Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csoszgabor

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglepetések nélkül nem élet az élet. Végre hozzám is megérkezett Eaglemoss DC képregénygyűjtemény, azonban nem lehetett felhőtlen az öröm. Sajnos nem kevés bosszúság várt rám. Íme az első előfizetői csomagom rövid története... UPDATE: Sajnos a sztori folytatódik, méghozzá ITT!..
Remélem van üres hely a könyvespolcotokon, mivel kelleni fog! Az álmokból sokszor valóság válik, ez a helyzet most is, hiszen egy olyan DC képregénygyűjteményhez férhetünk hozzá hamarosan Magyarországon, amit eddig tényleg maximum képeken nézegethettünk...
csoszgabor 2016.12.21 16:59:03
@Spectroli: Attól félsz, hogy nem nyomják tovább?
csoszgabor 2016.12.21 17:07:13
@TheRich: Anno volt egy DC-s figurás sorozat is. Az, ha jól tudom, nem futott végig.
Amúgy Batman fanként, nekem a Képes Kiadós képregények hiányoznak nagyon.
csoszgabor 2016.12.21 14:01:39
Verebes elküldte a francba a Blikket, harsogja örömmámorban úszva a Blikk a nyári uborkaszezon közepén. A bulvárlap eredetileg csak a 65. születésnapja alkalmából akarta felköszönteni, de a Heti hetes egykori Darth Vadernek "dörmögő hangja valósággal dörgött", amikor elküldte…..
csoszgabor 2013.07.04 11:55:19
@Farkos Tsapó Gyurka: 100 pasival így is meglehet a 2-3 ezer ajró! :)
Elsőként a Google+-ban, majd a kereső oldalán debütált - Andy Hertzfeld közreműködésével készült - átgondolt, következetes, funkcionalitásában is szép dizájnja. Majd ma reggel megkaptuk a Gmailbe (sűrűbb és ritkásabb verzióban is) és a Calendarba is az új külalakot.…..
  Ennek is el kellett jönnie, de engem lepett meg a legjobban, hogy mi volt az, ami eljött. Köszönöm mindenkinek a lelkes kommentelgetést / értékelést / szünni nem akaró részvételi vágyat. Csak így tovább, fel fel huszárok, a csatára!..
csoszgabor 2011.06.29 16:40:43
Az Engadget megbízhatónak tűnő belső információkra hivatkozva írja (forrás), hogy a Google teszteli a többi termékét a Google Wavehez készített új kezelőfelület elemeivel. Az egységes UI régóta kívánság a termékeinél visszajelzést gyűjtő Google Product Ideas oldalon, de a…..