Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzsi01

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Portugália, Európa déli részén, a kontinens legnyugatibb csücskében terül el, szemben az Atlanti-óceánnal. Ragyogó napfény és barátságos emberek fogadják az idelátogatót. Különböző eredetű népek: főniciaiak, görögök, karthagóiak, rómaiak keveredtek és olvadtak be a…..
A zene világa Freddie Mercury 2009.11.16 15:31:00
  Freddie Mercury eredetileg Farrokh Bulsara néven született a zanzibári Stone Townban, párszi indiai szülők gyermekeként. Szülei, Bomi és Jer Bulsara azért vándoroltak ki Zanzibárba, hogy apja pénztáros maradhasson a Brit Gyarmati Hivatalban. Nővérét Kashmirának…..
A kritikusok fele értékelte pozitívan Robert Zemeckis új alkotását, aKarácsonyi ének 3d-t. A Hollywood & Fine véleménye szerint Jim Carreynek köszönhető, hogy élvezhető a film, meg annak, hogy ebben a feldolgozásban Scrooge figuráját tették a középpontba. A Filmlink…..
Fruzsi01 2009.11.09 16:19:20
Lelőtt egy fegyőr egy másikat a székesfehérvári börtönben hétfő reggel, fél hétkor, a szolgálatátadás-átvétel idején. A férfi miután szolgálati fegyverével megölte börtönőrnő társát, maga ellen fordította a fegyverét. Mindketten meghaltak. Forrás: index.hu  …..