Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisMedve

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehet-e arról valaki, hogy testvére, Petrás János egy nyíltan rasszista, homofób, antiszemita zenekar, a Kárpátia frontembere? Valószínűleg nem – a családját, ugye, ritkán választhatja meg az ember. Tehet-e arról valaki, hogy férje egy virtigli antiszemita, aki ha a helyzet úgy…..
KisMedve 2015.08.22 21:01:36
@exlex: Egyelőre az a nagy kérdés, h ezt a szar és undorító bejegyzést ki írta. Mert tegnap még Édesapám neve alatt futott, mára annyit elértem, hogy egy A.-bekerült a szerző nevébe, mondván, h ez írói álnév. De Krantz István nem ír ekkora szemetet, Krantz A István meg nem létezik, szóval ez az ocsmány szar embereket bemocskoló blog megy panaszra az NMHH-hoz, na meg a bíróságra is többrendbeli jogsértés miatt.
KisMedve 2015.08.22 21:58:12
@ng.pontkukac: Semmi baj, ha él még Krantz István az országban, akkor majd megismerkednek egymással a bíróságon. Érdeklődve várom a találkozást. Pénzetek nem kell, költsd csak magadra, lehet nem ártana iskolára, hogy valamire vidd is az életben, ne csak arra, hogy más neve alatt irkálj szemetet, aztán még annyira is ostoba legyél, hogy elmond, hogy a facebookról néztetek ki találomra egy embert, mert épp nem tetszett, hogy horoszkópot és politikai tartalmú cikket osztott meg..... Na és az észhez még annyit, hogy olyan embert sikerült kipécézned, akiből összesen egy él az országban!
KisMedve 2015.08.22 22:00:14
@Krumpli Bogart: PONTOSAN! Édesapám nevét kinézte és az ő neve alatt írta ezt a zagyva ostobaságot! Annyit valóban sikerült elérnem, h egy A.-t beszúrt, csak sajnos ezzel továbbra is több jogsértést valósít meg!
Férjhez megyek!Úgyis 9 éve ismerem a férjjelöltemet, hova húzzam már tovább a dolgot? Bár még biztos húzni fogjuk, de legalább az elhatározás megvan. :-) Ő persze nem tudja még. De idejében meg fogja tudni! :-)Lezárom összes csak szexre épülő kapcsolatomat, az összes semmit…..
Olyan szinten ment az ének, hogy meg voltam elégedve magammal. Ez nagy szó! :-)Voltam kozmetikusnál is, azt imádom, mert a nyomkodás után, olyan masszázst kapok mindig, hogy az csak NA! :-)Holnap és holnapután hosszú, melós nap lesz, már előre nem örülök... De mind1, kell ilyen is!…..
Egy kis szín, és illat az estémbe.Állítólag vonzza a szerelmet. Már igazán rámférne..... :-)..
...tovább, hogy miért volt rossz a színház. Úgy ahogy volt, kaki volt. A rendezés, a díszlet, a színészek sem voltak a toppon......Ma nagy meglepetés ért. El sem hittem..... Le sem írom inkább. Tudom, bunkóság olyan bejegyzést írni, amit nem értenek az olvasók, de most ennyi…..
Főzés közben egy kis Cubalibre. Jó, csak gyorsan fejbe is csapott, főleg, hogy ma még alig ettem valamit. Már reggel bevásárló körúton voltam, elvertem kemény 20000ft-ot, de legalább most van itthon minden. Fehér rum is! :-)Tegnap este színházban voltam. Tragikusan rossz volt.…..
Már csak azt nem tudom, hogy hogy tegyem be ide úgy, hogy ne a link legyen, hanem egyből a videó.Tud valaki segíteni???? http://www.youtube.com/watch?v=5r5EXlKypEg..
Egy pasi olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen. (Szex és New York)Egy járókelő megállít az utcán egy másikat: - Ne haragudjon...az állomást keresem. - Nem haragszom. Keresse. (Ezt akár én is mondhattam volna... Ennyit a…..
:-)Reggel kinézek az ablakon, és egyből jobb kedvre derűltem, pedig az idő, ocsmány. Kislány, tipeg a magassarkú, csodálatos fehér műbőrnek sem mondható, inkább pvc csizmájában, és az esernyőjével küzd ezerrel, merthogy a szél ki akarja tépni kis kacsójából. A vicc csak…..
 Legalább Ő értékeli a művészetem.... :-) Ha énekelek és táncolok Neki,úgy tűnik, hogy boldogabb már nem is lehetne... Dülöngél, gőgicsél, rötyög. Nagyon édes! Most lesz 8hónapos, de egy tünemény. Úgy tudja mondani a magáét, hogy szinte megértem, hogy mit…..
Savanyúkáposzta-leves A savanyúkáposzta igazi életenergia-forrás. Olyan értékes mikroelemeket tartalmaz, mint a tejsavbaktériumok, enzimek, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. Egyik leggazdagabb C-vitamin-forrásunk! A savanyúkáposzta szabályozza az immunrendszer működését,…..
A világ legyél Te Magad Új nap, 2009.11.10 11:53:53
mely kissé nehezen és nyűgösen indul, nincs kedvem semmihez, de lesz még ennél jobb is.Elkezdem összeállítani a novelláskötetem, ez lesz a mai nap fő feladata.Meg főzni sem ártana valami finom levest, ilyen ramaty időben az a legjobb. Este meg babysittert fogok játszani pár…..
Esküszöm ma belenézek.Kiváncsi vagyok hány percig bírom. Kétlem, hogy túl sokáig menne... Nézni a sok kiéhezett hölgynek aligha titulálható nő vonaglását és "harcát", egy közönséges, sokmindenre nem használható, már majdnem öregemberért. Na neeeeem. Ez…..
A világ legyél Te Magad FAME 2009.11.09 15:33:00
http://www.youtube.com/watch?v=5B1QTEGL3t0&feature=channel..