Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szun-ce

11 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilatkozzon a legfőbb ügyész, hogy érkezett-e Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztéséről szóló indítvány hozzájuk - szólította fel a hétvégén Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Kovács Tamást. A „mikor jön már a Jézuska?” vágyakozását idéző…..
Piroslap Magyarország Alkotmánya 2010.11.04 15:37:00
Van, vagy nincs? Ez a kérdés önmagában a gyalázat. Pedig komoly politikai erő feszegeti. Valahogy olyan ez egy picit, mintha a bankrabló semmisnek tekintené a BTK-t, merthogy annak az alapjai az államszocialista időkben keletkeztek. A Törvény az Törvény. Ez az egy mondat…..
A Fidesz nagyon durván akarja csorbítani az alkotmánybíróság jogkörét. A látszólagos indok, kamuságát közvetve Lázár János is elismerte a keddi vitában, hiszen enélkül is szabályozni lehetett volna a végkielégítéseket. A Fidesz azonban  a…..
Égető szükség van egy elrettentő példára, de az biztos, hogy egy miniszterelnök esetében mindenféle gyanúnak tízszer olyan biztosnak kell lennie. A legfőbb ügyész helyettese a Parlamentben Budai Gyula kérdésére nem cáfolta, hogy Gyurcsány Ferenc is gyanúsított lehet a…..
Az elmúlt húsz év sok tekintetben a demokrácia és a jogállam paródiája volt. A Fidesz arra tett ígéretet, hogy ennek véget vet. Mégis ezt a mentalitást folytatják. A Fidesz erőből kormányoz. Ahogy korábbi cikkünkben kifejtettük, az Alkotmánybíróság jogkörének csorbítása…..
Szun-ce 2010.11.04 13:43:13
Varánusz Azt mondom, állj! 2010.11.04 08:00:00
"Tudod, én úgy éreztem magam, mint egy húr, amit húznakDe vigyáznak, hogy el ne pattanjon; a túsznakÉppen annyi kaja kell, hogy ne legyen baja, de,Ez nekem így nem elég...!"Hány embert nevezhetünk tömegnek? Egy tucatnyit? Százat? Kétszázat? Ezret, vagy ennél is többet?…..
Szun-ce 2010.11.04 11:06:27
Mérj, mielőtt … tartja a közmondás, talán még a dakotáknál is. Különben elszabja az ember az adó mértékét. Meg az adó tárgyát.Ezt már Orbán csapatában is érzik, s Lázár elkezdett tárgyalni a 98 százalékos büntetőadó módosításáról – népesen szólva…..
Szun-ce 2010.11.04 10:59:47
Szun-ce 2010.11.04 11:00:42
A Homár sosem értette igazán, hogyan képesek a mobilszolgáltató csak a túlsokadik szervizlátogatás után cserélni a telefonokat, amikor azok nyilvánvalóan a legritkább esetben javítanak rajta bármit. A Pannonnál vett SonyEriccson C702-es történetéből kiderül, nem elég, ha 4x a…..
Szun-ce 2010.04.07 14:23:47
A Pannon tud érdekes dolgokat produkálni. 2008 októberében vettem egy BlackBerryt 2 éves hűségnyilatkozattal. Már az sem tetszett, hogy a vásárláskor elfelejtettek arról tájékoztatni, hogy a sima pannon mobilnet nem elég, kell egy külön BlackBerry alkalmazások c. előfizetés is. Így nem értettem, hogy miért nem megy a net, közel egy hét utánajárásba, telefonálgatásba került, mire egy ügyintéző felvilágosított, hogy a Pannon számlás csomag és a mobilnet mellé kell egy másik előfizetés is... De ez az én saram volt, miért nem néztem utána jobban.

A fő problémám igazából most januárban kezdődött. Mivel a telefont munkához használom, december végén kikapcsoltam az ünnepekre és csak január másodikán vettem elő újra. Ekkor vettem észre, hogy nem működik. Kb. a 3. üzletben végül megállapították, hogy nem a sim kártya a hibás, hanem a készülék. Mivel azonban a garancia 3 hónapja lejárt, a Pannon már nem javította, helyette adtak egy budaörsi címet, ahova be lehet vinni a készüléket. (Hétköznap, csak munkaidőben...) A megadott címen közölték, hogy nem foglakoznak BlackBerry javítással, mivel az ilyen készülékeket egyszerűen csak cserélni szokták, ha elromlanak, természetesen szigorúan garancia időn belül. Mi is következik ebből? Ha valakinek 1 évnél idősebb BlackBerryje elromlik, az megszívta. Se javítás se csere, ezt viszont nem közlik a vásárláskor.

