Regisztráció Blogot indítok
Adatok
santinocorleone

31 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Ragadozók 2010.08.12 15:03:00
„Nem tudom, mik ezek. Nem tudom honnan jöttek. De megöljük mindet.” Hosszú évek óta nem hallottam filmben ehhez hasonló szöveget anélkül, hogy röhögnöm kellett volna rajta. De Antal Nimród és Robert Rodriguez megcsinálták. Végre adtak nekünk egy tinik igényeinek nem…..
santinocorleone 2010.08.13 09:37:19
@scorsesefan: Amire te gondolsz, az nem az, amiről 0motig0 beszél. Ahogy megszűnt a Cinema, rögtön elindult egy hasonló nevű, de annál is nívótlanabb valami.
"You're going to reap just what you sow" A hagyományosan sorsfordítónak tekintett év végi meccsdömpinghez közeledve kifejezetten érdekes fordulóra számíthatunk a PL-ben. Két olyan találkozót is láthatunk a hétvégén, ahol a top 7 tagjai csapnak össze; ráadásul pont azt…..
santinocorleone 2009.12.12 16:38:24
santinocorleone 2009.12.12 16:47:32
@badblood: köszi!
A ma délutáni két városi derbi közül a londoni az, amelyik nem csak a történelme, de a résztvevők aktuális formája alapján is megérdemli a rangadó nevet, illetve azt, hogy külön is foglalkozzunk vele. Így aztán örömmel tesszük közzé az alábbi, az Arsenal-Chelsea találkozót…..
santinocorleone 2009.11.29 18:01:46
@dickinson: hülyegyerek, te sem tudsz olvasni? Az idézőjel...
santinocorleone 2009.11.29 18:07:52
@dickinson: jól van, látom volt időd visszanézni :) Gúnyolódni tudtommal nem tilos :) A másik két gólja nem igazán érdekel, ez viszont igen. Asszem ehhez is jogom van...
santinocorleone 2009.11.29 18:10:55
@dickinson: ez utóbbit készséggel el kell ismernem.
Update: Akkor jöjjön az igazság pillanata! A nyertesünk (továábra is a random.org-nak köszönje) a nem mindennapi nevű fattyúhióka nickű olvasónk, aki mostantól egy virtuális Hell-csomag (egy tálca Hell és egy Forma1-es kulacs) boldog tulajdonosa. Kérem, küldje el az…..
Update: Az augusztusi hosszú hétvége miatti kis csúszással ugyan, de megvan ennek a játéknak is a győztese, aki nem más mint santinocorleone, akinek gratulálunk. Küldje el fejvesztve az elérhetőségét, és mennek a helles ajándékok! A feladvány a ninjás PS2 játék volt, ahogy az…..
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
Tekergettük ainternet hangológombját, próbáltuk kitalálni, hol várhatók izgalmak a két mai negyeddöntő közül, aztán természetesen megállapodtunk a két angol tusakodásánál. Majd megláttuk, hogy Gerrard a lelátón ül, és soványmalac-vágtával befogtuk inkább Münchent,…..
Vajon melyik alázás marad meg a fejünkben tovább? Hát persze, hogy a Liverpool Madridra mért csapása, mert hiába számít történelminek a Bayern alázása, a Sporting egyszerűen nem való a BL-be, és jól is teszi, ha elsüllyed szégyenében. Ugyanígy tehet a Real Madrid is, lehet…..
santinocorleone 2009.03.11 09:31:46
@daneeka:
1. Miért is nem kellett volna kiállítani Chiellinit??? Mindkét sárgája abszolút jogos volt.
2. Drogbát nem kellett volna kiállítani, Belletti kezelt a tizi előtt, sárgát érdemelt volna, ez tény.
3. Nem vitás.
De, ne felejtsük el, hogy Drogba szabadrúgása bent (!) volt, Anelka nem volt lesen, stb...

Fekete-fehér híradórészlettel nyitunk: ma van az amerikai elnökválasztás napja, ma dönthetnek a polgárok arról, kié legyen az ország, sőt, talán az egész világ legfontosabb tisztsége az elkövetkező négy évben. Bert Cooper mezítláb császkál az irodájában, kikapcsolja a…..
Nem mondom, igencsak felpörögtek itt az események az utóbbi napokban. Még ki sem hevertük a Sterling szívrohama okozta sokkot, és máris itt a következő tragédia. Don öccse gondosan becsomagolt egy rakás cuccot egy kis dobozba, átadta a portásnak, hogy adja fel, kitette a tesótól…..
