzerei ("meg akartam ismerni korlátaimat") vagy a kamerák láttán spontán…..
A Homár az "Előre a XXX. századba" szlogent javasolja az Unicreditnek, akik képesek visszadobni a lakáshitelhez kért eredeti, bank által kiadott-pecsételt számlakivonatot, "mert azt nem postán küldték": Tudom, hogy lerágott csont a lakáskölcsön, de a legújabb…..
Lassacskán tényleg újjáélesztjük kedvenc homáros sorozatunkat az olcsó kajáldákról. Ezúttal a homokkal, kurvákkal és horgásztavakkal dúsan pettyezett 51-es út menti vidékre látogatott el sógorunk, a Zugügyvéd, hogy megtalálja élete halott birkáját, 800 forint körüli…..
Vannak emberek, akik nagy összegeket fizetnek olyan speciális társasutakért, ahol a személyzet direkt reformállamtitkárnak meg karhatalmistának nevezi őket és lépten-nyomon jól megalázza. Legalábbis a nyaranta megjelenő kis színes cikkek szerint, mert mi nem hiszünk el ekkora…..
Mindig megy a sírás, hogy le sem szarják a vásárlót, kisemmizik és utána még meg is alázzák, ha neadjisten reagálnak a panaszára. Bálintkának sikerült rácáfolnia erre, ráadásul a Homár közbenjárása nélkül, ami igazán dicséretes proaktivitás. Az egyre kisebb…..
guadana 2007.07.16 10:32:40
Amennyiben ők sem hajlandók bemutatni az azonosító számukat. Lajos hibát követett el, mert nem írta rá tollal a havi bérletére a sorszámát, cserébe az ellenőr megragadta a bérletét (mostanában több olyan sztorit kaptunk, hogy a szakemberek imádnak nyúlkálni-fogdosni), aztán…..
guadana 2007.07.06 11:47:58
Egy klasszikus közhiedelmet/félreértést oszlat el airotkiv, akinek nemrégiben esett le, hogy az "1 év hűség" a UPC-nél már jó ideje nem 1 év hűség, merthogy aki akciósan fizetett elő, annak az akció végétől számított egy évig tart a szerződése. Magyarul, aki tavaly…..
guadana 2007.07.06 11:46:57
Más is tapasztalt olyant, hogy a Tvnet trükkösen úgy osztja meg a sávszélességet, hogy a magyar oldalak pikk-pakk lejönnek, a külföldiek, a gyanús, más szagú, furcsa bőrű külföldiek viszont olyan lassan vánszorognak, mint egyszeri alpolgármester a börtönsétán? Merthogy M.-nél…..
guadana 2007.07.06 11:30:52
w Nagy-Magyarország nem ország 2007.07.04 04:30:00
Ismerjük őket, találkozunk velük minden nap. Polgártársak, akik autójukon, szimatszatyrukon, ízeltlábú-dzsekijükön vagy péküzletükön térképet viselnek: az úgynevezett Nagy-Magyarország körvonalait. Az illetők nyilván ilyen alakú Magyarországot szeretnének a mostani helyett.…..
Aki az Interspar előtti grillcsirkésnél vásárol, szaglásszon, mint Semjén Zsolt a dancehallfesztiválon. Vagy úgy jár, mint gerard, akinél létra volt, ezért rohadt csirkét vett. Büdös részletek a hajtás után. Kedves Homár! Igen gyakran tévedek be a blogotokra, és gyakran…..
Vajon mi lehet az a sötét vonás a teljesen jelentéktelen külsejű extrudált kukoricaropogósban, ami az élemiszereknél mondhatni szokatlan nevek kiötlésére sarkallta mind az államszocialista, mind a szabadpiaci kapitalista illetékeseket? (Tényleg, ki adja a sorozatgyártott ételek…..
Ha úgyis annyit lopnak kreatív barátaink, legalább lopjanak ilyent. A ChallengeOptimus nevű portugál mobilcég egy háromnapos fesztiválon akarta belopni magát a fiatal részegek szívébe. A Torke Stunt ügynökség segítségével ez sikerült is. Ők találták ki a Széles vállak nevű…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
Nem elég, hogy "Európa vezető adósságbehajtó cége" sosem volt és elévült követeléseket próbál telefonos terrorral behajtani az embereken, még van pofájuk elkérni az érdeklődő kényszerügyfelek telefonszámát a zaklatáshoz. John Cleese elandá a máját a…..
Ezúttal nem egy ördögi összeesküvés gyanúja merült fel, hanem csak a népszerű backdoor-kommunikációs sorozatunkba szállt be a kábelszolgáltató: A következő feliratot találtam a UPC-ben, ahol mostanában gyakran elakad a kaki ezek szerint, ezt a Kultiplex előtt is lehet érezni…..
A tegnapi szembesítés után a Zsanett-ügy továbbra is ködös, hiszen az összes ügyvéd fújja ugyanúgy a magáét, mint eddig, és cáfolgatja egymás állítását, mint eddig. Ilyen helyzetben a legszánalmasabb az a riporter, aki eljátssza azt a szerepet, hogy ő már átlátja a…..
A Homár már majdnem megcsinálta a The Hills Have Eyes tapolcai-változatát, amikor kiderült, hogy vélhetőleg nem mutáns kannibál bányászok, hanem a jónevű Pallasz hotel/Bencések panzió tulajdonosának gyermekei lophattak a vendégektől. Legutóbb az egy hónapja bezáratott hotel…..
A Friderikusz Most című napi műsor nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, márpedig az ATV "alig több mint egy évvel ezelőtt feltehetően zászlóshajójának szánta Friderikusz új produkcióját, amelyet a riporter tapasztalataira, kapcsolataira és korábbi sikereire…..
guadana 2007.06.15 10:30:31
Ezt a két mókás reklámtáblát NZ lőtte a Lidlben, hála és köszönet. Egy rendes budai burzsuj ábécében ilyenkor mosolygós diákmunkások ajánlgatnák a fosatós kakaót és tesztelnivaló minipapírtekercseket. Termékbemutató a Lidlben. Toalettpapír! Próbálja ki! Ott a…..
Visszatérő ügynökünk, Dexter68 saját bőrén webáruház-tesztelésbe kezdett, és belefutott a Mountexbe, akik viszont melegebb éghajlatra küldték a rendelését: Történt egy bánatos reggelen, hogy elhatároztam, hogy nordic-walkingolni fogok. Ez olyan, mint a sífutás, csak az ember…..
Ilyen beszélgetést utoljára 2002-ben láttunk. Akkoriban volt egy parlamenti párt, úgy hívták, hogy MIÉP. Amikor a pártelnököt, talán emlékeznek még Csurkának hívták, arról faggatták a választások éjszakáján, hogy na most akkor mi van és mi lesz (kiestek, na), akkor végig a…..