Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micsike

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék elképzelni a következőt: felkérünk egy közepesnél tehetségesebb festőt, hogy fesse meg nekünk kedvenc politikusunk (elképzelt) aktját, ehhez biztosítunk egy majdnem minden igényt kielégítő, de kissé szűkös műtermet, stabil állványt, kiváló minőségű vásznat és…..
Micsike 2012.10.29 14:33:37
Nos az én kis vélemény szösszenetem:
Szégyen ez, Magyarország!!!! Újra és újra igazolja létjogosulatlanságát és igénytelenségét!! Stone: gyomoridegem lesz,mikor feljön a színpadra,mert érzem a torkomban a gombócot és hogy valami ingerli a könnycsatornáimat! És az a valami nem az öröm! Ekkor kiáltok kétségbeesetten az ég felé, hogy miért, Istenem MIÉRT kell neki még itt tartózkodnia, és nem egy aranyos kis karaoke kocsmában valahol Mucsajröcsögén??? A válogatón kellett volna megköszönni szépen a közreműködést neki és NEM Borbély Richárdnak. Tegnap már akkor készítettem a frontint,mikor meghallottam, hogy Chris Cornell-el rukkol elő,pedig még ki sem nyitotta a száját. Jobb lett volna ha ez így is marad...talán majd egy szebb világban. Hangsúlyozom, nem azért, mert rockénekes. A rock zene jó, a progresszív metal is jó(vegyük csak Russell Allen-t)! De a jó az nem ilyen. A Szabó Dávid fiúcska a kappanhangjával,festett hasával és laboratóriumi körülmények közt előállított sárm utánzatával...szinte látni vélem, ahogy reped meg az üveg az ablakban és nem a jó értelemben.De most komolyan, mi baja van a zenei szerkesztőnek?? Dávid,Adél,aranyosak vagytok meg minden,de most már menjetek szépen haza játszani a többi gyerekkel,míg a felnőttek minőségi munkát végeznek,rendben? A Krisztiánban talán volt valami az elején,de ez a valami már a táborban kámforrá vált, mint például a tiszta hangok...sajnos egyre kevesebb van belőlük és azok is erőtlenek. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan alulintonált. Van amit nem szabad erőltetni. A zsűri 20 mondatos vélemény-repertoárjára kár időt pazarolni..Britney csinálja jól a tengerentúli változatban...nem variál vagy gondolkodik, ismeri a korlátait: definitely yes! Hál Istennek nem kell attól félni, hogy előrukkol valami Keresztes-féle műszenvedéllyel átitatott monológgal. Antal Timi előző dalválasztása kritikán aluli volt, szerencsére most jobb dalt sikerült húzni neki a kalapból, legalábbis jobban illett a hangjához. A végére hagytam a legjobb hangú és kiállású fiatalembert Oláh Gergő személyében. Messzemenőleg ő a legerősebb tagja az egész csapatnak. Bár a véleményem a versenyzőkre vonatkozóan nyilván szubjektív, és/de ebből az "évfolyamból" elég egyszerű kedvencet választani. Valamint csak nekem tűnt fel, hogy a bagázs fele egyszerű,mint a facsipesz? Bár mikor volt feltétel a sztárfaragásban a magas IQ vagy az olvasottság...
Micsike 2012.10.29 15:32:42
@sirok0001: már azt hittem elírtam a nevét..előfordulhat..már keverem az Oláh-Fehér-Szabó-Tóth-Kovácsokat (elnézést ezen vezetéknevektől,nem személyes!)...
comment:com Ügyesen nyúlt az RTL 2009.10.11 15:47:00
A magyar valóságshow-felhozatal a nemzetközi trendeket követi, kevés olyan reality születik a magyar kertévék berkeiben, aminek nem egy brit, holland, német, vagy amerikai műsor lett volna az eredetije. Az RTL Klub 2007-ben már megpróbálkozott egyszer az össznépi tehetségkutatással,…..