Ismét a Draper-lak a kiinduló helyszín. Don lefelé igyekszik a lépcsőn, odarohan hozzá a kislánya, és közli, hogy megjött nagypapi meg Glória néni. A családfő legszívesebben menten lelépne, végül mégis a többiek felé veszi az irányt. Odakint rekkenő hőség, enne ellenére a…..
hogyvolt Dexter 2x01 - It's Alive 2008.11.12 09:00:00
No tehát. Az előző évadot én ugye ott hagytam volna abba, hogy Dexter ül a sarokban, és bámul maga elé, pontosabban a vérében fuldokló bátyjára, akinek ő maga nyeste el a torkát. Drámaibb befejezés lett volna, mint hogy Dexter lufikat és konfettiesőt vizionál, és így vesz…..
Megint a Draper-háznál kezdünk. Szép napsütéses napra ébredtek ma a kertvárosiak, a család nagyja kint a kertben. A gyerekek a kutyával játszanak, anyu napszemüvegben, kesztyűben és könnyű nyári ruhában kertészkedik, a szomszéd meg a galambjait repteti. Minden csodás, a jó…..
Ez a nap meglehetősen korán, és igencsak erőteljesen indul. Pete Campbell és Peggy Olsen már jóval a többiek előtt beérnek az irodába, akkor, amikor a feka takarítókon és a liftes fiún kívül még senki sincs a házban. Ráadásul mindketten elég feszültek. A titkárnő a tervei…..
Donnal kezdünk, aki ezúttal az irodából hívja fel Betty orvosát. A fickó előbb nyavalyog, hogy neki este alkalmasabb volna, de végül csak beadja a derekát, és szembeköpve saját esküjét, mindent kitálal az asszonyról. Legalábbis mindazt, amit eddig megtudott, mert úgy véli,…..
Friss piritós, egy csésze kávé, némi desszert és egy szál sárga tulipán. Ezzel kezdünk, Don ugyanis kedveskedni akar a nejének, s miután a reggeli ajándékot tálcára zsúfolta, elindul az emeletre. Nem jut azonban túl messzire, a lépcsőn ugyanis útját állja egy ott felejtett…..
Éjszaka van, Betty és Don épp most értek haza valami puccos díjátadóról, ahol Drapert is kitüntették. Nagyon fel vannak dobva mindketten, most végre tényleg olyanok, mint egy tökéletes házaspár. Amilyennek Betty mindig is szerette volna. Az előző éjszaka nyomai reggelre sem…..
A Sterling-Coopernél óriási a nyüzsgés, első ránézésre mindenki keményen dolgozik, ám Pete és a vidám fiúk szokás szerint lébecolnak. Egy humorista lemezét hallgatják Campbell irodájában, egészen addig, míg Pete neje félbe nem szakítja a bulit. Trudy Campbell most egy füst…..
Újra reggel van, így Draper az elővárosi vonaton zötyög az iroda felé. Dohányzás közben a nyuszis magazint lapozgatja és megakad a szeme a VW bogár új hirdetésén. Gondolataiba azonban csúnyán belerondít egy öltönyös dagi, aki valamiért Dick Whitman-ként szólítja meg…..
Elegáns étteremben kezdünk, az egyik boxban Draper és Sterling, valamint az asszonyok. Mármint az igaziak. Sterling épp a gyerekkori dadájáról mesél, s ez jó alkalom volna, hogy végre Draper hátteréről is megtudjunk valamit, de nem. Úgy tűnik, ő az egyetlen reklámszakember, aki…..
„ Én várok. Tudok várni.. Legutóbb is nyolc évet vártam.. Jó magaviseletért harmadoltak..” – Gonosz Zsiga.Kies vasbogdányi mellékutca, Géczit veri három fővárosi kemény arc. Valami térképről kérdezik, ami nála van, egy közös sittes ismerős szerint. A srác…..
Mad Man: az ’50-es évek végén létrejött fogalom, a Madison Avenue reklámszakembereinek elnevezésére. Ők maguk találták ki... Itt van hát a sorozat, amelyben mindig mindenki cigarettázik, amelyben többet isznak, mint a Dallasban, és amelyből megismerhetjük, hogy is működik a…..
Azt kértük pár napja az olvasóktól, hogy adjanak címet az októberben induló Comedy Central három amerikai vígjátékának, és úgy látszik, az ilyen webkettes interaktív mizéria nagyo bejön mindenkinek, hiszen 402 kommentben, mintegy 600 címváltozatot kapott a csatorna vezetősége.…..
santinocorleone 2008.08.30 13:30:43
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..