Természetesen kértem a Pannontól a szerződésem felbontását, tekintve, hogy rajtam kívül álló okok miatt nem tudom igénybe venni a szolgáltatást, ami miatt szerződtem velük. A válasz annyi volt, hogy a hűségidőn belül vagyok (2 év hűségidő 1 év garancia), így a szerződést csak akkor bonthatják fel, ha fizetek 50 000 Ft-t. Szóval, most vagy fizetek egy szolgáltatásért, amit nem tudok használni, vagy perkálok 50 000-t...

Tanulság:

1. Minden készülék vásárlása előtt ezentúl megnézem, hogy egyáltalán szervizeik-e Magyarországon.

2. Nem kötök hosszabb hűségidőt egy szolgáltatásra, mint amennyi az annak igénybevételéhez szükséges készülék garanciája.
Nincs csodásabb, mint egész nap kényelmese elnyújtózva aludni. Legszívesebben fel se kelnék, de a szolgálóim nem hagynak. Pedig pompásabbnál pompásabb helyek vannak a lakásban az alvásra: puha ágy meleg paplanokkal, szófa, mely nem csak kényelmes, de a színe is pont megfelelő,…..
Azért csak most írok megint, mert jó pár napba beletelt, mire sikerült feldolgoznom a múltkori kirándulásom élményeit. Napokkal ezelőtt a szobalány megint bedugott az utazó kosaramba és elvitt a Zöldbundáshoz. A szobalány magamra hagyott vele. Az átvitt egy másik szobába,…..
Pedig kellemes napnak indult. Alig vártam hogy a szőrösarcú  gazdi és a kecses gazdi felébredjen, és elmehessek könnyíteni magamon. Egész korán keltek szerencsére, nem kellett odabújnom, sem megzavarnom őket a pihenésükben. Azt tudom, hogy nem szeretik, olyankor morgósak, és…..
  Maximálisan egyetértek a filmen szereplő kollégámmal. A szolgák egyszerűen nem tudnak rendesen dolgozni és rendet tartani az asztalon, ezért mindíg nekem kell a helyet macska komformmá tennem.v s agv b..
Rettenetes megrázkodtatásban volt részem pár napja. Még mindíg a hatása alatt állok. Úgy indult az egész, hogy a szobalány a délelőtti edzésem alatt felkapott és berakott az utazókosaramba. Kivitt a házból. Odakint rengeteg hatalmas, büdös guruló doboz közeledett felém. Nem…..
Egy macska feljegyzései Idézet 2. 2010.01.08 10:00:00
Tegnap éjszaka valamiért nem jött álom a szememre, ezért úgy döntöttem, hogy játszok egy kicsit a nappaliban egy gyöngyös hajgumival. Olyan jól csörgött! Erre nem megjelenik a szobalány és megpróbálja elvenni tőlem?! Felháborító. Nem adtam könnyen, de végül csak…..
Arról már írtam, hogy a lakáj szokta felszolgálni a vacsorámat. Eddig nem is volt különösebb probléma vele, ha látja, hogy kedvemre van egy-egy ínyenc falat, nem várja meg, hogy jelezzem, kérek még, magától szed újabb adagot a tányéromra. Tegnap azonban durva tálalási…..
Ma valami igazán rettenetes dolgot tapasztaltam  edzés közben, amit a lakásomat díszítő, ékes, tűlevelű fán végetem: egyszer csak gusztustalan nedvességet és hideget éreztem a hátamon. Gyorsan elillantam a relaxációs szobámba, hogy megszárítkozzam. Fogalmam sincs mi…..
Minden izmom megfeszül, hogy bejussak a jó sötét, meleg és szük relaxációs szobámba.v s agv b..
Érkezésem utáni napon az alábbi napi rutint kezdtem el bevezetni új rezidenciámon: mivel szeretek korán kelni, elvárom személyzetemtől, hogy ők is hamar talpon legyenek. Ezért 5 óra körül elkezdem finoman tudtukra adni, hogy ideje ébredniük, de mivel jó nevelést kaptam, és tudom…..
Egy macska feljegyzései Idézet 2009.12.21 08:33:00
"A macska mindíg útban van, de ha kell, sosincs kéznél"Csak tudnám, hogy mit akart ezzel mondani a lakáj... v s agv b..
Tesómmal, Nózival elhatároztuk, hogy lelépünk Anyuéktól. Szerencsére Nózinak már volt egy szép kis lakása Pesten egy inassal és egy szakácsnővel, ezért megengedte, hogy amíg az új rezidenciámat fogadásomra előkészítik nála száljak meg. Bár a szálás kényelmes volt, a…..
A kampányfinanszírozás a magyar közélet sötét ügye, amely a politikusok személyes korruptságán kívül is szükségessé teszi az intézményesített lopást. Két civil szervezet javaslata alapján úgy tűnt, hogy van esély egy jó kompromisszumra. Ez nem lett volna tökéletes, de a…..