Micsike 2009.10.12 12:27:30
Időugrással nyitunk. Bettet láthatjuk három nappal korábban, amint éppen beszáll a belsőépítész csajszi autójába, és elindulnak kocsikázni. Egy szállodánál lyukadnak ki, aholis kivesznek egy szobát maguknak. Már a lépcsőn felfelé hevesen egymásnak esnek, a szálloda többi…..
Micsike 2008.05.28 15:38:23
Na kérem szépen, itt vagyunk hosszabban, buborékosabban és vidámabban, mint valaha, és pont egy olyan epizóddal indítjuk a revivalt, ami a harmadik évad legfaszább trilógiáját vezeti be, mert igen, ez most egy háromrészes vekengés lesz, majd meg tetszenek látni. Az előző részben…..
Tony-nál járunk, Sarah-val reggelizget feketében. Sarah aggódik, hogy Tony a nagyszüleihez fogja küldeni. A kórházban Grace nagyi és Sam, a nagyi nemsokára hazamehet. Alexről megy a csevej, hogy ő gyújtotta fel vagy sem a házat, a lényeg, hogy Alex pszichológushoz kell járjon. Pratt…..
Micsike 2008.04.02 13:10:25
hogyvolt Odaát 2x16 - Halálút 2008.02.18 12:37:00
Ez a rész nem tartogatott különösebb meglepetéseket, csak folytatták a srácok amit kell, a femilibizniszt. Egy házaspár, David és Molly a házassági évfordulójukat ünnepelnék, ha David tudna térképet olvasni és nem a kihalt 41-es úton autókáznának a 99-es helyett. Épp…..
Micsike 2008.02.18 14:02:44
Zseniális vizuális elemekkel nyit az epizód: a kórház gusztustalan mennyiségű karácsonyi giccsben fürdik, többek közt egy akkora Betlehem van a hallban, amibe csövesek simán beköltöznének és még bulizni is lenne helyük benne, minden négyzetcentiméteren karácsonyi dekor…..
Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit,…..
comment:com Elment Conor, a kelta 2008.01.23 07:43:00
Életének 28. évében elhunyt Heath Ledger filmszínész, akit leginkább filmszerepeiről ismerhetünk (Túl a barátságon, Lovagregény, A sötét lovag - bemutatás előtt), de 1997-ben egy rövid életű FOX-sorozatban is főszerepet kapott. A Roar címre hallgató szériával elég…..
Micsike 2008.01.23 11:54:31
Ebben az epizódban szerencsére nem pazarolták a drága műsoridőt dögunalmas hetibeteg-felvezető jelenetre, hanem egy zseniális húzással megmutatják az egész alapszituációt, és még House is brillírozik a jelenetben, süti. Kedvenc dokink éppen egyik kedvenc időtöltésének hódol:…..
hogyvolt House 3x06 - Que sera sera 2008.01.10 13:40:00
A House kontra Tritter meccs 2. menetéhez érkeztünk, de hetibeteg is van természetesen, aki megközelítőleg egy bálna testsúlyával rendelkezik, és éppen egy tűzoltókülönítmény távolítja el a lakásából, és tennék egyenesen egy XXL-es koporsóba, amikor egy szerencsés…..
Két hét Házdoki nélkül nagyon kemény tud lenni, szerencsénk, hogy olyan epizóddal tért vissza a sorozat, ami után megnyalhatjuk mind a 10 ujjunkat, mert igazi House klasszikust kaptunk. A hetibeteg ezúttal egy autista kissrác, akinek a diagnosztizálását nagyban nehezíteni fogja, hogy…..
Kezdjük azzal, hogy a Six Days címre hallgató duplarész címét ennél közhelyesebben nem is lehetett volna fordítani, de tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem feltétlenül a fordító hibája, mert az esetek nagy részében a címet nem ő adja - ekkor viszont nem tudjuk, hogy kinek jár a…..
Közepébe csapunk rögvest, Pratt készülődik otthon, öcsi tanul a nappaliban, a szobájából hirtelen egy nő bukkan elő. Pratt arcán széles vigyor, jólvan öcsi, csak kiegyenesedtél, ez a dolgok helyes útja a bátyó szerint. Kórházban, új fiút mutatnak be nekünk: Ben, aki egy…..
Meredith-nek van tesója. Jó, mondjuk csak féltestvér, de ettől még van, és a mostohaanyjáról azt hittem, hogy a Vissza a jövőben trilógiában Marty McFly muterját adta, hibátlanul, de nem, elnéztem valamit. (Köszönet Paladin73-nak.) Ez a tesó dolog visszatér a részben majd még,…..
hogyvolt Az moderálási policyről 2007.12.11 10:02:00
Egy nagyon rövid közbevetés a jónépnek, amolyan miheztartás végett, hogy ne jöjjön több anyázós email nekem, mert a múlkor is hosszasan sírtam miattuk. A helyzet az, hogy ez a blog a HAZAI tévékben látható, ergó a kinti vetítési sorrendtől egy vagy több évaddal elmaradó…..
Nem szépítem, nem ez a sorozat legélvezetesebb epizódja, sőt, de nézzük a jó oldalát, volt már rosszabb is. Hetibeteg ezúttal egy 71 éves kutatóorvos, méghozzá nem is akármilyen, egyike azon kevesek kivételezett társaságának, akiket még Greg House is tisztel, már ezért simán…..
Micsike 2007.12.06 13:20:02
Mivel sem a port.hu-n, sem az RTL hivatalos oldalán (ami megér egy misét eleve, ilyen ótvar honlappal talán csak a másik kertévé, a TV2 büszkélkedhet) nem találtam meg az epizód címét, így marad az angol - sejtésem sincs, mindek fordíthatták, de nem is nagyon érdekel. Mivel az…..
hogyvolt House 3x01 - Jelentés 2007.11.22 11:00:00
Már itt is van a House 3. évada, köszönjük szépen a TV2-nek, hogy csak két hétig tartotta Greg House-t ketamin által indukált mesterséges kómában, különben egész biztosan jelentkeztek volna az elvonási tüneteink. Hetibeteggel nyitunk ahogy legtöbbször, tolószékben vegetáló…..
Rudy tehát viszi Debrát, mi meg izgulhatunk, hogy Dexter vajon odaér-e időben. A srác kezdi elveszteni a fejét, túlteng benne az adrenalin, vagy a testvéri szeretet, pedig ő olyat ugye elvben nem is érez – vagy igen? Látod, Dexter, összezavarodtál, ülj le, fújd ki magad! Ha Rudy…..
Dexter még mindig az átéltek hatása alatt áll: a szeme előtt darabolták fel az anyját, meg talán még másokat is, csoda, hogy őt életben hagyták. Milyen zombi agy kellett már ehhez? De a jelenben sincs babazsúr, vörös falak és rendőrautók mindenütt a garázsban, ahol Angelt…..
hogyvolt House 2x24 - Ok nélkül 2007.11.08 12:00:00
A második évad fináléja ez, ami ritka undorító jelenettel nyit: egy normál méret ötszörösére dagadt nyelvet tolnak az arcunkba nagytotálban, valahogy nem ez a legkellemesebb kép, amivel egy epizódot el lehet indítani. House baromi szórakoztatónak találja, hogy a betege az…..
Találó a cím, biztos szarul érezte magát Sondra Rhimes a sorozat harmadik évadának stabilan csökkenő színvonala miatt, és így kacsint ki ránk, szintén bűntudatos nézőkre, akikre ott bámul a gyerek a sarokban, és bébiételes száját elhúzza egy kicsit, inkább velem…..
Szóval Rudy a hűtőkocsis gyilkos, vagy a frigós, a jeges – hívjuk akárhogy, de ez a fazon dugja a Debrát, jól menő praxisa van, és közel nincs hozzá a hatóság, hogy lesittelje. Ezzel fejeztük be a múltkor, most meg azzal kezdjük, hogy Dexter békésen zuhanyozik, élvezi a…..
Ez egy nagyon jó kérdés, de persze választ nem kapunk rá, mert ez amolyan költői izé, kell az ilyen elgondolkodtató motívum, ha már az epizód nem húz annyira - pedig ez még a jobbak közül való, istenbizony. Kezdjük a csajokkal, ez mindig érdekesebb. Meredithnek fáj a hasa, Yang…..